Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambiiiiiiiiiii

Zdjęcie kiełbasy z hipermarketu Leclerc

Polecane posty

Gość psiarnia *******
dobra była ? po przecenie żeś kupił/a

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bambiiiiiiiiiii
to zdjęcie zrobiłam zanim ją zjadłam, a teraz źle się czuję. Myslicie, że to ma związek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna sossssssssssa2s
to jest zdjęcie penisa sosssssa ;O :O :O achtung!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna sossssssssssa2s to jest zdjęcie penisa sosssssa ;O achtung! muahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahah

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bambiiiiiiiiiii
NIe podszywaj się. W Leclercu na Bielanach w Warszawie są same takie wędliny. Ta kiełbasa ma wielokrotnie przekroczoną dopuszczalną ilość rakotwórczych substancji. wkurwiłem się, bo przedwczoraj kupiłem tam szynkę. Teraz połozyłem na kanapki, a ona śmierdziała padliną. Musiałem ją wypierdolić do kosza.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mihfkfkfff
w hiszpańskich mięsnych wszystkie kiełbasy tak wyglądają i jakoś nie narzekają :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość egfjfgjf
No to skoro już któryś raz kupujesz tam stare mięso to może kupuj gdzie indziej, co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Na kiełbasach suchych przechowywanych w niskich temperaturach od 2C do 7C może powstawać biały nalot, który jest zjawiskiem naturalnym i świadczy o prawidłowo przebiegających procesach biochemicznych krystalizacji białka i soli w wyniku obniżonej zawartości wody. Przy temperaturze powyżej 10C nalot ten powinien zniknąć po kilku godzinach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bambiiiiiiiiiii
egfjfgjf No to skoro już któryś raz kupujesz tam stare mięso to może kupuj gdzie indziej, co? Leclerc mam pod domem, a inne sklepy daleko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bambiiiiiiiiiii
musztarda Na kiełbasach suchych przechowywanych w niskich temperaturach od 2C do 7C może powstawać biały nalot, który jest zjawiskiem naturalnym i świadczy o prawidłowo przebiegających procesach biochemicznych krystalizacji białka i soli w wyniku obniżonej zawartości wody. Przy temperaturze powyżej 10C nalot ten powinien zniknąć po kilku godzinach. Nie w takiej ilości. Tu jest prawie 5% soli (azotyny, fosforany itp.). Ten nalot nie znika. Na foto widać, że ktoś napakował, conajmniej 20 razy więcej niż się powinno dawać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×