Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meg_Jachid

JĘDRNY BIUST PO PORODZIE

Polecane posty

Gość Meg_Jachid

lada dzień urodzę córkę, mój biust bardzo urósł i zależy mi żeby po karmieniu był użyteczny nie tylko dla dziecka ;-) Wiem, że trzeba ćwiczyć, nosić dobry stanik itd. ale chcę dodatkowo kupić krem, tylko jest gigantyczny wybór! Jakie kosmetyki ujędrniające polecacie?

Gość usialalalalalalla
Hej, mam ten sam problem. Z tym że ja jestem dopiero w 14 tygodniu a moje piersi są o rozmiar, dwa większe... A to dpiero początek czwartego miesiąca. Ale słyszałam że dobre kosmetyki są tylko w aptece i niestety nie są tanie... Te z drogerii nie działają tak. Noi trzeba ćwiczyć:)

Gość Meg_Jachid
moja ciąża zaczęła się od zdecydowanie większego biustu, więc pewnie masz tak samo :) wyrówna się jak Ci brzuch urośnie ;) ćwiczenia ok, ale nie chcę nic przegapić, a tych kosmetyków są tony!!! może być coś z apteki, poświęcę się - już tyle wydałam na dzidzię że i mi się coś należy ;)

Gość Pffff........
Ale masz problem... A co facet cie rzuci jak ci troche obwisna cycki?

Gość no ro to
ćwiczenia wzmocnią mięsnie klatki piersiowej a nie same piersi(pośrednio wpływa to na wygląd biustu bo mięśnie unoszą biust ale na jędrnośc niestety nie). Piersi to gruczoły i tkanka tłuszczowa wiec na to ćwiczenia nie pomogą.

Gość Olesia695
a to biust ma się tylko dla faceta? PHARMACERIS M BUSTFIRM - to jest podobno niezłe.

Gość usialalalalalalla
No fakt,piersi to gruczoly i tkanka tłuszczowa ale ćwiczenia nie zaszkodzą bo wzmocnią mięśnie. poza tym ja już od samego początku smaruję piersi i brzuch kremem Fissan ( w aptece ok 35 zl) ale on jest głównie na zapobieganie rozstępom i elastyczność skóry. Wiadomo że każda kobieta chce ładnie wyglądać po porodzie. Wiem z doświadczenia że chodny i ciepły strumień wody pomaga na jędrność i to pomaga, ale nie wiem czy kobiety karmiące mogą stosować zimny prysznic na brzuch

Gość usialalalalalalla
sorry na piersi

Gość Olesia695
up up