Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiktorWiktor

Potrzebuję rady kobiety która zna się na kosmetykach

Polecane posty

Gość WiktorWiktor

Kupiłem dziewczynie zestaw kosmetyków jej ulubionej firmy na allegro. Dziś je otrzymałem i widzę, że chyba nie są oryginalne, kiedyś dziewczyna mówiła mi o tym jak odróżnić podróbkę od oryginału. Głupio mi, bo ściągałem kosmetyki z USA i teraz ani ich odesłać (no i koszty!) ani niespecjalnie stać mnie na coś innego. Dać jej tą chyba podróbkę czy sobie darować?

Gość zachukanalalala
a jaka firma?

Gość WiktorWiktor
firma MAC na stronie nie ma tego zestawiku, który zamówiłem. Dziewczyna mówiła że każdy produkt maca ma nr seryjny z tyłu, ten zestawik, ani na pudełku ani na produktach nie ma. Więc sam nie wiem, ekspertem nie jestem:)

z taka dziewczyna bedzie ciekawa ? zeby sprawdzac czy to jest podrobka? ladnie wyglada , daj i sie nie przejmuj .Dla normalnej dziewczyny liczy sie gest a nie to ze cos jest nie firmowego:):):)

Gość WiktorWiktor
ona się bardzo zna na kosmetykach, dorabia sobie malując kolezanki na wesela i takie tam, taka jej pasja więc pewnie bedzie wiedzieć bez sprawdzania. Na pewno nic mi nie powie i sie ucieszy ale czy nie będzie jej troche przykro ze ma chłopaka gamonia?

TypOstatnie 7 dniOstatnie 30 dniWszystkieKupił/Sprzedał Pozytywne222976 / 291 Neutralne0040 / 4 Negatywne0000 / 0 zero negatywow, ktos raczej wystawilby opinie, ze sprzedawca sprzedaje nieoryginalny towar, choc nr na opakowaniu powinien byc... hm..proponuje, zebys dal jej ten zestaw, mozesz wytlumaczyc, ze nie miales pojecia czy to nie podrobka

Gość WiktorWiktor
czyli żadna z was by sie nie obraziła za taki prezent?

no przestan ;):):):) daj i sie nie przejmuj !!! ! a jak ci wygarnie .. to tylko bedziesz mial powod do tego zeby sie rozstac bo wtedy to bez sensu zyc z kobieta ktora ocenia Cie po tym co jej dasz.

Gość uiyutu
no chyba, żartujesz..............nie mozna sie obrazic za prezent :p

Gość gejgejgej
mi_mi_sio_wa jest gruba i mała używa tylko podróbek bo nie dala dupy za 30 funtów i jej nie stać na oryginał.

Gość WiktorWiktor
Dziękuję za radę, jesteście kochane:) W takim razie dam ten komplecik. Dobranoc!

Gość gejgejgej
ale zes sie szarpnol

Gość gejgejgej
takamalajedna ty stara kórwo

Gość to na bank podrobka
bo w hello kity nie było linera :) na bank sie skapnie, ale chciales dobrze, daj jej to, ja bym sie nie obrazila, w koncu ty sie nie znasz na tym.

Gość to na bank podrobka
a poza tym mac raczej w kanadzie produkuje, w usa raczej nie

tak tak .. tak sobie wmawiaj ... Jak widze fajne perfumy to mam w dupie czy sa armaniego czy arminiego mam cala mase orginalnych perfum i cala mase podrobek i nie czuje sie gorsza

Gość to na bank podrobka
mi_mi_sio_wa jednakże powiem ci tak - nie kupuj podróbek. oryginały wtedy idą w góre cenowo, to jedno, po drugie jest to kradzież wlasności ale to ciebie może nie obchodzić bo w sumie nie ty na tym cierpisz, ale trzecia rzecz, dla mnie absolutnie dyskwalifikująca podróbki jest jakość. i nie chodzi o to, że mają gorszą, ale chodzi o to, że nie wiesz co w nich jest. jak mnie nie stać na coś bardzo drogiego, markowego (a kasą niestety nie sram), to wolę kupić tanią rzecz, ale pewną, z atestami (jeśli chodzi o kosmetyki), gdy wiem, że stosowanie tego jest bezpieczne. podróbkom mówię nie.