Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikey25

Pigulka 72h 'po' - Moze odmienic bieg calego cyklu?

Polecane posty

Gość Mikey25
Kasiunia- a co to jest ten mikroskop owulacyjny? Czyli cykl sie caly przestawia jednak po tej tabletce

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka, którą zażyłaś zawiera bardzo dużą dawkę hormonów, stąd te zmiany w cyklu miesiączkowym. U niektórych kobiet okres po tej tabletce pojawia się szybciej niż powinien i tak zapewne stało się u Ciebie. Nie ma się więc co obawiać, po jakimś czasie wszystko wróci do normy. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a jeżeli chcesz zadać pytanie ekspertowi wejdź na http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość Mikey25
Dziekuje bardzo Michale, oczywscie napisalam na serwisie wpadka.pl pytanie i dostalam odp,natomiast nie jest ona dla mnie wystarczajaca. W dalszym ciagu miotam sie zmoim obawami przed ciaza :( Boje sie,ze tabletka mogla niezadzialac,ale tez ratuje mnie fakt,ze wpadlismy w 2,3 dni po miesiaczce,wiec mialam prawdopodbnie niepolodne dni, z obserwacji sluzu tez by nato wskazywalo. Michale czy bylbys wstanie odpowiedziec na moje pytanie czy te dni nieplodne mogly ''pomoc' mi nie zajsc w ciaze? biorac pod uwage powyzsze fakty?

Gość magdalenka69
wydaje mi się, że na pewno nie jesteś w ciąży, skoro jest tak jak napisałaś. Mi dzisiaj minęło dokładnie 7 dni odkąd wzięłam tabletke. Wczoraj dostałam krwawienia, które przyznam szczerze jest dość obfite ;( Poza tym nie miałam innych objawów. Przeraża mnie tylko fakt, że ta tabletka ma taki wpływ na miesiączke.. no ale cóż.

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka antykoncepcji awaryjnej zawiera bardzo dużą dawkę hormonów i może mieć wpływ na rozregulowanie cyklu miesiączkowego. Po jakimś czasie na pewno wszystko wróci do normy. Aby dowiedzieć się więcej na temat antykoncepcji awaryjnej przejdź na www.wpadka.pl, jeżeli masz natomiast jakieś pytania napisz do eksperta: http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość Czajniczek22
Pękła nam gumka półtora tygodnia temu, na następny dzień wzielam tabletke, okres dostalam po tygodniu (po mimo ze normalnym cyklem mial nadejsc dopiero za dwa tygodnie), wczoraj się skończył, dzisiaj w nocy pękła nam gumka(cholerne durexy!!!) , partner skończył we mnie. Pytanie czy mam sie bac?? Moze zajsc w ciążę? Odpowiednie bedzie wziecie drugiej tabletki? :((