Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona!!!!!!!

biegunka objawem poronienia??

Polecane posty

Gość przestraszona!!!!!!!

Tak czytałam na jednym z wątków. To może głupie pytanie ale coś w tym jest?

Gość mamama27
biegunka? raczej objawem grypy żołądkowej, albo że tak namieszałaś z jedzeniem że organizm nie dał rady podobno jest objawem zbliżającego się porodu - bo organizm sie oczyszcza ale poronienia? głupie to

Gość aniela 1981
no nie głupie poprzedniczko jestem juz matka 3 letniego dziecka wiec wiem co to porod i jak bola skurcze itp... w ubieglym roku poroniłam w 8 tyg , bolal mnie brzuch jak na okres, potem przestal, ale ginekolog mowiła ze to normalne. za 3 dni dostałam biegunki, latałam co chwile do łazienki, z kazdym wejsciem było coraz gorzej biegunka to był efekt skurczy i zaczelam sie oczyszczac jak dobrze niektóre mamusie wiedza przed porodem lub podczas jego trwania kobiety niestety sie opróżniaja po kilku wizytacj w troalecie , leciała ze mnie tak jakby woda, nie miałam juz czym sie załatwiac , a skurcze było olbrzuymie az robiło sie słabo. zadzowniłam do ginekolog kazała przyjechac , w drodze zaczelam juz krwawic po dojechaniu na miejsce okazało sie ze ciaze poronilam. kazdy przypadek jest inny, mogłas cos zjesc, cos ci zaszkodziło lub złapałas wirusa , ale sama biegunka moze takze swiadczyc o skurczach