Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem !!!!!!!!!!

Mam 22 lata i miałam 13 partnerów

Polecane posty

Gość vngdksjgn
To co robi autorka, to choroba. Nazywa się nimfomanią. Proste.

super cieszymy sie razem z tobą osiągniecie roku bedzie git do puki syfa jakiegos nie zalapiesz zawsze zastanawia mnie to ze ludzie sie nie brzydzą i ne boją w tych czasach mozna sie wszystkim zarazic

Gość tenterente
może i autorka lekko do spraw seksu podchodzi, jak zawl tak zwał, ale i tak uważam, że większość negatywnych opinii na jej temat wynika ze zwykłej zazdrości i frustracji, piszą to osoby, które same albo, pomimo zaawansowanego wieku, nadal są dziewicami/prawiczkami, albo w najlepszym razie raz ktoś się nimi po pijaku zainteresował... co do syfów - są prezerwatywy do autorki - jak ci to nie minie za 2-3 lata to idz do lekarza do kurtyzany - 5-7 tys. to chyba faktycznie mało jak na wawę, słaby biznes

no to ja was przełamie ja mam 19 lat i mialam 30 partnerow. jestem bardzo ladna i lubie seks bylam tez naiwna i myslalam ze od sexu zacznie sie milosc ale tak nie bylo. przyznam, raz zalapalam weneryczną chorebe ale ja odrazu i skutecznie wyleczylam. a to przez to ze bralam tabletki i nie uzywalam prezerwatyw. mam tez duzy popęd, czesto sie masturbuje zawsze mialam powodzenie, juz od podstawowki hehe :) 1 raz mialam 14 lat, mialam anal bo go lubie i mnie podnieca tylko 4 z tych 30-stu bylo moimi chlopakami. reszta to koledzy, moze 1 tylko obcy, przypadkowy. praktycznie kazdy mnie pociagal, zaden nie byl oblechem

Gość fannyoranny
a od którego załapałaś weneryczną? hehe

no akurta wiem od ktorego. ode pewnego z ktorym sypialam juz tylko jako z nim i przez dluzszy czas ale nie byl on moim chloapkiem. mialam go wtedy jako 'kolege do sexu na wylacznosc'

pammyx33prawdziwa buahahahaha nie no ... te chorebe tez mozna wyleczyc..19 lat i 30 partnerow...hehe nie masz sie czym chwalic.. niew wstyd bylo to ci napisac? porazka.. seksoholizm sie leczy i choroby umyslowe tez :D to musialas w wieku 14 lat juz zacza hehe..

Gość fiku mikuuu pochodzisz
z Włocławka ?

dla mnie to niej jest porazka :) mialam mam i bede miec zawsze chlopakow na pęczki :) wole to niz byc pasztetem ktorego nikt nigdy by nie tknął mimo to codziennie chodze zadowolona, usmiechnieta mam mnostwo przyjaciol , jestem osoba bardzo lubianą, towarzyską, pozytywną, dowcipną. jestem inteligentna, kazdy pogada ze mna na kazdy temat mam cos do powiedzenia. umiem zrobic wszytsko w domu i kolo siebie, uprac, ugotowac, posprzatac itd itp uwazam sie za normalną sexowna laske i czuje sie dobrze. pochodze z zamoznej rodziny :) rodzine tez mam OK takze cale moje zycie jest spoko takze nie wiem o co ci chodzi ;)

aha i chcialm jeszcze dodac ze regularnie sie badam, jestem akuratnie zdrowa jak ryba i odrazu obale tępe gadanie: cipke mam normalną, ciasną, gładką czystą i pachnącą, zawsze ogoloną jakbys byl moim pierwszym i bym ci powiedziala ze jestem dziewicą to bys uwierzył ......................... wiec skoncz mi tu z lamentami

Gość cdcfjkhjkhfr
Prowokacja, ale tacy jak autorka sie zdarzają! Jednak pomimo wszystkiego w tych czasach nie jest to jeszcze powód do dumy!

DO PAMMYX33..... HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHHAHAHA A DLA mnie to jest porazka i zdania nie zmienie... pasztet...hahahahaa ja...???/hhhaahahaahahaah ty mnie idiotko nie widzialas i mowisz ze jestem pasztetem? hahaaahahaah mialabys ostre kompleksy gdybys mnie zobaczyla:) hahaha a czy bedziesz miec chlopakow na peczki to sie jeszcze pani puszczalska okarze :)hehe...ja mam jednego ale za to porzadnego faceta w odroznieniu do ciebie hehe :) chodzisz zadowolona ze ,,dałaś''? hehhe w ten sposob sie dowartościowujesz? heheh....a tego czy jestes lubiana to nie wiesz, za plecami kazdy pewnie ci dupe obrabia bo nikt z reguły nie lubi piuszczalskich dziewczyn.. niestety tak juz jest.. a ze jestes inteligentna to tak ci sie tylko wydaje. ,,zamozna rodzine''??? a co to ma z tym wszystkim wspolnego..? hahhaa.... Podsumowujac to jestes taka zalosna ze szok.. zmarnowalam tylko kilka minut w swoim zyciu z bardzo pusta ,,zamozna'' albo zamozona dziewczynka.. widocznie rodzice malo sie toba interesowali, albo tatus... chyba nie wiesz dziewczyno jak wyglada zycie normalnej dziewczyny, diametyralnie inne od twojego towarzyskiego..

ty nie rozrozniasz podstawowych rzeczy . ona bawi chłopakami, nie wytrzyma przy jednym dlugo i gra na uczuciach chloapaka. zeby trafila na takiego ze nie dalby soba pomiatac to moze by zmadrzala

Abstrahując od prowokacji: KAżdy ma prawo postępować, jak mu się podoba, każdy inny ma prawo to ocenić. Osobiście tego typu panienek poza najgłębszym zatruciem alkoholowym unikałem, ale może ktoś skusi się na związek. Bo, było nie było, wszystkie pragną prawdziwego uczucia opartego na szczerości :P

Gość w tej chwili nie jem
"jak ma sie 13 chlopakow w jedna noc to jest sie skonczona prostytutka.... i to ty jestes pustaczka. odezwala sie,,dziewica..''hehe masz tyle do gadania ze haha..." A czy bycie dziewicą musi oznaczać od razu nietolernacje dla innych i zjeżdżanie od kurew kogoś kto ma bujne życie seksualne? NIE. Widocznie nie rozumiesz że można akceptować inne poglądy niż własne i bycie dziewicą nic nie ma do tego. Ja jestem dziewicą i mam swoje zasady no i co,moja tolerancja kończy się gdy zaczyna sie krzywda - a osoba,która uprawia seks ale nikogo nie zdradza nie robi nic złego.Po prostu ma inne priorytety niż ja,ale to nie oznacza że jest gorsza ... więc opanuj sie trochę. hehe haha...

Gość do kogo to napisałaś ?
w tej chwili nie jem "jak ma sie 13 chlopakow w jedna noc to jest sie skonczona prostytutka.... i to ty jestes pustaczka. odezwala sie,,dziewica..''hehe masz tyle do gadania ze haha..." A czy bycie dziewicą musi oznaczać od razu nietolernacje dla innych i zjeżdżanie od k**ew kogoś kto ma bujne życie seksualne? NIE. Widocznie nie rozumiesz że można akceptować inne poglądy niż własne i bycie dziewicą nic nie ma do tego. Ja jestem dziewicą i mam swoje zasady no i co,moja tolerancja kończy się gdy zaczyna sie krzywda - a osoba,która uprawia seks ale nikogo nie zdradza nie robi nic złego.Po prostu ma inne priorytety niż ja,ale to nie oznacza że jest gorsza ... więc opanuj sie trochę. hehe haha...

Taka dziewczyna jak i facet,który mając 30 lat miałby 40 lasek na koncie byłby skreslony u mnie.Rozumiem,że nie każdy musi być dziewicą czy prawikiem ale bez przesady.taka osoba nie potrafi zbudować związku.A do zamożnej,pieknej i gładkiej laski-po pierwsze cycki Ci kiedyś opadną,skóra obwiśnie a inteligencją tez nie grzeszysz skoro tak się chwalisz tym,że Cię bzykało tylu facetów,domem,ciuchami,znajomymi...Jestes żałosna a nie inteligentna

Gość w tej chwili nie jem
do paulie.

Gość markaaa
Polska to zacofany kraj a co was to k....w obchodz kto z iloma spal

Gość Ja z kolei-
mając 22 lata miałam już za sobą 7lat związku dwóch dziewic -on prawiczek ja dziewica jeszcze 2-3 lata i zrywamy-każde idzie swoją drogą-on żeni się i zakłada rodzinę ja szukam ... Rok później mam za sobą jakąś kilkumiesięczną nieskonsumowaną znajomość-spędzamy razem cały mój wolny czas po pracy..dwa lata później 5 różnych żaden nie był w moim łóżku-trzy lata póżńiej kolejnych3-4 jeden zaliczony-porażka..szukam dalej znajduje świetny w łóżku kiepski w życiu puszczam go po 7miesiącach Każdy rok przynosi ze sobą kilku facetów,czasem kogoś zapraszam do łóżka ale jest to konsekwencją tego że facet wyjątkowo podoba mi się bo czasami ten sam powód sprawia że się z tym nie śpiesze... W każdym razie niczego nie jestem pewna ale jakoś dziwnie czuje że nie ma dla mnie odpowiedniego faceta-im więcej ich poznaje tym intensywniej myśle o tym by któregoś z nich skrzywdzić-machnąć sobie dziecko z posiadaczem dobrego materiału genetycznego i puścić wolno... Komuś jednak na mnie zależało-bo już miałam to zrobić jak zjawia się on! Biały rumak i książe jak namalowany,dobro wcielone i posiada wszystko to co tamci tylko szczątkowo posiadali-jest ideałem w 100% Ciekawe czy sioę we mnie zakocha? Ciekawość została zaspokojona-zakochał się i pokochał ... Dziś jesteśmy już rodziną.

jak to nikomu krzywdy nie robi?? przeciez ona ma chlopaka, jakies przycmione umysły macie widocznie tak jak ona. nie czytasz autorko komentarzy? jestes,,nimfomanka''. DO w tej chwili nie jem bujne zycie seksualne?? a moze to juz przerodzilo sie w chrobe? przeciez ona chloapak zdaradza.wczytaj sie w tekst a potem pisz co slina na jezyk przyniesie. ,,nie jest giorsza'' haha.... wiesz wogole o czym piszesz? bo mam wrazenie ze nie... TEMEE masz racje :) :P hehe proponuje dla obu,,pan'' udac sie do psuchologa ;] to po co autorko tekstu jestes ze swoim chloapakiem skoro ogladasz sie za innymi facetami i wiadomo ze predzej czy pozniej wskoczysz dla jakiegos typa do lozka????..zmarnujesz zycie dla chłopaka o ile nie bedzie twoim mezem. takie kobiety nie umieja zyc w zwiazku. bardzo mi szkoda twojego chlopaka.

niestety tak... pewne osoby sa zbyt glupie zeby zrozumiec sprawy takie jak ta.. :) albo są takie puste jak autorka wpisu :)

Gość blue lagoon...
tak przy okazji...To nie jest wyzwolenie tylko zniewolenie i zaburzenie w budowaniu więzi emocjonalnej i seksualnej. Wyzwolenie to brak stereotypów i skrępowania jakimiś wtłaczanymi gorsetami myślenia i obyczajów