Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

tekst dnia

Polecane posty

Gość malska

mojego bylego zapytałam czy zrobi mi gołabki bo ja nie mam jak i pisze ze kupie wszystko a on ze '' to kup jeszcze bawelne to sukienke Ci uszyje'' kurwa trzeba byc chorym

Gość ciekaweeee
rozumiem że ta Twoja prośba jest tekstem dnia?! :)

Gość malska
niby co zlego jest w prosbie? jaki problem zeby zrobil? ja jemu robilam rosol itd

Gość b.b.b.b.
hehe, ja jemu robiłam rosół ....to jest dobre :)

Gość malska
no tak jak mial kaca to przyszlam do niego i mu ugotowałam nie wiecie ze ludzie moga takie rzeczy robic dla siebie?

Hahaha, no i brawo dla byłego. Może jeszcze zadzwoń do niego żeby Ci gumki przywiózł, bo nie masz czasu wyjść z obecnym z łóżka.

"no tak jak mial kaca to przyszlam do niego i mu ugotowałam nie wiecie ze ludzie moga takie rzeczy robic dla siebie?" A on robi dla Ciebie takie rzeczy? ^^

Gość b.b.b.b.
nie wiecie ze ludzie moga takie rzeczy robic dla siebie?" A Ty naprawdę nie rozumiesz, czy Ci się nudzi?

Może i mnie trochę poniosło w poprzednim komentarzu. Ok, można być z ex w dobrych stosunkach (choć może to nie najlepsze słowo). Dla mnie gotowanie to bardzo intymna sprawa. Kocham gotować, tylko że największą frajdę gotowanie daje wtedy, gdy gotuje się dla kogoś kogo kochamy i/lub kogoś kto nas kocha. Zdarzało mi się gotować też dla znajomych, przyjaciół, owszem, ale dla byłej nigdy. Gotowanie to taniec zmysłów i nie robię tego gdy nie mam żadnej nadziei, że "konsument" tego nie poczuje. Widocznie on też nie miał już nawet złudzeń.

Gość powiem i ja .....
no wiesz między ugotowaniem rosołu a zrobieniem gołąbków jest spora różnica ...rosół wstawiasz i się gotuje a przy gołąbkach jest jakby nie patrzeć trochę roboty

Gość ciekaweeee
hehe no to się pośmiałam na koniec pracy

Gość malska
nie rozumiecie napisal mi ze moja prosba wydala mu sie dosc dziwna i ze cieszylby sie gdybym mogla pogotowac z innymi kolegami kurwa on jest chory a wczoraj latal i pomagal mi wszystko zalatwiac