Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz jest żenujące

Czy wysoka i gruba kobieta ma szanse na ciekawe zycie ?

Polecane posty

mam 181 cm wzrostu i waze...hm sporo :O 24 lata a moje zycie ciagle toczy sie w okol wzrostu i wagi ehh

to drugie + brak ruchu od wielu lat , uciekałam z wfu albo symulowalam kobiece ''problemy'' ,poniewaz w nic grac nie umialam :O

Jak zostaniesz prezesem banku jak Katarzyna Niezgoda to zainteresuje się toba jakiś Camel ;)

Gość ja mam 23
to rusz sie, na poczatku jest ciezko, ale pozniej jak widac efekty i organzim zaczyna sie wrecz domagac tego ruchu, to jest super uczucie;)

a dlaczego wysokie i grube mają sobie nie poradzić?

Zawsze można schudnąc-trzeba chcieć.Znam wiele dziewczyn,którym waga nie odpowiadała i wzieły się za siebie.Nigdy nie uwierzę,że osoba mająca nadwagę czy otyłość siebie akceptuje.Trzeba tylko chcieć.Moja koleżanka ważyła ponad 130 kg ale w końcu się wzięła się za siebie-jadła 500 kal.dziennie,piła dużo czerwonej i zielonej herbaty,na początku jakieś skłony bo trudno ćwiczyć z taką wagą ale później coraz więcej ćwiczeń i długie spacery.Teraz waży niecałe 70 kg i dalej walczy :).Także Autorko naprawdę można.Głowa do góry!

Gość jak się chce to można
znam człenia co w tym roku przez 6 miesięcy zgubił 57 kg ! :P polecam dietę Auschwitz Birkenau ! 🖐️ :classic_cool: zaoszczędzoną na żarciu kasę + zaskurniaki przeznaczasz na zakup ciuchów w nowym rozmiarze :D

Gość znała taką kiedyś
A co powiecie o dziewczynie która w wieku 12 lat ma już 180 wzrostu , kobiece ciało , masywną budowe ciała ? U mnie w bloku mieszka taka :O

Gość jgjnvnnvnvnvnn
Lepsza dobrze zbudowana niz tłusciocha , to duza roznica , dziewczyna jest widac dobrze rozwinieta , lepiej taka niz mały tłusty karzeł 160cm , 80kg

Gość zgrabny grubas
od zawsze byłam pulchna a do tego urosłam aż 187, nigdy nie uciekałam z w-f, a moja tusza w niczym mi nie przeszkadzała, ( no na głowie nigdy nie stanęłam, bo pewnie bym sobie ją zmiażdżyła), mam wielu przyjaciół, jeżdżę konno, motocyklem zaliczam każdy park linowy, kajaki i inne cuda, owszem mam kompleksy. Chodzę na wystawy, koncerty nie nudzę się z sobą. czy gruba i wysoka kobieta ma szanse na ciekawe życie ???? Tak jeżeli gruba i wysoka jest ciekawym człowiekiem

Gość funaweria
zamiast jeczec, ze zenujace to bierz sie z ruch i za diete.

Gość no to w koncu
ile wazysz

Gość wierzeWdobro
wpadnij do mnie to powalczymy z nadwaga i znajdziemy jakis sposob na zycie.jestes w moim wieku. fajny wzrost

Gość sumooooo
a jak spadasz z łózka to z dwóch stron na raz?

Hej :D ja mam 180 cm wzrostu i waze 73 kg, teraz sie odchudzam i daze do wymazonej wagi z przed slubu czyli 66 kg, wysokie maja latwiej w zyciu, jak zaloze szpilki, kazde auto sie zatrzymuje na przejsciu :D A co do tematu - ciekawe zycie to wybór nie uzalezniony od tego jak sie wyglada :) znam wiele chudych i ladnych ktore maja nudne zycie, to tylko kwestia wyboru kochana :*

Gość yellamma
ja mam 178 cm waze 57 kg i mam nieciekawe zycie jak na razie :P

Gość gość
Zamiast siedzieć na kafe to może lepiej zrób coś ze sobą.

Gość gość
eee ja mam 179 cm i na powodzenie nigdy nie narzekalam ;p wrecz przeciwnie..z niesmialej ( kompleks bo wysoka) zrobilam sie bardzo odwazna dziewczyna, po tym jak kazdy facet ogldal sie za moim nogami na ulicy, to ze jestem wysoka jest teraz moim atutem;] obecnie wygladam jak wieloryb, jestem w ciazy, i przytylam sporo, wczesniej chodzilam regularnie na silownie i dbalam o swoja diete, a na wakacjach tak sie rozjadlam..ze szkoda mowic, ale.. bede sie martwic po ciazy ;] po pierwszej tez schudlam duzo..aaa wlasnie, do tego nosilam wczesniej okulary , wlosy zwiazane w kitke, szara mysz, a chlopakow mialam takich ze kolezanki zawsze sie pytaly z nie dowierzaniem a to twoj?;] ;) meza tez mam super przystojnego;] ciemny dobrze zbudowany brunet, z kruczoczarnymi wlosami, ktory jest caly za swoja rodzina, przykladny tata i maz;] takze nie martw sie, zajdziesz faceta, zawsze w miedzy czasie mozesz zaczac podróżować, jakies male tanie wycieczki, chociazby po Polsce, i zycie juz jest ciekawsze;]

Gość gość
Masz szanse, ale dbaj o siebie.