Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek1020

Mikrodermabrazja diamentowa

Polecane posty

Gość motylek1020

Kto był?? Wybieram sięjutro i chciałabym wiedziec czy pomaga na blizny potrądzikowe?? Jak wygląda buzia tuż po zabiegu??

Gość I właśnie stąd
No co ty, na swieta i sylwestra chcesz się strupów na twarzy nabawić?

Gość motylek1020
czyli ?? Kto napisze coś więcej??

Gość motylek1020
robi to pewien czarnoskóry Kameruńczyk przy użyciu swej potężnej buławy

Gość sandra 555 666
ja miałam. Serię 5 zabiegów co tydzień jeden. Pomogło, skóra była gładziutka, miękka, nie pamietam, kiedy ostatnio taką miałam, chyba jako małe dziecko. W każdym razie pryszcze i tak szybko wróciły. A jeśli chodzi o jakieś strupy to ludzie, nic takiego nie ma. Raz zrobiła mi troche mocniej to miałam maleńkie porysowania -jakby kot ale lżej. Miałam zabiego w piątki i weekend nie wychodziłam bo średnio sie wygląda na drugi dzień ale tylko na drugi dzień, potem jest normalnie

Gość raflezja
A ja miałam dwa zabiegi, w odstępie dwóch tygodni. Efekty całkiem przyjemne. I jeśli o mnie chodzi, to nie było żadnych śladów ani w tym dniu, ani na drugi - raz nawet poszłam na imprezę tego samego dnia, więc luz ;)

Kazda kosmetyczka ma do tego sprzętu głowice o różnych 'mocach'. Jesli masz zamiar robić pare zabiegów (co daje najlepsze efekty, trzeba jednak niestety troche zapłacic), na pewno na początku zrobi Ci słabiej, żeby skóra nie była zbyt podrażniona. Po zabiegu można wyglądać różnie: najlepiej tego dnia już nigdzie nie wychodzić, ale jeśli kosmetyczna nałoży ci dobrą maseczkę i krem, to następnego dnia będziesz wyglądać normalnie :) oczywiście pomijam to, ze jeśli np podczas zabiegu kosmetyczna wyciśnie ci parę zaskórników to zostaną ślady, jak to po oczyszczaniu. Ale nastepnego dnia można nalożyc podkład i jest git :) Ja bardzo polecam zabieg!

Gość rudzielcu aleee
przy korundowej pani mi nie zmieniała końcówek. a twarz jak się chce mocniej to powinna być wyjściowa po zabiegu :) jak na kosmetyczke to nie profesjonalnie piszesz :) moja mama jest kosmetyczką więc wiem co mówię :)

Gość krups
wiesz co kobieto, nic lepszego od tej chemii nie wymyślono, dwa albo trzy zabiegi zaliczysz na twarz spermy od faceta i będziesz wyglądać jak lalka Barbie , spróbuj a się przekonasz i niczego tu nie sugeruję :)