Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwainrrrdiankazkafe

jest mi smutno i czuję się strasznie...

Polecane posty

wiecie co - dopiero teraz całość mojego życia zaczyna się jakoś ROZSĄDNIE układać i tyle. Tak to jest jak ktoś sobie coś uroi i w ogóle. Nie wiem. Coś strasznego. Czy ja sobie coś uroiłam w życiu? Że co że jestem kim niby? i tyle :( Wiecie co... ja mam dosyć. I powiem wam TYLKO ta Diana mi została. Do Anglii nigdy nie pojadę choć powinnam pojechać do dziadków i 1 rzecz tam wziąć stamtąd i tyle. Ale nie dojadę tam bo po mnie. Bo tak rządzi rodzina królewska w Londynie. Ale wiem o co chodzi i tak dalej. No ale widzicie - do mieszkania normalnych ludzi nie mogę pojechać bo mnie zabiją. Tu w Polsce to samo - same ich klakiery wszędzie i tyle. A ini największe klakiery - to są GARGAMELE dla mnie i tyle :( I no powoli mogę tak żyć i powoli się jakoś wygramolę z całości moich problemów. Ale wiecie 36 lat mam i tyle. I PRZEZ NICH pracy nie można dostać, nie mozna życia sobie ułożyć TAKIE ZERA TO SĄ. I wiecie no to ja nie jestem parlamentem brytyjskim , żeby sobie na to pozwolić, że ja bez pracy stałej zostanę. Co to ma być wszystko? i tyle. A tych ludzi tu też nigdy nie poprę, że sie do USA nie wynieśli. Oni mieli pracować u tego księcia i na niego co to robi. Choć to skomplikowane - prawa nie rozumieli - on co tu miał? Jakoś tam była praca, niczyje wszystko. No to tyle mozna ich zrozumieć choć też to takie. Póżniej jakieś państwo śląskie mi sie zrobiło, wszystko mi sie pokręciło z nich najbardziej choć wiecie - tych legend tu nikt nie miał. Wszystko przekręcone, że idealnie. Co jest idealnie? Gdzie jest idealnie? i tyle w sumie. Co jeszcze? I starczy. To starczy. Ja jak ta Diana - taka opinia I WSZYSTKO GRA. Ona wiecie POJĘCIA nie miała, ze jest z parlamentem ogrywana jakimś JERZYM I , jego żoną i kochanką z 3 dzieci. No wiecie co - a wszystko na jej rodzinę, że ZARABIAJĄ. No to uczciwie zarabiają - tam lepiej czy gorzej, ale pracują i zarabiają. Zajęcie i zarabiają. A ci - ta rodzina królewska? I zobaczcie NA LOGIKĘ - romans z koniuszym - coś powinno zadziałać. NIC. I tak dalej i tym podobne i wiecie całe życie tak. A na koniec Arab. Pasuje do zwierząt i tyle. I TYLE MI ZOSTAŁO i koniec :( No a widzicie - tak to powinno być? Rozwód w rok i koniec. I po co jej były te dzieci? No trudno nie udało sie. A ona biedna rozwód w rodzinie i tak dalej. BO TAK JĄ URZĄDZILi jak mnie - nic jej nie powiedzieli, zrobiło sie dziecko 3 dziecko, a juz rozwód brali, żeby zarabiać , nią się posłużyli i wiecie ona tak jak ja - uczyłam się żeby sie nie zauczyć na śmierć, tak ona wiecie też romanse zawsze nie z tym co trzeba. Bo jej powie rodzina ani się z posłem nie umiała puścić, a wydali ja za króla i niech spada. A czemu? Czemu jej nie pasował parlament. Nie pasował. No właśnie tam ją pomawiał , że żona Jerzego I ona jest i tyle. I tak jej nie pasował parlamentarzysta żaden i tyle. I w sumie też sie na nim zemściła i gdzieś to miał. Ciekawe czemu? A co ona wiedziała na przykład o mojej matce? i tyle. Niewiele. Nikt jej nic nie powiedział. Może wiecie ktoś miał powiedzieć i tyle :(

Gość sdbgmvfijknh
weź leki i idź spać :)

Weż leki - jakby nie ta Diana to po mnie. A tak kasa moja i koniec kontaktu z tymi zerami wiecie. Jak to mozliwe , ze ja nie moglam być oddana przez KSIĘCIA JAKIEGOŚ. I on w USA grasował. I TO JAK. Wy nie macie pojęcia co on tam wyprawiał w latach 1980-1990 AŻ MU SIĘ ZNUDZIŁO i tyle. Jak to mogło sie stać? PO CO KOMU TA RODZINA KRÓLEWSKA? Wiecie jak ja na nich mówię sobie ROMANOWY to są z Moskwy i tyle. I koniec :( I tylko dzięki Dianie nie po mnie. I dzięki Bogu oczywiście, a tak? i tyle :(

Gość czego.
co do cholery??????????? ktos sobie jaja robi czy to naprawde jakis swir????????????