Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love niedobry? jestem bardzo zmanierowany , grzeczny i kulturalny , nie uważasz?

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 ta odpowiedź jest unikiem na pytanie

minus, nie mam potrzeby opisywania ci mojego faceta bo to mnie miejsce i czas .............. jest kochany , madry z pasjami i niestety zonaty i dzieciaty tak jak i ja............i juz mi sie bardzo smutno zrobilo :(

chcesz wiedziec? moj mezczyzna. ma nadwage, ladne zeby, piekne oczy, lysieje ale to nie wazne, z genetyka nie da sie wygrac, nie jest super przystojny ale ma to cos, potrafi mnie rozsmieszyc, potrafi mnie wysluchac, wspieramy sie wzajemnie, razem budujemy nasz zwiazek, mamy wspolne pasje, wspolne problemy. jak go poznalam i spojzalam w jego oczy wiedzialam ze cos miedzy nami bedzie, z kazda minuta naszej rozmowy serce bilo coraz szybciej.. ahh :) 3 lata jestesmy ze soba i nic sie miedzy nami nie zmienilo, nadal skowroneczki i motylki obok nas lataja :D kasa? nie wazne, od czegos zaczac trzeba, kokosow na poczatku sie nie zbija ;) mam nadzieje ze szybko bede miala pieniezny wklad do naszego wspolnego budzetu :) bo mimo ze konto wspolne to jeszcze ani razy nie wyciagalam z niego pieniedzy, bo mi poprostu glupio ;) tyle

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 w zasadzie to masz "rację" , nigdy czas ani miejsce nie jest odpowiednie , podobnie jak romanse na boku

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love idealistka? haha do czasu gdy motylki odfruną, rutyna i różnice płci się ujawnią , ale ja nie życzę nikomu źle , aż takim draniem nie jestem

minus , motylki nigdy nie odfruna , po tym poznasz prawdziwa milosc , ale widac nigdy tego nie doswiadczyles , szkoda............

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 sama nie doświadczyłaś , bo jak masz 35 lat i nadal wierzysz, że motylki nie odfruwają, to polecam w stopkę 15 lat

mysle ze jezeli ktos chce - dwoje ludzi chca to wszystko jest mozliwe :) z tego co mi wiadomo rutyna juz powinna wejsc w nasz zwiazek tymbardziej ze mieszkamy ze soba praktycznie od poczatku zwiazku ( ale nie napisze dlaczego, bo to dluga historia i nie wypada jej tu pisac, bo sie wrony zjawia i mnie zjada jak zwykle ) w kazdym badz razie on zawdzecza wiele mi i mojej rodzinie a ja zawdzieczam wielu jemu ;)

a widzisz minus , jednak jestem inna ..............rodzynek hahahaha , spotykamy sie 11 lat i nie odlecialy, hahahhahaha

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love no to powodzenia , ale są jeszcze inni faceci , którzy niekoniecznie maja motylki w brzuchach mieszkając z kobietą gosia tak , jesteś inna romansując na boku 11 lat?

i wiesz, wierze ze nie odleca a wiesz czemu? bo wychowalam sie w rodzinie pelnej milosci, moi rodzice sa ze soba 30 lat i nie widze u nich rutyny, wrecz przeciwnie ich zwiazek odzyl tak jakby na nowo, nadal sie kochaja, slodza, denerwuja na siebie, godza sie, nadal trzymaja sie za reke, caluja, szepcza do ucha, nadal maja tematy do rozmow itd jak ktos chce to potrafi ;)