Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysl na biznes!!!!!!!

Mam pomysl na biznes !!! Tysiące złotych miesięcznie ,co myslicie ??!!!!

Polecane posty

Gość pomysl na biznes!!!!!!!

Ze tez wczesniej na to nie wpadlam :D:D Mamy w Polsce tysiące bezpanskich psów , wczoraj wracalam pieszo do domu i na trasie ok 3 km trafilam na 6 bezpanskich psów :D wiec.... SPRZEDAJMY te psy do CHIN !! cudowna wspolpraca gospodarcza :) :) :) :) :) pozbedziemy sie problemu i jeszcze zarobimy :) a moze jacys mili Chinczycy wybudują nam jeszcze jedną autostrade ? :D

Gość Ty jesteś
Poj....a!!!

Gość slaby pomysl ale
glowkuj dalej ........

Gość Ave Cesar
Kiepski pomysł. Do Chin daleko, koszty transportu przewyższyły by zyski. Lepiej by było uruchomić interes w Polsce i robić z tych psów np. tradycyjne polskie kiełbasy i sprzedawać po 4.50 za kilogram w Tesco i Biedronce. Choć nie wiem czy to nie jest już opatentowane. :)

Gość albo inny pomysl?
Ave Cesar - za pozno :) w Polsce robi sie kielbaski ,parówki ,pasztety i mase innych rzeczy z MOM-u , mięso męchanicznie oddzielone :) z kości , skór , mięska , sierści ,glownie z kurczakow i indyków :) Zawsze mozesz zalozyc wlasną przetwórnie , kto wie moze nawet dostaniesz dotacje z UE , potem zglosissz sie do produkenta kiełbasek i szafa gra

Gość Ave Cesar
Dobry pomysł. Tylko w UE mięso kiełbasa z psa źle się będzie kojarzyła (co za brak nowoczesności :) ). Trzeba by to jakoś dobrze zakamuflować że to z psa. Można by otworzyć Stowarzyszenie Godnej Śmierci Dla Psów. Albo jeszcze lepiej Europejskie Stowarzyszenie Godnej Śmierci Dla Psów.

Gość Ave Cesar
A później trzeba by uderzyć w tony ekologiczne. Np. kiełbasa ekologiczna - nie zawiera mięsa z drobiu, wieprzowiny i wołowiny (tylko z psów ale o tym już nie trzeba głośno mówić)

Pomysł dobry, tylko te psy należałoby sprzedawać miejscowym azjatom prowadzącym gastronomie u nas w kraju. Rozszerzyłbym ofertę jeszcze o szczury. Nieśmiało mogę powiedzieć, że chętnie spróbowałbym potraw z psa - jak im smakuje to dlaczego mi by miało nie smakować.