Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolkalolka

Spałam z 20 facetami czy to źle czy dobrze?

Polecane posty

Gość Lolkalolka

Nie wiem sama jak na to patrzeć, ale tylko 4 z nich umiało mi dogodzić...

Gość johnlocke
dobrze :)

20% to płacy wynik. Musisz popracować nad efektywnością partnerów. Miej wyje.bane na opinię innych.

20% to słaby wynik. Musisz popracować nad efektywnością partnerów. Miej wyje.bane na opinię innych.

Gość Lolkalolka
mam 26 i od 10 uprawiam seks, no raz uprawiam raz nie... zalezy czy jest z kim. wg mnie bylo to potrzebne ale jak widac do tej pory jeszcze nie znalazl sie taki z ktorym chcialabym ostatecznie byc na stale

Gość bvbvbvbvbvbvncncncmxmx
Albo zaden z nich nie chcial z toba byc na stale... :P 20 typow cie walilo? Sporo, gratuluje odwagi. Zyc bez seksu nie potrafisz czy jak? Jak juz spotkasz faceta na stale, to sie najpierw przebadaj, zeby go jakims syfem nie zarazic.

Gość bezwymyslonegoniku19
a robiłaś kiedys test na wirusa HIV?

Gość ile bierzesz za godzine??
;)

Gość yuiouytrewrty
suuuuperancka prowokatzja dzienkuje

Gość Lolkalolka
akurat jestem zdrowa jak koń i nic mi nie dolega, nie jeden chcial ze mna byc, ale jakos czekam caly czas na tego jedynego mega przystojnego super-ruchacza:D

Gość skąd klikasz ?
zapodaj swoje foto z karteczką to i tu się ktoś znajdzie? 🖐️ ;)

Gość Lolkalolka
nie watpie... ale mnie trzeba samemu znajdować, wiec nie ma tak latwa hehehe ;)

Twój wynik jest przeciętny, nie daj sobie wmówić że to za dużo, każdy robi to co chce i nikt nie może tego oceniać, ja miałam 30 a nie uważam tego za jakąś dużą liczbę, znam dziewczyny, które o wieeeele więcej partnerów miały.

Gość Lolkalolka
Wiesz ja nie mam poczucia winy, bo nie spalam z nimi dla liczby ale dla uczuc wyzszych ,a ze kazdy z nich okazal sie muflonem, to juz nie moja wina...

No moi też nie lepsi..nie rozumiem dlaczego faceci tak się zachowują, ja daję im to co mam najcenniejsze a oni potem, eh:-O

Jeśli jesteś prostytutką to mało Jeśli uważasz się za porządną kobietę, to nią nie jesteś

:D A po co się mają starać? Porucha i tyle. Przecież puszczalska nie będzie matką jego dzieci. Nawet dresy mają jakąś godność i przyzwoitość jak widać, jeśli chodzi o swoje dzieci, kolegów i rodziców.

Oj przegrańcu, przegrańcu:) ja korzystam z życia i mam przystojniaków a ty siedzisz całe dnie przy komputerze i masz tylko swoją rękę:)

Gość Lolkalolka
Uwazam sie za porzadna kobiete jak najbardziej, jestem wykształcona, oczytana, zadbana, zawsze czysta, pachnąca, dobrze ubrana i pomalowana, mam atrakcyjny wygląd i dobre serce, tylko brak szczescia w doborze partnerów. Zawsze trafiam na ofermy i ciapy, które mnie bardzo rozczarowują. Mam nadzieje ze w koncu trafie na swojego:)

Gość Lolkalolka
Właśnie przegrańcu, wolalbys na swoja zone i matke swych dzieci ,,nieruchanego paszteta" co kazdy sie smieje ze nieatrakcyjny czy ,,ruchana fajna laske" co kazdy sie slini? A wiesz ze dzieci urode dziedzicza po rodzicach? Bo ja szukam wlasnie najlepszego samca na ojca moich dzieci i stad tak dlugo poszukuje i sprawdzam zeby wybrac w koncu to co najlepsze

Gość wole swoja reke
niz laska mieli wszyscy :D

Gość Rozdygotany Arab
"mam 26 i od 10 uprawiam seks, no raz uprawiam raz nie... zalezy czy jest z kim. wg mnie bylo to potrzebne ale jak widac do tej pory jeszcze nie znalazl sie taki z ktorym chcialabym ostatecznie byc na stale" Im więcej będziesz ich miała tym trudniej będzie Ci znaleźć tego z którym chciałabyś być na stałe. Jak dobijesz 30tu zaczniesz popadać w desperację i sobie z nostalgia przypomnisz niektórych z tych facetów i że mogłaś dać im jednak szansę. W wieku 35 lat kupisz sobie kota jeśli do tego czasu nie złapiesz kogoś na dziecko. :D

jestem wykształcona, oczytana, zadbana, zawsze czysta, pachnąca, dobrze ubrana i pomalowana, mam atrakcyjny wygląd i dobre serce, tylko brak szczescia w doborze partnerów. No najważniejsze, że jesteś czysta, pachnąca i pomalowana. Zawsze jakiś mentalny dres cie puknie.

Gość hagberg
Lolkalolka - Sama nie wiesz czego chcesz od facetów.

Gość Lolkalolka
O nie nie, kota nie kupie bo lubie psy, a na dziecko lapac nie zamierzam, bo akurat do tego mi sie nie spieszy. Może masz racje, cholera zastanawiam sie wlasnie czy jednemu z tych 20 nie dac szansy... najlepszy ale i najmlodszy! hehe

Gość Rozdygotany Arab
"Ja jakos nie popadłam w depresję, przeciwnie korzystam z życia jak nigdy" Przyjdzie czas na depresją, oj przyjdzie. :D