Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkadoszescianu

prosze o wybicie mi go z glowy!

Polecane posty

Gość idiotkadoszescianu

ostatnio zerwal ze mna chlopak,ale zamiast zapomniec o nim to tylko sie drecze :( on nie wie czego chce,jest uzalezniony od gier,spedza cale dnie na graniu,pali marihuane,haszysz,przez ostatnie miesiace mnie olewal. Mozecie mnie zjechac,zwyzywac,co chcecie,tak zebym zrozumiala,ze tak bedzie lepiej dla mnie!

Gość jestes zaslepiona
uczuciem to nic nie da

Gość rosjaneczka
Nie siedz w domu i sie nie zadreczaj, tylko wyjdz gdzies ze znajomymi, musisz poznac nastepnego :)

Gość idiotkadoszescianu
ale ja wlasnie widze jego wady,nalogi a nie wiem jak przestac zaprzatac sobie glowe tym burakiem!

Gość idiotkadoszescianu
teraz to ja mam alergie na facetow chyba

Gość jestes zaslepiona
jakbys NAPRAWDE zadawala sobie sprawe ze sa niszczace jego wady to bys odpuscila jestes chora z milosci, poprostu - musi troche uplynac wody w rzece aby zrozumiec

Gość idiotkadoszescianu
chyba poprostu jak kazda kobieta mysle,ze powinnien sie dla mnie zmienic i znormalniec,ale chyba nie da rady to co mam zrobic,zeby przeszlo to glupie zaslepienie?? nie daje rady sie na niczym skupic

Gość rosjaneczka
tak jak pisalam wczesniej, jedyny skuteczny sposob to nowa milosc i tyle :)

Gość idiotkadoszescianu
czy ja wiem czy to dobry sposob :( 2lata temu rozstalam sie z chlopakiem i wlasciwie po niecalych 2tygodniach juz bylam z tym terazniejszym.To bylo bardzo desperackie,chociaz troche pomoglo sie otrzasnac z tamtego zwiazku. Ale teraz w ogole nie mam ochoty nigdzie wychodzic,czuje sie strasznie brzydka,nieciekawa

Gość rosjaneczka
to zapros kolezanke do siebie, wygadaj sie i nabierzesz ochoty na wyjscie z domu.... bo siedzenie i sie zadreczanie w niczym Ci nie pomoze

Gość idiotkadoszescianu
troche wstyd mi o tym opowiadac,bo jak wynika z opisu on nie wyglada na kogos ciekawego i ona tak czy siak powie,ze po co mi taki koles. moze jestem desperatka,moze licze ze mu sie odwidzi,zaraz padnie na kolana i bedzie blagac o powrot?haha nie nie,tak nie bedzie wiem :D bylybyscie z kims takim? na poczatku zwiazku rzucil dla mnie palenie tego,praktycznie nie gral,byl kochany... moze faktycznie mnie nie kocha

Gość idiotkadoszescianu
chyba zaraz zwariuje!zal mi samej siebie!