Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helios_gaja

Oczekiwanie...ale na okres

Polecane posty

Gość helios_gaja
no własnie wiem:) połowa topików na tym forum to są wlaśnie objawy sugerowane:) napisałam ten temat bo ciekawa byłam czy są takie dziewczyny jak ja - spokojnie czekające na okres, a nie wkręcające sobie, że luzny stolec, badz goraczka to napewno ciaza:) ja ciazy nie zakladam, ale jej nie wykluczam, mam jednak nadzieje, że jej nie bedzie, bo to nie czas dla mnie

tak, to jest własnie najgorsze jak się psychicznie juz nastawiasz i zaczynasz sobie wkręcać różne rzeczy . ja na szczęście ciągle myśle o tym ,że w ciązy nie jestem . za każdy razem jak wydaje mi się ,że cos cieknie, biegne do łazienki jak nie normalna, patrze .. a tam nic, mam identycznie . tylko ,że krócej to u Mnie trwa niż u Ciebie . ale będzie dobrze !

Gość helios_gaja
pewnie że bedzie:) nie ma takiego bagienka z którego silna kobieta sie nie wygrzebie

Gość bąbka choinkowa
pewnie ze bedzie dobrze, musi byc :)

Gość GLUPIE PISDY W CIAZY JESTESCIE
TEMPE SZCZAŁY

Gość Mała ale Duża
dziewczynie która widziała drugą bladą kreskę muszę zakomunikować że na 90 % jest w ciąży.

Gość kgejmnbZ
zgadzam się z poprzedniczką.

Gość korakoraop
hej dziewczyny, jestescie tu jeszcze? Ja wlasnie mam taki problem, tez nie jestem panikara i jedna z tych zakladaczek tematow typu "czy to ciaza?", ale troche sie wystraszylam. Tak wiec miesiaczka powinna nadejsc 2 dni temu, a tu ani widu ani slychu. Tak spanikowalam wczoraj, ze zrobilam test i byl negatywny (jedna gruba krecha) ale.... mialam z mezem jedna "akcje" troche nas ponioslo i mielismy stosunek przerywany, ale na bank nie doszledl we mnie. Tak wiec niby ten test mnie uspokoil, ale dlaczego nadal nie mam okresu? Czy moze to byc spowodowane wielkim stresem w zyciu? Ostatni tydzien byl dla mnie wyjatkowo stresujacy

Gość zolka22
Ja mam mieć okres za 10 dni jednak strasznie się boję, mieliśmy stosunek na dzień przed moimi płodnymi dniami, no i krótko mówiąc popłynęliśmy. W tym momencie ciąża jest mi bardzo nie na rękę :/

Gość zolka22
dodam, że za ok 10 dni, bo ogólnie mam bardzo nieregularne miesiączki.

Gość peggybrownnn
Ja też czekam na okres..

Gość helopka
Acha

Czesc dziewczyny okres spóźnia mi się już 17 dni a testy wyszły negatywne, także test w krwi HCG. Boli mnie brzuch jak na @, mam szyjkę macicy wysoko i lekko twardą, zamkniętą . Temperaturę mam 8.30 - przedwczoraj miałam 37,1, wczoraj 36,9, a dzisiaj mam 36,9. Nigdy mi się okres tak nie spóźniej max 6 dni, ale tak miałam stresa. Dodam że przez starania o dziecko przeszłam udar mózgu, poprzez branie hormonów 2,5 roku temu, a staramy się o dziecko 4,5 roku.