Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Gość Gość
Jak sama widzisz jestem nienormalny, zdesperowany itp :D Po co mam się wysilać, odpowiadać ? Tłumaczy się tylko winny, albo naprawdę zdesperowany :D

to wywal go. ja sie z checia w dzicz przeniose. w dziczy nikomu moje nieogolone nogi , plecy nie beda przeszkadzaly :D Gagita, nic nie poradze, zyje jak zakonnica od stycznia😭

Lukrecja z tym goleniem to się trochę bardziej rozpędź a nie tylko nogi :):)

Zbanowane -- ty musisz coś w zastępstwie robić , możne serwetki wyszywaj :):)::):)

Gość Gość
Hahaha a teraz Was zaskoczę. Mam 4 letniego syna który mieszka ze mną :D. Nie przesadzaj z tymi wilkami, wpadają tylko czasami :D W lecie jest tu dużo turystek , hahahaha

jak chlopczyk to gitara. nie znioslabym malej rozowej gwiazdeczki w okolicy przez cala dobe. Turystki sa chwilowe. ja bym byla na dobre i nazle, w chorobie, niedoli, w ogole forever:D

Lukrecja ukręć sobie małe dredziki to się dopiero chłopak zdziwi :)

Gość Gość
Hahaha Przecież ja z gościem, nie wziąłem ślubu :D To jest mój pracownik, a raczej już wspólnik i przyjaciel. Spotkac dziś takiego człowieka to skarb, więc zapewne odsprzedam mu kawałek ziemi, koleś zasługuje na lepsze życie. Stan mój nadal wolny więc......

Gość Gość
Dredy miałem 7 lat temu :P

Gagita chyba by jebnął na zawał,czemu zbanowana nie lubisz małych dziewczynek? ja jak bede w ciązy to dzien w dzien bede sie o córe modlic

A ogólnie masz potrzebę posiadania kobiety w stałym związku w chwili obecnej ? a skąd ten synek :) turystyczny ?

Wtrącamy się Zbanowanej -- prawie w rozkwitający romans , dlatego się stresuje. Poczekaj zaraz będziemy malować paznokcie

JA MAM AZ TAKI ANG HUMOR, ZE NIKT MNIE NIE ROZUMIE badz tez zle rozumie? ja nie pisze złośliwie, lubie was. trzeba obeznac sie ze mna, to bedzie wiadomo co, jak i kiedy:D 🌼🌼🌼

Gość re vol5
Szpila jestes?😭))

Gość Gość
Czyli już teraz zbanowana wiesz, dlaczego zaatakowałem Noxelię kiedy powiedziała, że dzieci mogą zdychać na korzyść zwierząt. Każda miłość jest inna i nie można porównywać miłości do zwierząt, czy do dzieci. Po drugie ktoś kto nie ma swojego dziecka, nie jest w stanie pojąc, jakie uczucie rodzi się w człowieku. Miłośc do zwierząt, dziecka, kobiety, to wszystko oddzielne tematy. Największą hipokryzją i głupotą jest człowiek który uważa się za obrońcę zwierząt i ich nie rozumie. Połowa ludzi krzyczących o ratowaniu psów w schronisku nie stać by tam wejśc i spojrzeć im w oczy. Jak się czegoś nie widzi nie ma tematu - myślenie............ Po trzecie jak można kochac ludzi i nienawidzić zwierząt i na odwrót. Tym bardziej bezbronne dzieci. To My kształtujemy dzieci i zwierzeta. My wychowujemy je na potwory

Zbanowane ja rozumiem ( pisałam kilka wersów wyżej o indiańskim imieniu :) nadanym przez ciebie :)

Zbanowane Kciukiem chce cie poznac wiec bede tolerowac twoje humorki :-D to na jaki kolor pomalować te pazokcie? hee :-D SZPILA JEST TU CODZIENNIE ALE SIE MIJACIE

Zbanowana i co chcesz w lesie łosie karmić ? przecież jak SS pójdzie na swój obchód po terenie to i tak go tydzień nie będzie i dalej będziesz nam tu pisać że ci się chce :)

faktycznie, moglo zabolec. ja nie mam dzieci, wiec nie wiem. ale poki co, nie znam tego uczucia, wiec i tak jestem bardziej ''ZA'' zwierzetami. mnie siem arza chlopcy, blizniaki:O za jednym zamachem. stereo. fajnie by było..ale nie mam z kim.

Paznokcie mhhh . no nie wiem może taki cappuccino ale żeby ci do majtek pasował :):):)

Gość Gość
... więc zaprośc mnie na sylwestra albo ferie Na ferie pewnie. Zresztą w lecie planuję zrobić parodniowe ognisko i jest pare osób chętnych. Nie wszystkie osoby tu to debile. Jest naprawdę pewna grupa osób które coś tu srpwadziło. Jedni przyszli, bo czuli się samotni, drudzy przez przypadek, a inni z nudów. Ja nie ukrywam trafiłem na to forum w październiku zeszłego roku przypadkiem szukając na forum wypowiedzi na pewien temat. Potem znalazło się pare osób wartych rozmowy . Po drugie wiele osób pisze do mnie na gg w sprawie psów, wychowania itp. To moje życie i kocham pomagac ludzią w sprawach zwierząt.

MNIE NOXELIA tak zjezyła,pomimo młodego wieku chciałabym mieć dziecko(poprostu czuje niesamowity instynkt) to ona non stop mpo mnie jeździ ze jestem głupia nieambitna kurą domową żebym przewijała bękarty itp to boli,bo nie wiem jak w drugim człowieku może rodzic sie tyle nienawiści do dzieci? dziecko nie ma całego syfu w głowie,jest bezbronne,niewinne i można się wiele od dziecka nauczyc

Gość Gość
A mi się marzy 3 dzieci :D Dzieci są powiem wprost zajebiste :D Tyle co dają szczęścia i siły. Nie wiem jakbym był zmęczony, jak smutny, jeden uśmiech gościa i jestem powalony, rozbrojony :D