Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F1 i F5

mam taka figure. czy sa faceci ktorzy moga postrzegac ja jako sexy?

Polecane posty

Gość drynnn
dół bardzo fajny, a teraz daj foto reszty .. piersi możesz mieć małe, byle nie były obwisłe

Gość do Eduardy i Autorki:ile macie
w biodrach i w talii?Ja mam 89-90cm i zastanawiam sie,czy to w sam raz czy juz podpada pod "biodra w zaniku".Na talie nie narzekam - po dwojce dzieci i tak jest niezle:P Ps.niezle nogi na tych zdjeciach,tylko po kiego grzyba modelka tak sie powykrzywiala na tym drugim?:)

Gość werdykt
jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 Dot.: czy moj ojciec jest normalny? Ćwirka czytajac twoja wypowiedz poplakalam sie ze smiechu tak to smiesznie ujelas i tak bardzo przypomina i zwyczaje moich rodzicow a czy ta rodzina byla biedniejsza? Moj ujciec jak zrobi kupe to zalewa ja woda z miski ,w ktorej wczesniej byly myte gary ,bo oczywiscie (oszczednosc wody) a pod zlewem stoi kilka 2litrowych butelek na zapas nakapnej wody.A jak robia siku mama czy tata to wogole nie splukuja tylko jak zrobia cos "grubszego" no i tak przez caly dzien.A jak ktos ma katar to tylko i wylacznie papier toaletowy ,nie chusteczki higieniczne (a papier toaletowy oczywiscie ten szary-najtanszy) jennifer87 jest offline Odpowiedz cytując hjahahahhaa leze i kwicze!!!