Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CoCoCheri

CIAZA CZY NIE CIAZA ? ? ? PROSZE O POMOC ! ! !

Polecane posty

Gość no ro to
no nie używa się Caps Locka przy pisaniu w necie z dwóch powodów : po pierwsze źle się czyta wypowiedzi pisane takim wołami, a po drugie wg netykiety duże litery oznaczają po prostu krzyk. :)

Gość lepiej żeby to nie była ciąża
autorko...

Gość różooowa
CoCoCheri dokładnie :) oby były II :D

różooowa Okaze sie... Poki co nie zapeszam... Co bedzie to bedzie,jak sie okaze ze moj czas jeszcze nie nadszedl to poczekam... :)

Gość kasienka1339
no ro to Juz po problemie.

Gość kasienka1339
A ja myslalam ze Wy nie chcecie w ciaze zajsc. Jesli sie uda no to wszystkiego dobrego ;p

dokladnie... wystarczy tylko wyjasnic a nie odrazu sie czepiac... Nie kazdy jest forumowym wyjadaczem i zna zasady panujace na forach... Tak wiec dziewczyny przepraszam za mjego caps lock'a :*

Gość Kłoliberek
cococheri prosisz o radę i jednocześnie wyzywasz dziewczyny, które radzą ci nie krzyczeć w postach..w życiu też jesteś tak nieuprzejma i niemądra?

Kłoliberek Jak bys dokladniej czytala to bys wiedziala kto zaczyna wyzwiska! Wystarczy tlko dokladnie przeczytac... A nieuprzejma jestes Ty ze w ogole zadajesz takie pytania.

Gość no ro to
Wiesz autorko grzecznie ci napisałam a to ty wyskoczyłaś że jak mi nie pasuje to mam spadać. A gdybym nie chciała ci pomóc to nie pisałabym w tym samym poście o tym co powinnaś zrobić poza tym Capsem. :) więc po porostu trochę spokoju i nie wyskakiwanie od razu na kogoś kto ci tylko dobrze radzi. :)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie będziesz miała powiększonych piesi tydzień po zapłodnieniu... ludzie ile Wy macie lat! a odpowiedz jest prosta... facet doszedł w Tobie-> możesz być w ciąży! po co teraz ta cała panika!? chyba wcześniej wiedziałaś skąd się biorą dzieci? a jak usłyszę tą cudną historię o chwilach uniesień to zrzygam się na monitor...

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a kto powiedzial ze panikuje? :/ poprostu pytam... A jak masz mdlosci to moze zaparz sobie jakies ziolka... ;)

Gość różooowa
CoCoCheri :)

Gość różooowa
CoCoCheri 20, pewnie zaraz większość kobiet na mnie siądzie i będzie mówić że za młoda, no ale nie obchodzi mnie opinia innych :)... już z chłopakiem jesteśmy pewni siebie i wiele razy poruszaliśmy temat ciąży i on bardzo nalegał na dziecko, ja z początku nie chciałam mieć wogóle ale jakos mnie przekonał do tego i stwierdziliśmy ze będzie co ma być :) jak będzie ciąża to dołożymy wszelkich starań zeby wszystko było dobrze :) a Ty ile masz lat i jak długo sie starasz? :)

Ja jestem zdania ze to kobieta ustala kiedy jest gotowa na dziecko i kiedy sie czje na silach zeby je miec... A opiniami innych sie nie przejmuj... ;) Ja mam prawie 25. Nie staram sie w sumie , jak sie przytrafi to sie przytrafi ,bo ponoc jak sie starasz na sile to nie wychodzi... ;)

Gość różooowa
CoCoCheri dobrze piszesz ale wiesz, wiekszość 'forumowiczek' jest niby 'bardziej doświadczona' i podobno zna życie... ja myśle tak samo jak Ty, jak sie przytrafi to trudno, przynajmniej mam pewność że nie zostanie z dzieckiem sama, że bede miała wsparcie w bardzo bliskiej mi osobie :) bo to najważniejsze :) a nie tak jak niektóre ze wpadną i jeszcze później szukają ojca bo nie wiedzą czyje dziecko może być, no ale bezmyślność dalej jest na tym świecie;/ i cierpią najczęściej Bóg wie czemu winne dzieci ;/

Gość różooowa
a co do tego starania to powiem Ci że to prawda bo moja sąsiadka długo zajść w ciąze nie mogła.. w końcu że tak powiem olała temat i zaszła :) i teraz ma dwie śliczne córeczki :)

Gość Gimnzajum skońcie
a nie ciaż w głowach! "mam pewność,że mnie nie zostawi" jakby dziecko to było super glue... bu ha ha ha ha ha

Gość cozałopot
ona i bez tego capsa jest agresywna

Gość różooowa
Gimnzajum skońcie no własnie skończ gimnazjum dziecko drogie :) jak Ci cos nie pasuje to po jakiego sie wypowiadasz? :D nuda? to do zabawek i sie pobaw :)

Gość różooowa
poza tym weź ty najpierw spójrz na siebie a dopiero później na innych :) bo zapewne to cos z toba jest nie tak ;):):):):)

Gość różooowa
loveisintheair nikt sie nie kłóci póki co, ale po co sie wypowiada? zna moją sytuacje? nieee, skoro mnie 'stać' że tak powiem na dziecko to je będe miała i już :) nie potrzebuje opinii byle kogo kto od tak sobie wejdzie na to forum :D

Zgadzam obie Panie "strające się" są nie miłe i sądząc po wypowiedziach niedojrzałe... różooowa, sama przyznałś,że masz 20 lat - to naprawdę niewiele:) Nawet wg prawa dopiero od 2 lat nie jesteś dzieckiem...więc daruj sobie takie zwroty do swoich konwersarzy. To jest publiczne forum i każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.

Gość różooowa
a jeśli chodzi o Caps Locka CoCoCheri to wydaje mi się że to jej sprawa jak pisze... :)

Gość różooowa
Asilma czy temat dotyczy Ciebie? nie, wiec o co chodzi? :) moje życie- moja sprawa jak je sobie urządze :) dobrze, że znamy prawo :D i jak ktos mnie traktuje tak przepraszam ale nie bedzie traktowany lepiej przeze mnie :) dziękuję :)