Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek mucha

JESTEŚCIE CHORZY NA TLE JENNIFER

Polecane posty

Gość radek mucha

ŻYJECIE JEJ ŻYCIEM JAKIE TO MUSI BYĆ ŻAŁOSNE :O WASZE ŻYCIE PEWNIE NIE JEST ZA CIEKAWE SKORO W WASZYCH GŁOWACH SIEDZI TYLKO JENNIFER :O

Gość gluten bi
oni jej zazdroszczą kasy ,zobaczcie jacy ludzie potrafią być zawistni...aż wstyd

Gość radek mucha
NIECH TERAZ KAŻDY Z WAS POSTAWI SIĘ NA JEJ MIEJSCU :O JESTEŚCIE CHORZY PSYCHICZNIE LUDZIE :O CZYTAŁEM TROCHE I STWIERDZAM ŻE DZIŚ OSTRO PRZEGIELIŚCIE PAŁE.

Gość ertk4634534
no właśnie odczepcie się od niej. Zaakceptujcie ja taka jaka jest. I dajcie sobie wreszcie spokój. Nie oceniajcie. Jest adwent.

Radek, nie zakładaj tematów o sobie. Dla mnie to jest fenomen tego forum. Jennifer, transwestyta, który rozpoczął karierę na forum od kilku dziwnych fotek na łóżku w hotelowych pokoju. Widać możliwa jest kariera od pucybuta do milionera. :D :D

Gość ertk4634534
no właśnie odczepcie się od niej. Zaakceptujcie ja taka jaka jest. I dajcie sobie wreszcie spokój. Nie oceniajcie. Jest adwent.

Gość taka prawda ona
chora to jest ona miała zniknąć do czerwca ale widac nie wytrzymała psycholka ;)

Gość radek mucha
POTRAKTOWALIŚCIE JĄ JAK ŚMIECIA!!!! NIE ZDAJECIE SOBIE Z TEGO NAWET SPRAWY!!! KIM WY JESTEŚCIE DO CHOLERY JAK MOŻNA POSTĘPOWAĆ W TAK OKRUTNY SPOSÓB!!!??? WASZE ZACHOWANIE ŚWIADCZY TYKO O WASZYM WYCHOWANIU!!!

Gość ptasiek nastroszony
takie Osoby jak Jenny buduja swe życie oraz stan posiadania na zdrowych zasadach. golasy zawistne zadłużone zapamiętajcie, że w życiu przetrwa tylko to co normalne , zadłużeńcy prędzej czy pózniej mogą zbankrutować bo oni są biedniejsi od tych , którzy nic nie mają. i wtedy za bułkie z masłem będzie ujeżdżanie i dokarmianie spermą takich "hrabianek " na krechę. zajmijcie sie swoimk życiem albo zacznijcie dostrzegać pozytywy zarówno u Was jak i u innych , naprawdę lepiej na tym wyjdziecie

Gość JANUSZEK.....
A mnie to lotto.

Gość radek mucha
"Uwielbiam wysmiewac sie z jennifer i szydzic z jej wiesniackiego gustu" A NIBY KIM TY JESTEŚ JESTEŚ ŻAŁOSNY POTRAFISZ SIĘ NABIJAĆ Z KOGOŚ TYLKO!!!! ZNALEŹLIŚCIE SOBIE OFIARĘ I PISZECIE O NIEJ W TAK OKRUTNY SPOSÓB! JAKIM TO TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM ŻEBY TO ROBIĆ!!! NIE MACIE ZA GROSZ SUMIENIA LUDZIE JESTEŚCIE ZERAMI!!! ZWYKŁYMI ZERAMI JESZCZE WAM KIEDYŚ NOGA SIĘ POWINIE ZOBACZYCIE!

Gość radek mucha
UWAŻAJCIE NA TO CO PISZECIE O INNYCH BO NIE WIADOMO JESZCZE CO WAM ŻYCIE PRZYNIESIE. a ZYCIE POTRAFI BYĆ BARDZO ZMIENNE UWIERZCIE! LOS POTRAFI SIĘ ŁADNIE ODPŁACIĆ!

Mam w nosie twoje idiotyczne posty Radku , jesteś żałosny a jennifer sama sie prosi o to zeby z niej szydzić ponieważ nie ma godności i klasy , a jej poczucie estetyki jest poniżej krytyki

Gość 13123123213
skoro uważacie ją za zero to po co tyle uwagi jej poświęcacie? Mnie osobiście pierdoli jej życie, kim jest, co robi, ale bez względu niegrzecznie jest obrażać ludzi. Weźcie dajcie sobie na luz ludzie. Jesteście śmieszni że możecie tak z błotem kogoś mieszać, nie macie swojego życie że żyjecie jej życiem?

dziękuję innym życzliwym osobom za wstawiennictwo. Powiem tylko tyle jeśli to wszystko na co was stać to nie wiele ,chętnie się zobaczę z wami twarzą w twarz :) i mam nadzieję ,że za to bluzganie los się wam odpłaci. pozdrawiam wszystkich bez wyjątków nawet tych bluzgających na mnie;) i pamiętajcie ludzi szczęśliwych gówno nie tyka;)

Gość ptasiek nastroszony
sie myje nie podlizuje

Gość ptasiek nastroszony
Jenny ma fajną rodzinkę więc musiałbym nie szanować Rodziny , pięknych kwiatów się nie zrywa by nie zwiędły jeżeli nie mozna ich przesadzić ukorzenić pielęgnować by rozkwitły. moje uposażenie w swej wartości bo wprawdzi3e chleb drożeje ale dupa tanieje

Gość darteskaaa
jak niby zazdrościmy kasy Jennifer, jak ona jej nie ma?