Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuka

bony

Polecane posty

Gość uhuhuka

czy pracujące mamy dostajecie jakieś bony na święta i po ile? a mężowie? ciekawa jestem jak to teraz jest w tej naszej rzeczywistości szarej

JA chociaż jestem na wychowawczym dostałam 300,mąż 40zł gotówki zamiast bonów=paczkę ze słodyczami dla dziecka,a tyle tam cukierków,czekolad i takich tam,że przez pół roku nie zjemy. Znajomi tez dostają bony i paczki dla dzieci

ja dostałam 450 zł - bony mąż nic, moze jakaś nagroda, coś szykują, ale zobaczymy

Gość ojojojoojj
oojojojojojojojojoojoj:O

Gość a moj mąz dostal
1500 zl na specjalna firmowa karte a ja 500 zl bony zywnosciowe

Gość uhuhuka
co to znaczy ojojojojoj? nie mozna sie już zapytać?

Dostałam 740 zł w bonach i paczkę z żywnością na święta o wartości 180 zł. Wiem, że koleżanki mąż dostał paczkę z żywnością o wartości 300 zł.

My dostaliśmy od męża z pracy dodatek świąteczny w wys. 340 zł :/ to mało,biorąc pod uwagę fakt, że 2 lata temu dostaliśmy 700zł w bonach. Ale to i tak lepiej niż rok temu,kiedy nie dostaliśmy nic :)

ja dostenę 500 zl w bonach + 2 paczki dla dzieci mąż chyba nie dostanie nic (w tamtym roku dostał 1000)

Gość martwiąca się mama
a my nie dostaniemy nic :( bo w zakładzie męża tak się przyjęło że nie dają kasy na święta tylko na wczasy pod gruchą tzw

heheh fajnie macie zazdroszcze bo ja se co najwyzej sama bon moge kupic :/ moj maz dostal paczke herbaty wartosci 3zł :D i tyle :( ostatnie bony jakie dostalam to lat temu 5 :( a maz to chyba nigdy nic z pracy nie dostal

My też nic nie dostajemy. Mąż w prywatnej firmie nie ma żadnych dodatków tylko goła pensja, jak zresztą wszyscy pracownicy, a ja, chociaż budżetówka, nigdy nie dostawałam na święta, jednak miałam inne dodatki, ale odkąd jestem na wychowawczym, to tak jakby mnie nie było w ogóle... Nie istnieje ja, ani moja pensja, ale dziwnym trafem, jak obliczają dochód, to wtedy uznają, ze pracuję... Mam wielką nadzieję, że znajdę inną pracę i wypnę na nich tyłek, tak jak oni teraz na mnie. A będą żałować, bo drugiej takiej frajerki, co wszystko za wszystkich robiła już nie znajda. A nawet jak wrócę, to z frajerstwa mnie wyleczyli dokładnie i nic poza odtąd dotąd co zapłacone nie zrobię :P

Gość kaskadaaa
my nic nie dostajemy, siostra dostała 400 i jej maz również 400

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahhaaa
upppppp

Gość Killme
W pracy nie dostajemy paczek ani bonów, tylko pieniądze.W tym roku dostaliśmy wyjątkowo dużo bo prawie 700zł, mąż jeszcze nic nie dostał i nie wiem czy dostanie.

Gość ja dostalam 970 zl
bony do kerfura:) maz nic - prowadzi wlasną dzialalnośc.

Mąż dostał 1000 pln w formie nagrody a ja własnie otrzymałam paczkę od kuriera - kosz słodyczy z Almy. Ale i tak się ciesze ponieważ jestem na l4 od poczatku ciaży a pracuję w prywatnej firmie i w sumie nie musieli mi tej paczki wysylac a jednak.. :)

Gość ciekawa nie w temacie
mamelka co to znaczy cc wykryta w 21 tc., czekająca na cud..mamusia z małopolski ??

Gość mama_mikołąjka
gdzie wy pracujecie ze dostajecie takie bony czy tez paczki na swieta??

Mieszkam w małym miasteczku oddalonym od Krakowa ok 30km. :) Czyzby ktoś podejżewa, ze mnie zna? :)

ja nic nie dostaje(jestem na wychowawczym) mąż dostaje paczkę ( słodycze , alkohol itp.) i jakiś prezent w tamtym roku aparaty cyfrowe, 2 lata temu kurtki a 3 lata temu nawigacje wcześniej dostali też kamery cyfrowe ale mój mąż jeszcze tam nie pracował :P w tym roku zobaczymy

Gość airłiklawendowy1
Kurcze zazdroszczę wam :(Ja nie dostałam ani złotówki :(Nie ma z czego dać-dowiedziałam się w zakładzie pracy .Jak wspomniałam że istnieje coś takiego jak fundusz socjalny chyba to księgowa odpowiedziała "dostałyście paczki na mikołaja":(Tak dostałyśmy po pomarańczy czekoladzie kilku cukierkach ,to poniżające było!!! Zastanawiam się czy nie zgłosić firmy do pip-u bo to co się tu dzieje to prywatny folwark,a zakład państwowy .

Gość ja dostalam 970 zl
ja mieszkam w Krakowie

200 zł w bonach z sodexo, od razu z wypłaty potrącili sobie 18 proc. podatku. Mąż ma zawsze w grudniu mniejszą wypłatę niż co miesiąc. Średnio jakieś tysiąc zł mniej ;P Ne wiem czy to taki prezent na święta :D

Gość mama synkaaaaaa
w mojej pracy dostaliśmy bony sodexo 500 zł, mąż paczke dla dziecka zabawki plus slodycze za 200 zł :-)

dziewczyny !!! na wychowawczym należą wam sie bony jak i paczki. Trzy lata temu byłam na macierzynskim - dostałam bony i paczke dal dziecka. Dwa lata temu byłam na wychowawczym - dostałam bony i paczkę. Rok temu byłam na L4 - tez dostałam bony i paczke !!!! To wam sie nalezy a ze sie nie upominacie to ktos wasze bony sobie zachamęca !!!