Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatni normalny facet

krótko i na temat oceniać

Polecane posty

Gość a dlaczego nie
jak dla mnie super

Gość niestety nie dla mnie
nie lubie otylych

Gość niestety nie dla mnie
i to nie jest złośliwe. uważam że można wziąć sięza siebie lub też szukać kogoś komu będzie odpowiadać :)

Gość niiun
spoko, jesli jesteś sprawny, musisz tylko bardzo dbać o higienę, żeby nie poddawać otoczenia woni potu, a gębusia sympatyczna nad wyraz, plus za blond włosy.

Gość no to krotko ocenie
hm... przydaloby Ci sie stracic pare kg ale buzia bardzo sympatyczna. i ogolnie sprawiasz wrazenie fajnej, wesolej osoby. ale moge sie mylic :P

Gość zielona strefa
Jesteś ok.

Gość niiun
wręcz przeciwnie, zakładam, że dbasz o higienę, bo z praktyki wiesz, że wiecej płaszczyzn teojego ciała stryka sie za sobą itd..... z tego zdjęcia jednak trochę bije zapach (subiektywne wrażenie). Jak jesteś sprawny, to jesteś do wyjęcia, kobietka będzie sie przy tobie czuła megakobieco i bezpiecznie. pozdro!

Gość a dlaczego nie
dodatkowy plus za odwagę, często ludzie trochę przy kości popadają w straszne kompleksy, sympatyczna buzia i pozytywne nastawienie to jest to , tak trzymaj

"sympatyczna buzia i pozytywne nastawienie to jest to , tak trzymaj" - owszem , tak trzymaj ; nie zapomnij o zaklepaniu sobie łóżka (miejsca) np na kardiologi za jakieś 5 lat góra :) Będziesz pozytywnie nastawionym do obiadków które będzie przynosiła Tobie mamusia , typu : bigosik z zasmażką i grzybkami , goloneczką , gołąbkami , zupką na 1kg żeberek . Tak trzymaj . Masz ładny uśmiech , piękna buźkę i ogólnie jesteś :classic_cool:

Zapomniałam nadmienić , iż to wszystko będzie z matczynej dobroci . Przeciez w szpitalach tak źle karmią i nie daj B. synuś schudnie 1 kg , od razu do izby lekarskiej z zażaleniem :classic_cool: i to biegusiem .

Gość staram się
Wyobrazić Ciebie minus 20kg. Bo w takiej wersji dla mnie nie do zaakceptowania. Nie wiem, ale chyba nie mogłabym się przełamać, sama dbam o wygląd, jestem mega wzrokowcem. Weź się trochę za siebie i laski będą za Tobą sikały. Mam wielu kolegów z nadwagą i zazwyczaj mają o niebo lepszy charakter niż Ci szczupli, nie wiem skąd się to bierze. Może osoby z nadwagą mają niższą samoocenę i starają się mniej atrakcyjny wygląd nadrabiać np poczuciem humoru, intelektem, błyskotliwością, inteligencją, szacunkiem do kobiety, często traktują swoje wybranki jak prawdziwe księżniczki, są wierni... A chodzące ciacha to sami palanci, którzy myślą, że jak gołą klatę pokażą to już każda dziewczyna będzie miała na ich widok mokro w majtkach... Żałosne