Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Grudzień 14, 2011 siema, czemu piepszysz głupoty przed 12 :o :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dokladnie Napisano Grudzień 14, 2011 jak paier toaletowy szare ,dlugie i do dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Grudzień 14, 2011 *pieprzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dokladnie Napisano Grudzień 14, 2011 jaki narwany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 no jest taka prawda:O po co to ukrywać. trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. na bezsens naszej egzystencji. Wtórne życie, kubek w kubek takie jak wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 14, 2011 A co sie stalo? Nie przyjela oswiadczyn?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakalaken85 Napisano Grudzień 14, 2011 idz stad bo ci powiedziolem. wydupiaj ci powiedziolem roz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 nie miała jeszcze okazji odmówić... w każdym razie nie chodzi o konkretnie moje życie jakie jest teraz tylko ogólnie jak się spojrzy na świat tak z boku i zobaczy tysiące milony takich samych ludzi jak ja którzy spedzają dzień tak samo jak ja i mają takie same perspektywy jak ja ...i ogólnie na ten cały świt taki beznadziejnie wtórny i chujowo urządzony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Grudzień 14, 2011 to się na nie wypnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakalaken85 Napisano Grudzień 14, 2011 Ptasiek osz ty szmaciorzu niedomyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Grudzień 14, 2011 bym Ci cus powedzial , aleś Ty Ślązak a ja Ślązaków szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakalaken85 Napisano Grudzień 14, 2011 A chuja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 a co to zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Co ty masz takie jazdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Drugi Niedziel. Najpierw innych krytykuje, a potem opisuje swoje dolki zyciowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakalaken85 Napisano Grudzień 14, 2011 cpunisko smierdzace, w autobusie go widzialem jak rzygal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 nie opisuje swoich dołków życiowych:D nie chodzi mi o mnie i moje życie bo jest w miare ok ale chodzi o to że schematyzne, takich jak ja sa miliony ... ponadto czytam sobie topik o zmusznaiu sie do seksu unikanie seksu w długich związkach i sie odechciewa wiązać że ludzie ze sobą sa po 10 latach bo dzieci, bo wspólne zobowiązania finansowe, wspólne mieszkanie itd... to demotywujące w perspektywie oswiadczyn:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 ja spokojny człowiek, nie figuruje w kartotece policyjnej, nawet sisany nigdy nie zostalem, nie maja moich odcisków palców ani dna w bazie. wiec mógłbym taką pomarańćze jak ty złapać, torturowc a następnie w bardzo widowiskowy i krwawy sposób usmiercić i prędko by mnie nie znaleźli..ale powtarzam, ja spokojny człowiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_gorzka 0 Napisano Grudzień 14, 2011 nie wypowiadaj się za wszystkich, ja mam fajne życie. Po prostu może Ty masz pecha ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 w nic nie gram. chwilo jestem pochłonięty analizowaniem twojej pokrętnej i bardzo złożonej psychiki .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Grudzień 14, 2011 http://tablica.pl/oferta/piksel-ze-schroniska-w-bydgoszczy-IDxFE5.html dajcie zrec pikselkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 wawcia racje masz. to jeden z niewielu plusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 jak to sie dzieje że od klikniecia niby nkarmiam tego pieska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_gorzka 0 Napisano Grudzień 14, 2011 no cóż, możesz mieć takie postrzeganie, ale to raczej smutne dla Ciebie, bo tym bardziej Ci się psychika dziwnie nakręca. Wypowiadasz się o ogóle, czyli także o mnie. A ja widzę społeczeństwo całkiem inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Ryzyk fizyk:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakalaken85 Napisano Grudzień 14, 2011 ci mowie bym ci przejechal tym onym... co ty ludzi za chuja robisz, ty wiesz co...uo ty mendziarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 14, 2011 jjuż kiedys na kafe dowiodłem że to klikanie w takie ""nakarm pieska" nic nie daje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_gorzka 0 Napisano Grudzień 14, 2011 sponsor liczy liczbe kliknięć i za odpowiednia ilość płaci schronisku. Taki wolontariat ze strony sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Grudzień 14, 2011 nie wiem ale karm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach