Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotkizpoczty

nie doszła wpłata na konto a nie mam pokwitowania!! RATUUNKUU

Polecane posty

Gość Idiotkizpoczty

zapłaciłam na poczcie rachunek a te pizdy z poczty coś porobiły i rachunek do dziś nie doszedł (a to było za paźdz.) no i niestety wyrzuciłam pokwitowanie juz..:/ Czy mogę sie jakoś odwołać ? czzy już jestem w dupie.:/

Gość fkiki fkiki
idź na pocztę niech ci wydadzą kopię potwierdzenia, wszystkie takie rzeczy muszą być w pamięci pocztowych komputerów.

Gość Tante Marianne
sądzę, że poczta ma elektroniczną rejestrację przelewów, więc ma dostęp do danych

Gość no to dupa blada
Prawdopodobnie nie zdziałasz nic. Możesz pisać reklamacje, ale jak nie masz dowodu wpłaty to nie bardzo wiem czy można jakoś udowodnić, ze faktycznie dokonywałaś jakiejś wpłaty. Ostatnio mówili w tv o jakimś przedsiębiorcy, który płacił składki zus na poczcie, niestety te składki nigdy nie doszły tam gdzie powinny. Facet miał wszystkie pokwitowania, dowody wpłaty, niestety poczta uznała że to nie jest dowód, że wpłacił :D A miał dowody wpłaty z pieczątkami poczty i wszystkim.

teoretycznie powinien być w systemie jakiś ślad po wpłacie, ale praktycznie to twoim obowiązkiem jest trzymanie pokwitowania. idź na pocztę i zapytaj.

Gość no to dupa blada
Tak, spróbujcie coś wyszarpać od pani z poczty :D Nawet nakaz prokuratorski dla nich to nic.

Gość na poczcie nic nie zdziałam
Bo tam same pizdy robią

Trzeba było zapłacić, a nie teraz pierdolić, że wpłata nie doszła. Takie cuda, to tylko w Erze... Dowody wpłaty wyrzucasz po miesiącu czy dwóch??????????