Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upssssss

Jak poderwać uroczą niewiastę

Polecane posty

Gość osabzzzzzzzzzzzz
lam loj nam lamloj nam :D

Gość osabzzzzzzzzzzzz
to nie wiesz że osy są głuche :D

Gość osabzzzzzzzzzzzz
uuuuuuuuuuuuuu lam lon naj lam lon naj uuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuu

Gość osabzzzzzzzzzzzz
a ja niegrzeczna jestem ? 😭

Gość osabzzzzzzzzzzzz
TO DOBRANOCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Gość miliondolcow
Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/39 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś!

oj duchu duchu czy Ty kiedys zmądrzejesz? mówisz ze teraz kolej na Upsssa ? a cóż on Ci takiego zrobił? to ze napisał prawdę ze lucyfer to Ty?przeciez każdy o tym wie, mysle ze to tylko taki pretekst był bo nie miałes sie do czego doczepić zeby mu dopiec, więc teraz będziesz sie podszywał,tworzył kolejne tematy zeby go oczernic tak?ale powiem Ci jedno Upsss to wolny facet nikomu nie ubliża, jest kulturalny i na kaffe moze robic co chce, więc nie wysilaj sie zbytnio bo on na pewno ma w doopie co Ty piszesz o nim🖐️a ten kto go zna wie jaki on jest a to jest najważniejsze:)

Topik o mnie a mnie tu nie ma Tak naprawde nawet nie zły wizerunek stworzył Duch Agent ubezpieczeniowy własna firma całkiem nie źle do tego jeszcze mnie odmłodził :) A tak naprawde to wcale się tym wszystkim nie przejmuje Ja mam swoje życie w realu pisze tu czasami jak najdze mnie ochota ale Duch ocenia według siebie :( Duchu udowodnij to co o mnie napisałeś Oczerniać jest bardzo łatwo . Masz swoje lata i powinieneś wiedzieć że to co piszesz świadczy o tobie , a wtaki sposób to kiepski wizerunek siebie Nam pokazujesz :( Ja wiem czemu zrobiłeś ten atak na mnie i powiem Ci tak to nie ja byłem zagrożeniem dla Ciebie Przewrażliwienie i nadinterpretacja jest twoim błedem Zastanawim się tylko po co sam robisz sobie wrogów Pamiętaj masz teraz jednego więcej

Gość aha ii ach
skąd u licha wzięło się słowo "nynać"????????????

upssss po cholerę zawracasz głowę aniolkowi jak jesteś znacznie starszy od niej??Przeciez można to wyczuć jej zaangazżowanie do Ciebie.Poza tym nie upoważniłem Cie do tego abyś wrzeszczał na cała cafe jaki mam inny nick.Ta Twoja pisanina na innych tematach zmyliła mnie,liczyłem Cię na 15--20 lat bo tak beznadziejnie piszesz tam.Przynajmniej tutaj na tym temacie,pokazałeś swój intelekt.Dlaczego gdzie indziej nie??A co do wrogów to zacytuje Ci coś: SUKCES MOŻNA MIERZYC PO ILOŚCI WROGÓW. Wiec bujaj sie ośla pało:D

Sprowokowałeś mnie i musiałem Powiedzieć TOBIE.Jak zechcesz mozesz wiecej reprymendy otrzymać.:)

Gość Duchu co cie to obchodzi
w ogóle kto jak o kim mysli. Nawet nie wiesz ile dana osoba ma lat a juz posądzasz Upsa o bóg wienie co

Gość idz spac wydmuszku
😴

Gość Duchu co cie to obchodzi
Idź spać lepiej sam

Gość Październikowypan
Wyluzuj wojowniku do zgody podążaj :classic_cool:

Gość Październikowypan
Innej dla ciebie drogi nie ma :classic_cool: juz :classic_cool:

Gość Hejka:)
***Dekadencki Wojownik*** cafe nie sądzisz że w tobie tkwi problem. Zawsze na każdym topiku niezależnie który nick wpiszesz znajdziesz osobę która ci nie pasuje.Wszyscy są winni tylko nie ty. NIE WSZYSCY BĘDĄ TAŃCZYĆ TAK JAK IM ZAGRASZ!!!! Dosłownie żenada.