Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

KSU a ty co tak słodzisz Sacryficial Suicide przecież ideał wykreowaleś :)

Gagita, w uszach?:D wybacz, ja mam z lesbijkami wspolne tylko zamilowanie do piwa i mieskich rozrywek:D ja SS-a nigdy nie widzialam, spotykam go moze 3 raz, a Ksu pierwszy!!! ale dobre alko chyba ma, bo niezle chrzani:D

Gość Gość
Nie romantyzuj KSU. wódki nie postawię :D Chcesz to przyjedź, nie będę 30 km jechał by Ci wódkę postawić

Gość Gość
Nie mam nic z tym debilem wspólnego i słuchajcie co pisze, to będziecie w szpilkach po śniegu chodziły

Ja tam pierdolę ( za przeproszeniem was) mnie alkohol tylko interesuje. Gagita nicków to ja mam z 20 i tak każdy mi banują po dniu, góra tygodniu. KSU już było z 20tu. Zawsze moją końcówkę kurwa jego mać

Gość Gość
Kciukiem jakbyś znała człowieka z reala :D hahahaha Tak waży 116 kg i ma 97 cm w kłębie :D Wilki się na niego przymierzają, ale łatwo się im nie podda zapewne i ma wsparcie :D

ale jestem wkur wiona ten dzień jest porażką,jetsem tak podminowana i tylko czekam zeby na kogoś się wydrzeć,DIAGNOZA za mało seksu

Chłopie ty mieszkasz tam od dziecka czy się przeprowadziłeś z własnego wyboru ? 116 kg to 2 x ja :)

Gość Gość
KSU i nie kick boxing, a muai thaj i od 7 lat się tym już nie zajmuję Gagita tak serio, to szkoda mi Twojego męża. Choć lubię gotować, ale samego siebie to raczej się nie chce. Kwiatki, zwierzątka ok, ale czasem praca bywa bardzo niewdzięczna. Wyciąganie zmasakrowanych zwierząt z sideł, czy dobijanie poranionych na ulicy nie należy do przyjemności.

Gość Gość
Pochodzę z blokowiska. Mieszkam tu 6 rok.

Gość Gość
Za mało seksu zawsze źle wpływa, na Nasz układ nerwowy :P

Wiesz co mój mąż siedzi w domu dlatego że nie chciał pracować w fabryce , w d... to ma , w tej chwili czeka na dzierżawę ośrodka takie wiesz ryby z agroturystyką . A ja , pinda z biura :) mnie przeraża życie w lesie i nie wiem jak to się dalej potoczy

powiem wam ze w życiu tak nie mialam,wstaje rano myśle o seksie,robie obiad mysle o seksie,z resztą cały dzień myśle o seksie a do soboty daleko :o

Boska Lukrecja -- a co na sobotę masz abonament wykupiony na seks czy co ?

Gość Gość
Gagita mądrego masz męża. Je szczerze mówiąc p.. tym wszystkim i jestem, gdzie jestem. Mogę sobie teraz szczerze powiedzieć, że robię to co kocham

Pod Wrocławiem mieszkam , ale to mąż chce do lasu a ja nie bardzo :)