Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta blanka 22

Dlaczego dla faceta kobieta przy kości nie jest atrakcyjna ?

Polecane posty

Gość puszysta blanka 22

Dlatego, że łatwiej im patrzeć niż mówić ? :o Nie wiem na prawdę, więc wyjaśnijcie mi ten fenomen :o

Gość Gacie po przejsciach
Puszyste kobiety uwalniaja bardziej smrodliwe pierdy :o🖐️

Gość puszysta blanka 22
Dlaczego nikt nie odpisuje ? Bo to co jest powyżej to odpowiedź jakiegoś zapryszczonego gimnazjalisty nie mającego pojęcia o życiu :o

wszystko zależy od tego co się komu podoba i jak duza jest ta puszystość!!! Ja mam 4 kilo nadwagi a propozycji spotkań i i tekstów że jestem atrakcyjna,seksowna w trzy dupy..

Gość A nie jest?
;)

Gość darek_be
czasami jest atrakcyjna, nie rozumiem pytania, które narzuca odpowiedź??? Zależy oczywiście jak bardzo puszysta :)

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Ja osobiście nie dziwię się, że większość facetów nie jest zainteresowana puszystymi kobietami. I to dizała tez w 2 strone. Pytanie, co masz na myśli pisząc "puszystość"? 65kg przy 170cm wzrostu, czy 90 kg przy 160? Konkrety!!! Generalnie osoby puszysta z nadwagą powiedzmy 10kg+ nie kojarzy się dobrze. Jej styl odżywiania, jej styl życia, bycia, światopogląd itd.

Dobrze mniejsza o wiek. teraz faceci chcą latać i korzystać z innych dziewczyn, a później się ockną i będą szukali wtedy stałej tej jednej.. ciekawe czy wtedy będą myśleli głowami bo jak na razie to fiutami

Gość niunia---
Mysle ze faceci lubia sie czuc potrzebni i opiekowac sie kobieta , a nie kobieta nimi . Moze mysla ze otyle kobiety sa silniejsze psychicznie i fizycznie i nie ma co u nich szukac ...

Gość zniesmaczzona
165 cm i 60 kg to nie puszystość tylko normalna waga ty powalony oblechu :o

zniesmaczona, czytaj ze zrozumieniem :D:D

Gość puszysta blanka 22
Mam 22 lata jak w moim nicku, 153 cm i ważę przy tym trochę ponad 80 kg ale czy to takie istotne ? Napisałam, że jestem puszysta i chyba to powinno wystarczyć prawda ?

To jest ważne, ponieważ mam koleżankę, która mierzy 173 wzrostu waży 63kg i uważa, że jest gruba:O więc chciałam ustalić jak to jest z Tobą. Jeśli faktycznie tyle mierzysz i ważysz to jesteś puszysta. I teraz pytanie- chcesztaka zostać, czy dla własnego zdrowia chcesz zrzucić ten nadmiar?

:(

Przy takiej wadze pewnie musisz siedziec nad dwoch krzeslach :o🖐️

Gość puszysta blanka 22
Po pierwsze to facet powinien akceptować kobietę TAKĄ JAKĄ JEST a po drugie jak ktoś jest chory i ma problemy z hormonami to uwierz mi, że na prawde ciężko schudnąć. Myślisz, że nie próbowałam ? Wiem jak wyglądam i przeszkadza mi to, jednak pewne uwarunkowania medyczne oraz genetyczne nie pozwalają puki co mi schudnąć. I dlatego mam nie czuć się kochana, porządana itd ? To jakiś ponury absurd :o

Ciekawe ile przytyjesz przez swieta :o🖐️

Ja myslę, że jakiś gruby facet na pewno zobaczy w Tobie piękną, atrakcyjną kobietę. I zrodzi się między wami pożądanie. Daj szansę puszystemu facetowi, a będziesz czuła się kochana i będziesz kochać:)

Gość hhhhhhh
kochanie, przy takiej wadze nie jesteś puszysta, tylko zwyczajnie gruba Twój wskaźnik BMI wynosi 34.2. Otyłość I stopnia! weź się za siebie, a nie narzekaj, że mają cię akceptować, jaka jesteś i nie jęcz, że nie podobasz się facetom, bo wcale się im nie dziwię. 22 lata i taka waga! strach pomyśleć, co będzie za lat 10, 20, itd.

Dlaczego dla faceta kobieta przy kości nie jest atrakcyjna ?" a dlaczego nie jesz cegieł ?

tu nie o grubość chodzi droga Autorko;) a o zadbanie. jak kobieta zadbana to nie musi być szczupła. moje wszystkie otyłe koleżanki pierwsze wychodziły za mąż:D także tu nie w wadze tkwi problem.

Gość byłam szczupła
droga autorko ....ja mam prawie 40 lat i sporą nadwagę którą odziedziczyłam wraz z rzuceniem palenia i uwierz mi w tej chwili jest dużo więcej mężczyzn którzy bardzo chętnie by się ze mną spotkali (ale jestem mężatką ) niż jakieś 15 lat temu gdy byłam szczupła . Więc wydaje mi się że to bardziej chodzi o jakim jest się człowiekiem i co sie sobą reprezentuje niż ile nosimy kilogramów .

Gość wodka
ktoś napisał "facet musi akceptowac kobiete taką jaką jest" wszystko ok, tylko na mnie nie działają faceci z nadwagą, nie pociągają mnie, i tyle w temacie, a jesli kobieta wazy 100kg, to dlaczego facet ma to akceptować, w imie miłośći? w imie miłości, to będzie chciał, zeby schudła dla własnego dobra, zdrowia.

bo mezczyzni sa wzrokowcami - musza czuc pozadanie - inaczej nici z seksu;-) generalnie mowi sie ze kobieta musi ich "krecic" - dlaczegpo to sie udaje szczuplejszym to kwestia uwarunkowan biologicznych, to nie ma zadnego zwiazku z inteligencja mezczyzn, laski troche przy kosci - jak sa seksowne (zwykle czyms nadrabiaja) tez maja facetow na peczki to troche tak dlaczego kobieta woli silneiejszego - kiedys fizycznie, dzis zwykle finansowo;-)

Gość gość
O ja pierdolę-no bo im się nie podobają

Gość gość
...Dlaczego dla faceta kobieta przy kości nie jest atrakcyjna ?... x Dla mnie czasami jest :). Ale to nie tylko od jej tuszy zależy :).

Gość gość
nie rozumiesz ? bo jesteś gruba, obleśna ? jak facet ma wziąć Ciebie np do łóżka chcesz go zmiażdzyć czy jak :/ szukaj pasującego do Ciebie wieloryba bo Tobie pewnie by sie chciało przystojniaka jakiegoś . Przepraszam za szczerość .

Gość gość
Bo grube ciało jest brzydkie a sex z taką osoba jest mocno ograniczony