Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriamciaaaaaa333

CZY ZAKLADAC SKLEP W CZASACH, GDY NIE MACIE CO JESC I ZA CO RACHUNKOW OPLACIC???

Polecane posty

Gość Miriamciaaaaaa333

chcialabym zalozyc sklep internetowy,pozniej takze stacjonarny, ale tylko z samymi dobrymi markami, bylyby to ciuszki nowe, z metkami, mam dojscia do producentów, bylyby to koncówki serii, male defekty np lekkie ubrudzenie od pudru po przymierzaniu, wygniecenie itp. Przychodzilyby w pieknej paczuszce, do teo dodawalabym prezenty typu np markowy blyszczyk, czy tusz, bransoletka i to wszystko tak, jak napisalam dobrych firm. Ale zastanawiam sie czy to ma sens, bo przeciez tacy jak wy nie maja co do garnka wlozyc, szmaty dostaja po znajomych, wymieniaja sie tylko sposobami na oszczedzanie, pewnie tez sie kapia jedno po drugim, potem ta woda myja podloge, a na koncu splukuja kibel. Wiem, ze to straszne i tragiczne, ale taka jest prawda. Wiec kogo bedzie stac na na prawde swietne ciuszki z górnej polki, a nie chinszczyzne z allegro pakowana w worki po smieciach, zeby zmniejszyc koszty wysylki.

Gość Miriamciaaaaaa333
wiadomo, ze jak nie stac was na taki ciuszek z górnej pólki, skoro tu na kafe prosicie o jedzenie, ciuchy, a tam gdzie mieszkam za granica, kazdy przecietny czlowiek nosi takie ubrania

Gość Miriamciaaaaaa333
no tak wlasnie myslalam, w kraju biedoty nie ma co zakladac luksusowego sklepu

Gość masz racje niestety biedota ni
c nie kupi, bo taniej w lumpie ma

Gość ROZALIA VON MEIGEM
Nie wszyscy sa biedota, mnie tam stac na dobre ubrania, na jedzenie i wszystko, mam prace dom, niczego mi nie brakuje