Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 klikniecie? 100tyss klikniec w linkt o sponsor wiecej da kaski? :O przeciez to sciema jet. klikając wybieracie poprostu które psy mają byc nakarmione. już to kiedyś udowodniłem na kafeterii. tam nie ma żadnej reklamy, żadnego sponsora iwdocznego by klikniecie oznacząło pokazanie sie reklamy czy czegos. wtedy kumam. a tak to tylko wybieracie ktory pies ma dostac extra dodatkowe zarełko bo sponsor stałą kwotę deklarował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Dlaczego nic nie daje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 co ma sponsor z tego ze klikacie na ta kostke? :) koro nawet nie wiadomo jaki to sponsor? nie ma reklamy zeysku zadnego ze strony sponsora. a jesli nie ma zysku to po co klikac? sponsor i tak przekazal pewna kwotę. to tylko ranking piesków które mają być dodatkowo karmione... - pokazanie ludziom pieska i liczenie ze komus sie spodoba i znajda sie chetni do adopcji. ale klikanie w te kostki, miski itd jest bez sensu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo melo Michau Napisano Grudzień 14, 2011 masz jeszcze moje gygy?? to odezwij się do Marty chyba, że Ci Twoja kazała skasować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 innymi słowy, kilkanie w te kostki miski itd nie sprawia że wiecej schronisko dostanie kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_gorzka 0 Napisano Grudzień 14, 2011 trzeba wierzyć, że się pomaga :P nie musi być widoczna nazwa sponsora, może to robić czysto wolontarialnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 czesc marta! ....no tego nie mam chyba gg a raczej na penwo bo stracilem liste:O a ty moje masz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 czesc marta! ....no tego nie mam chyba gg a raczej na penwo bo stracilem liste:O a ty moje masz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo melo Michau Napisano Grudzień 14, 2011 nie mam własnie, bo mi tez gdzies umkneło ale jak masz mojego emila, to wiesz. no w kazdym razie fajnie byłoby pogadać o tym i owym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 12:44 [zgłoś do usunięcia]czarna_gorzka trzeba wierzyć, że się pomaga nie musi być widoczna nazwa sponsora, może to robić czysto wolontarialnie nie twierdze ze sponsor pomaga. chodzi o to ze skoro robi to czysto wolontarialnie to po co to klikanie? jk nie kliknie 100 osob to sponsor nie da zarcia? jaki w tym sens? zadnego:D to jedynie reklama hm pokazanie pieska by zachecic do adopcji. logowanie sie np ze zmiennego ip po 1413432 razy dzienni tylko po to by kliknac na miske i "nakarmic psa" jest idiotyzmem i stratą czasu:D:D::D wyobrazmy sobie ze piesek na topie jest karmiony w sensie jego miska napelniana 30 razy dziennie i ów pies waży już ćwierć tony a inny kundelek ktory jakos w necie nie może się przebić głoduje?:P klikanie w te miski, kostki nie ma sensu. w takiej formie jak z linku. sa linki gdzie kamrisz psa np wypelniajać ankiete, wchodząc w 243423423 wyskakujących reklam, podając dane osobowe chocby mail i klikając zgode na udostnianie danych osobowych itd. wtedy wasze klikanie przeklada sie na pomoc dla schroniska bo im wiecej klikniec , tym sponsor wiecej zaraia i procent jaki zdeklarowal sie przekazac znacza większa kwotę gotówki lub wiecej kg pedigripala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Grudzień 14, 2011 klikneliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Grudzień 14, 2011 i nikt nie kliknal dalej 48% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 ja po kliknięciu dopiero sobie przypomnialem ze w ten sposob nie karie psa i niepotrzebnie użyłem taczpada przez co jego żywotnośc spadła...ponadt wysiliłem nadgarstek i palce a ze zdrowem będzie coraz gorzej a nie lepiej bo człowiek się starzeje... tak czy wspak klikanie w miske i kostke nie zwiększa ilosci kasy ani kilogramow żarcia jakie dociera od sponsora do schroniska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo melo Michau Napisano Grudzień 14, 2011 spoko. zapisałam sobie :P nie bój się, udowodnię pa )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Grudzień 14, 2011 o rany klikniecie cie nic nie kosztuje przeciez :) wole klikac w miske piksela niz wierzyc w to co czytam na portalach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 ale tez nic nie daje pozatym kliknelo na ewno duzo ludzi a miski licnzik ni drgnie. to jest wawcia jedynie reklama tego psa...jego fotki by ktos go wzial ze schroniska. klikajac nie dokladasz zarcia ani kasy dla schroniska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach