Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksiua

skąd bierze się tak wielka nienawiść do Żydów?

Polecane posty

Gość bedziecie plakac
Widzieliscie film Chłopiec w pasiastej piżamie? Jesli nie,to naprawde polecam...

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
jedż sobie raz w zyciu do Izraela, pójdż pod ściane płaczu i zobaczysz jak pachną ortodoksyjni żydzi, nie muszę znać ich osobiście żeby mieć zdanie na ich temat.Smierdzą jak skunksy zarówno kobiety jak i mężczyźni, może to kwestia koszernej diety ale uwierz mi ,miłe to nie jest a te ich surduty uświnione aż się świecą od brudu.

Gość bedziecie plakac
Widzieliscie film Chłopiec w pasiastej piżamie? Jesli nie,to naprawde polecam...

Gość a,fba
ja nie znam zadnego

Gość to zrozumiałe i nic dziwnego
bo każdy prawdziwy Polak, stoi tam gdzie nie stało ZOMO, nienawidzi Żydów, masonów, cyklistów, komunistów, Jaruzela , Tuska i wybranego przez pomyłke prezydenta i teraz jak prowadzi Jarosław Polske Zbaw, do tego abyśmy byli Chińczykami, pracowali za miske ryzu i szklanke herbaty Ulung, kochali mocno swojego biskupa i dawali wszystka kasiorkę na tacę, by kiecuny mogli ruchac więcej dziewczynek

Miałam okazję pracować dla Żydów i mieszkać wich domu,w Londynie. I na własnej skórze przekonałam się jak to z nimi jest. Po pierwrsze oni Polaków obciąpają winą za holocaust!!według nich to były polskie obozy. Każdy żyd cię pyta po kilku min rozmowy czy byłaś w Auschwitz .... Naprawdę liczą każdy grosz. Trzymają się razem, nawet ci nieortodksyjni (z takimi właśnie kontakt miałam ja). Dzieci od najmłodszych lat są stymulowane intelektualnie DVD z Muzyką Mozarta na lepszy rozwąj mózgu, precyzyjnie wybierane szkoły. Zawody do wyboru: bankowiec, prawnik, hobbostycznie grający na skrzypcach. Prawie każdy z tych ang lub amer mówi trochę po pol, a jak njie oni to na pewno ich rodzice, a za każdym ocałaych stoi taka historia jak z Listy Schindlera na prawie. Każdy ma rodzinę w NY lub Izraelu. w wielkeij frimie finansowej W londyńskim City są pokoje z żydowskimi pamiątkami. Zanim wyjechałam z PL, to nie wierzyłam, że żydzi rządzą światem ...

Prawdopodobnie żydowscy wandale podpalili zabytkowy meczet w Jerozolimie. Na murach świątyni wypisali obraźliwe dla muzułmanów hasła, na przykład "Mahomet to świnia". Dzięki szybkiej akcji strażaków pożar został szybko ugaszony i remontowany meczet nie został poważnie uszkodzony.

Gość to zrozumiałe i nic dziwnego
jak Kuba Bogu, tak bóg Kubie....całe stulecia, istniały pogromy Żydów, więc teraz zmiana, żydowska mame, nie karmi Moshe, gownem a prawdziwym koszernym jedzeniem i sa efekty.....

Rodzina Krzysztofa Olewnika mogła nieformalnie kontaktować się z porywaczami mężczyzny. W jej domu odnaleziono m.in. karteczkę z numerem telefonu jednego z przestępców - podaje RMF FM co to za brednia:D

Jak bym potraktowała sprayem Synagogę to wszyscy, łacznie z prezydentem zostali by postawieni na baczność ::P

Ruch Sikrikim walczy m.in. o segregację płci w autobusach, a nawet na chodnikach.

Gość pandarays
widac powyzej skad sie bierze ta nienawisc. Dzieki takim buraczkom ktore dziedzicza nienawisc po swoich niedorozwinietych mamusiach i tatusiach :)

Gość człowiek człowiekowi
wilkiem. A wg przepowiedni "jedni slady drugich calowac bedziecie". Czy naprawde potrzeba wielkiego kataklizmu, zaglady ludzkosci by owa ludzkosc uswiadomila sobie jaka wartoscia sama w sobie jest drugi czlowiek, blizni? Nie rozumiem tych prymitywow - prowokatorow kafeteryjnych, ktorzy z nudow wymyslaja kretynskie tematy i podzegaja jednych przeciw drugim. Nie czyn drugiemu co tobie niemile. Miluj blizniego jak siebie samego. Skad w ludziach tyle "bezinteresownej" podlosci, naprawde nie moge pojac

Można też przemilczeć fakt który miał miejsce całkiem niedawno. W zamachu terrorystycznym w Jerozolimie ucierpiał nastolatek arabski (czy nastolatka, już nie pamiętam) i żaden szpital nie chciał mu udzielic pomocy :P

za to z pewnością obowiązuje islamistów :p istne z nich okazy miłości bliźniego . czy cudza podłość rozgrzesza nas samych ?

Gość mzxzxz
Chłopiec w pasiastej piżamie-swietny film,widzial ktos? Ten maly chlopczyk tez byl zydem:(

Nie interesują mnie Twoje odpowiedzi na pytania, których nie zadałam . A trudno nazwać polemiką coś co jest tylko unikaniem odpowiedzi na pytania drażliwe.

ja odpowiedzialam. Nie moja wina, iz nie potrafisz tego zrozumiec.

Gość ło mój Boze ło mój Boze:P
pewnie z tego ze to wlasnie .....żydzi

"W jakimkolwiek kraju by się osiedlili w większej liczbie, Żydzi demoralizowali go, niszczyli integralność ekonomiczną, segregowali się od reszty społeczeństwa, wyszydzali i podkopywali chrześcijańską wiarę, na jakiej oparty jest kraj." - Benjamin Franklin wziąć w ramkę, wydrukować i powiesić nad łóżkiem 🖐️