Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maragatikitaki

Jestem nękana przez telefon od 4 lat

Polecane posty

Gość kobietooooooooooooooooo
zmień nr telefonu!!!Co to za problem dać znajomym nowy????????????????Zresztą znjamomi jak będą chcieli to Cię znajdą!!!Bez tego starego nr...

Gość Maragatikitaki
Ale szukałam w telefonie i nie mam tej funkcji. Kiedyś miałam SAMSUNGA E250 i owszem tam była taka opcja zablokowałam kolesia i miałam spokój przez rok.

Gość może zadzwoń tam
no to nie dziwie ze koles upatrzył sobie ciebie na ofiare, zaden zdrowy na umyśle człowiek tyle czasu by sie nie użerał z jakimś psycholem, ja kiedys miałam taka sytuacje i zmienilam nr tel i po kłopocie, ale wiem ze na tym swiecie sa tepe bladzie

Gość Maragatikitaki
Co wy sie do mojego numeru dowalacie????? Znowu sie rozejdzie tu i tam i może znowu ten koleś go zdobedzie. PO CO TAK MAM UCIEKAC?? Mam numer na abonament nie mogę od tak zmienic se numeru :/ NIE ZMIENIE NUMEU!! ILE RAZY JUŻ TO PISAŁAM??

Ja pierdziele , Ty naprawdę chcesz być nękana i koniec... numeru nie zmienisz dźwięków nie wyłączysz... bo co?? jak sie pożegnasz z chłopakiem i napiszesz mu dobranoc to chyba nie czekasz jeszcze na jakiegoś sms tak??

Gość Maragatikitaki
LG SWIFT GT540

Gość strzałka :)
szczerze mówiąc to coś mi tu śmierdzi... od 4 lat nie zmieniłaś numeru. Nie zablokowałaś tej osoby, która Cię budzi... nie zmieniłaś telefonu (90% telefonów przy trybie wyciszonym ma normalnie głośny budzik) i nie zgłosiłaś tego na policje... nie uważasz, że to CO NAJMNIEJ dziwne?

Gość Maragatikitaki
Ja nie pisze chłopakowi "dobranoc" tylko zasypiam w trakcie pisania. Czasem wyciszam dźwięki ale nie zawsze.

a to kiedyś miałam LG z tej serii i przy wyłączonych dźwiękach budzik działał normalnie, czy Ty to w ogóle sprawdziłaś czy założyłaś, że nie będzie dzwonił?

Gość Maragatikitaki
Strzałka Czytaj dokłądniej posty bo nie mam ochoty specjalnie dla Ciebie wszystkiego od nowa tłumaczyć. Pozdrowienia dla kumatych.

Gość niomkaodkg
Co więcej: rzekomo jeden z telefonów odebrała ŻONA tego faceta, a autorka się jedynie speszyła i rozłączyła. Gdybym dzwoniła do takiego kogoś żeby przestał mnie nękać i odebrałaby żona, to dostałaby ona taki przegląd sytuacji i propozycję wziecia na świadka nękania w sądzie, ze telefony skończyłyby się raz-dwa! A autorka ani na policję, ani numeru nie zmieni, ani nie wyciszy... Przyznaj się, chciałaś się po prostu pochwalić?

to jeśli nie chcesz byc budzona to nie "zasypiaj w trakcie pisania" bo to nawet nie ładnie tylko napisz mu grzecznie dobranoc i wyciszaj dźwięki jeśli juz koniecznie nie chcesz zmieniać telefonu...

Gość Dizanerka z Warszawy
Autorka jest P.O.J.E.B.A.N.A. :)

Gość może zadzwoń tam
pisze wam ze dziewcze jest mega tępe, typowa tepa dzida ze aż strach, myślałam ze faktycznie ktoś ma problem a to jakis zastój ewolucyjny :/

Gość niomkaodkg
nie ma w telefonie opcji zablokowania niechcianego numeru? Oj oj biedactwo, zmieniłaś kilka telefonów przez te lata - CZEMU nie kupiłaś takiego z tą opcją??? naprawdę, robisz wszystko, zeby czasem facetowi się nie znudziło...

dla mnie to po prostu niewiarygodne, żeby przez tyle lat kompletnie nic z tym nie zrobić... trzeba było odbierać i iść dalej spać a niech mu się na rachunek nabija...

Gość Maragatikitaki
Tylko raz odebrała jego żona. Miałam wtedy 15 lat nie byłam zbyt dojrzała przesyatszyłam sie i rozłoczyłam połączenie później odbierał już tylko on wyzywając mnie. Chce iśc na policje ale niew iem czy dowodu które mam wystarczą,

Gość dfsdfdaedwe
prosisz o radę czy co tam... bo nie rozumiem, było juz tyle propozycji a Ty NIE NIE NIE NIE NIE więc o co Ci chodzi??

Gość Maragatikitaki
Trzeci raz mam podać model swojego tel?? Prosze bardzo podam 3-ci raz - LG SWIFT GT 540

Gość może zadzwoń tam
autorka zatrzymała sie na etapie 15latki, te ciagłe telefony spowodowały cieżki uraz i zatrzymanie rozwoju mózgu

Gość kobietooooooooooooooooo
"zastój ewolucyjny" heheheh :Ddobre!:D:D:D:D:D ale prawdziwe w tym wypadku:o A moze to jakiś Twoj znajomy,ktos kto Cię dobrze zna robi sobie jaja,bo wątpie aby ktoś calkiem obcy,ktos kto w ogole Cię nie zna by tak sobie dzwonil od tylu juz lat:o

Gość Maragatikitaki
Zminiłam kilkakrotnie telefon i raz miałam opcje zablokowania połaczeń co wykorzystałam więc słuchaj uważnie nicro coś tam

"W edycji kontaktu jest opcja odrzucanie połączeń. Jak dzwoni dany numer to u niego słychać jeden sygnał a następnie odrzuca mu połączenie, na telefonie nic się nie pokazuje przy takim połączeniu. "

Gość dfsdfdaedwe
nie trzymaj telefonu pod poduszką bo będzie z tobą jeszcze gorzej

"Jest taka możliwość w systemie ale musisz numer tej osoby mieć zapisany. Bardzo ważne jest aby numer ten był zapisany na pamięci telefonu. Klikasz na kontakt (np.: Ala - 603606609) wybierasz opcję Edytuj Kontakt i zaznaczasz Blokowanie (czy tam odrzucenie; już nie pamiętam) połączeń. Gotowe. Sprawdzone i działa. "