Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość halo halooooo
To wszystko jest przewidywalne aż do bólu 😴 Zycie jednak uczy jednego: tak jak one gardzą innymi odbije się wtedy, kiedy inni tak samo pogardzą nimi. Jest takie powiedzenie "oliwa sprawiedliwa..." :)

Gość urguq
toz ta gnida dworska ma 50 nickow czarnych i tylez pomaranczowych

Gość nieważne co odp stomatolożka
i tak tylko się pogrąży.

No witam , ja niestety nie mam czasu siedzieć tak jak wy cały dzień na kafe :O a tak na marginesie teraz komu dokopujecie ? :O

Gość oczywiście że jest, zależy
tylko pod jakim nickiem :classic_cool:

Gość misterti
jest jeszcze ta stomatolorzka?

Gość misterti
ty problem mam z dwójka.Złamała mi się i teraz mam taka dziurę ze mogę przez nią oddychać? da się ja jeszcze zreperować?

Gość stomatoloszka no logged
Zależy ile zarabiasz. Bo jeśli jesteś jakąś telefonistką z poczty albo kasjerką z banku to pofatyguj się na drugi koniec miasta. Moje zwinne ręce nie będą nurkować w jamie ustnej jakiegoś pospolitego motłochu 😴

Gość misterti
świetnie a ja pytałem poważnie!! jestem właścicielem dwóch salonów z odnowy biologicznej!!Wystarczy?? czy mam podać miesięczny dochód?

Gość misterti
a może mi naprawisz dwójkę a w zamian zrobisz sobie rzęsy u mnie??

Gość stomatoloszka no logged
Rozliczenie PIT za ubiegły rok proszę przesłać na adres jestem_najlepsza@buziaczek.pl. Odpowiedź otrzymasz w ciągu 48h, po konsultacji z moim mózgiem.

Gość misterti
jak ty się konsultujesz z mózgiem w 48h to ja pasuje i pójdę na kasę chorych!!!!!!

Gość sdsadsadasd
jak ty się konsultujesz z mózgiem w 48h to ja pasuje i pójdę na kasę chorych!!!!!! :):):):):):):)!!!

Gość stomatoloszko dlaczego nie odp
?? :( smucioszkam.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
23:16 [zgłoś do usunięcia] iureiityuhfvbsahfuiwrw wiecie co dziewczyny.. nie chce stawać w niczyjej obronie ale jennifer87 nie jest do konca fair jesli chodzi o wymianki...jaies 2 tyg temu napisała mi na PW że ma sprawe do mnie. Ja jej odpisałam ze jesli chodzi o wymianki to dogaduje sie tylko i wyłacznie w watku. Pozniej pisala mi że chce sie wymienic na 2 topy a w zamian wysle mi kosmetyki. Poprosiła mnie równiez na GG zebym jej kupiła wkładki do biustonosza na all bo ona nie ma tam konta. Zgodziłam sie ale tylko pod warunkiem ze wczesniej wysle mi kase a ja jej potem kupie. Ona napisała ze Ok. Potem jednak meczyła mnie ze wkłądki sa jej bardzo pilnie potrzebne i żebym zamowiła je mimio tego ze kasa jeszcze nie doszła... to ja głupia i naiwna chciałam jej pomoc i zamowiłam te nieszczesne wkłądki Jennifer jak sie pozniej okazało wysłąłą mi kosmetyki i pieniadze listem zwykłym (bez potwierdzenia)0. Paczka niestety nie dotarła a ile wogole była wysłana(listy zwykle zawsze do mnie dochodza- 3 razy niedoswiadczone wizazanki wysłały tak do mnie rzeczy ale mimo wszystko doszły i nie było problemu-opisywałam nawet taki przypadek na czarnej liscie na ciuszkowym). Jak napisałam jennifer ze nic o mnie nie przyszło ona nagle zamilkła. Dopiero jak postraszyłam ja moderatorem to ona raczyła sie odezwać po tygodniowej ciszy i napisała ze nic jej nie zrobie, ze ona nie zamieza mi nic odsyłać, nazwała mnie jeszcze oszustka ze to niby ja zataiłam to że paczka przyszła Poczułam sie okropnie... wiele dziewczyn sie ze mna wymieniało i zawsze byłam uczciwa...Teraz nie mam ani kosmetykow które miała mi wysłać i zostałam z tymi n ieszcesnymi wkłądkami które zamowiłam jennifer Juz po raz kolejny przekonuje sie ze pomoc bezinteresowna innym nie zawsze popłaca Chyba jestem naiwna ze tak wierze w ludzi.. Gdzie sie podziała uczciwosc ????

Gość ja skończyłam farmę
i powiem wam,że stomatoloszka z powołania nie jest STOMATOLOGIEM :D

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no przeciez wiemy ze ona jest sprzataczka z dyplomem:D:D:D

Gość airłikzapachowy1
Stomatoloszka jest tzw"pomocą dentystyczną" niestety .Zadałam jej kiedyś proste- pytanie odnośnie implantów (ona będzie wiedzieć:))i niestetyodpowiedź po łebkach :(Odezwała się za to inna pani stomatolog i dokładnie wyjaśniła co i jak.Po tej odpowiedzi stomatoloszki jestem przekonana o jej nikłej wiedzy co skreślałoby ją jako lekarza stomatologa bo tak podstawową wiedzę i nic poza tym mam i ja.

Gość a to nie ta inez 73
? tamta niby też lekarka ,pomoc medyczna a sie okazało że sciema, albo proszek.Bo mi się mylą. A jenny wkładki potrzebuje?Kim kardishan? Może tyłek chciała wypchać :D

Gość halloo haloooo
?????

Gość afront
Przecież blądi to jennifer, ludzie ogarnijcie się i nie odpisujcie chorej psychicznie. Każdemu może się to zdarzyć np. przez upadek lub uderzenie i wtedy głowa szwankuje. Może ona taka od urodzenia jest, nie ma co się śmiać z niej.

Gość ERNJH,K
Zobaczcie jak z daleka zrobiła zdjęcie tym niby pieniądzom:-D

Gość tak sobie podczytuję....
jenny wrzuciła wczoraj foty swojego tyłka ( w majtkach za 500zł- dodała :) ), chyba liczyła na miłe komentache i zachwyty, ale ludzie jej napisali, że jak się nie ma czym lansować, to faktycznie tylko tylko tyłek zostaje, i zapytali czy nie wstyd jej przed własnymi dziećmi, że ich mama wklekja takie zdjęcia do netu?.. chyba dziewczyna nie na takie komentarz liczyła... zamilkła i topik znikł :-0

to podszyw dała ta fote a topik usuneła modena :o🖐️ a co do stomatoloszki to tez mi sie wydaje, ze jest co najwyzej asystentka stomatologiczna, te tez musza duzo wiedzie, ale sa tylko pomocnikami i ona pewnie to robi moze zbyt tepa była na dentystke 🖐️

Przeczytałam do strony 17 a pózniej sie wkurwilam!!! Jeszcze nikogo nie obrazilam na tym forum wiec Jeniffer masz ta przyjemność bycia pierwsza. Dziewczyno myślisz ze każdy Ci zazdrości ale czego?? Znam Cie tylko z twoich wpisów i gdyby ktoś zaproponował mi sto tysięcy milionów a w zamian miałabym dostać twój charakter to bym go oplula. Głupia małpa jesteś i tyle. Jestem bogata, mam kasę, znajomosci i ogólnie jestem piękna i cudowna. Boże przestań sie poniżać. Jestem osoba spokojna i stronie od konfliktów ale jak bym Ciebie spotkała to bym Ci niezle wykurwiła. Fajnie ze jesteś bogata itd tylko co nas to do kurwy nędzy obchodzi. Idź i ciesz sie swoim życiem skoro jest takie fantastyczne ale zrozum ze tutaj to nikogo nie obchodzi.