Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maragatikitaki

Jestem nękana przez telefon od 4 lat

Polecane posty

Gość kotek00701
jak dla mnie jesteś tępą dzida:P nie zmienie numeru,nie wycisze dzwonkow, nie pojde na policja co ja biedna bidulka mam zrobic koles mnie neka 5 lat idz mozg wymien 0/10

Gość może zadzwoń tam
i karminowa panna potrzebowała 2 minuty na rozwiazanie problemu, z którym niektórzy borykaja sie latami, dobrze ze sprawa nekania nie zakończyła sie u pani Jaworowicz

Gość Maragatikitaki
POSŁUCHAJCIE!!!!!! Napisałam z początku co zamierzam zrobiC - w ponpunktach żeby Ci co są tępi szybciej zakapowali ale i tak większośc morduje mnie innymi drogami wyjscia z tej sytuacji typu :zmień numer, wyłącz dźwieki... I takie osoby maja czelnośc pisac mi że to ja jestem opóźnona ?? Ludzie którzy nie umieja zroumiec 3 prostych zdań?? Zastanówcie sie. Tak nawiasem nie życze sobie żeby ktoś wyzywał mnie od zastojów czy poipierdolonych osób!! Chciałam sie tylko dowiedzieć czy te moje pomysły są dobre , czy jest sens iśc na policje, a nie słuchać mega odkrywczych pomysłow typu zmień nr... to co ze za pare mc od nowa go zdobędzie. Wiedziałam, zę nie ma sensu zakladac wątku na kafeterii - miejscu gdzie częśc osób jest spoko, a częsc wchodzi na wątek tylko po to żeby powyzywać i wyżyc swoją frustracje. Bardzo wam wszystkim dziękuje za taką pomoc i żegnam.

Gość Maragatikitaki
Po pierwsze to cały czs mówiłąm, ze chce iśc na policje, a po drugie to dziękuje karmelowej pannie nie wiedziałam że mam taka opcje. Telefon mam od nioedawna nie wiedziałam, że moge blokować nr. Ale chuj na policje i tak pójde żeby dowiedziec sie kim on jest

Gość dfsdfdaedwe
po tylu latach nękania przez inna osobę pytanie typu "czy mam iść z tym na policję????" jest naprawdę idiotyczne.

Słuchaj... nie dziw sie ludziom , ze tak reagują bo dla większości to jest nie naturalne a w ręcz nie możliwe zęby przez 4 lata ktoś Cie budził w nocy a żebyś Ty nic nie robiła z tym ... co więcej nie wyciszała dźwięków bo "piszesz z chłopakiem" i nie umiała ustawiać odrzucania numerów niepożądanych... sorki...

Gość mały odkrywca
pomysł z kumplem dzwoniącym do tego debila i podającym się za policjanta jest beznadziejny i śmierdzi ściemą na kilometr. Nawet dzieci w gimnazjum wiedzą że takie sprawy policja zalatwia na piśmie.

Gość może zadzwoń tam
no tak wszyscy są opóźnieni tutaj oprócz margaritktitkti,a jednak potrafią zablokować nr przychodzący, wiedzą ze w tel po wyłaczeniu nadal dziala budzik, że jest opcja "spotkanie" w telefonie, że sprawe na policji można założyć od razu a nie po 4 latach, jak to dobrze że są takie błyskotliwe osoby jak autorka, która nas wyprowadzi z ciemności niewiedzy

Gość kolezanka miala podobny proble
kolezanka miala podobny problem. Wytrzymala ze 3 miesiace az sprawe zglosila na policje. Ta sprawdzila polaczenia na jej telefon i wezwala na komisariat tego, ktory ja meczyl. Okazalo sie, ze byly maz, srustrowany po rozwodzie, czesto po pijaku tak do niej wydzwanial. Od dnia interwencji policji sprawa ucichla, jak nozem ucial.

Gość kolezanka miala podobny proble
literowka, sfrustrowany :)

Gość Bimbbbbbb
1. Podaj numer tego nękacza 2. U twojego operatora możesz za darmo zablokować połączenia z nieznanych numerów. 3. Możesz uzyć aplikacji blokującej połączenia z konkretnych numerów. 4. Sprawdź, czy nie masz w telefonie opcji włącaania i wyłączania telefonu o określonej godzinie. 4. Od niedawna obowiązuje ustawa o stalkingu. jesli powiadomisz prokuratora o przestępstwie, to poprosi on operatora o biling twoich połaczeń z tym numerem. Jeśli tamten użytkownik jest zarejestrowany, to prokurator otrzyma jego dane. W przeciwnym razie otrzyma jedynie pozycję geograficzną z rozrzutem do kilkudziesięciu metrów. Jeśli na podasz jego numer to..... możemy go ponękać anonimowymi flash smsami. Albo ustalić skąd jest.

Gość NO WLASNIE...
podaj nr tego zboczeńca,wtedy wszyscy z kafeteri bedziemy go 24 h nekac telefonami,smsami,sygnalami az koles dostanie pierdolca:P

Gość dfsdfdaedwe
autorka się pogniewała i poszła się wyżalić temu co ja nęka

Gość Maragatikitaki
NIe wiem, czy dobrzerobię. Mogę mieć przez to jeszcze gorzej. A co zrobicie z tym numerem? 515368864. tylko proszę nie róbcie nic głupiego, żeby można było mnie lub was zidentyfikować.

Gość Margaritatikitaki
:D no to teraz impra na kafełe :D

Gość a co mi zrobisz
kurcze to numer mojego wuja spod Tarnowa:)

Gość Margaritatikitaki
ja dzwonię, ale nie odbiera ;/

Gość niomkaodkg
A wesoły "nękacz" moze teraz oddać sprawę w ręce policji : laska podaje jego numer ogółowi, zeby robili sobie dowcipy. I to już jest KARALNE. Nie ma dowodów, ze on ją nękał (zadbała o ich usunięcie) za to są dowody, ze ona nęka jego! Zaraz z resztą okaże się, ze panienka (udowodniła juz ze I ma dwucyfrowe) podaje tu numer byłego chłopaka...

Gość niomkaodkg
Wystarczy ze ktoś wejdzie na tę stronę: bums, jest numer...

Gość niomkaodkg
Myślę, ze on po prostu PRZESTAŁ do niej dzwonić i laska czuje niedosyt (no jak to, po 4 latach tak bez pozegnania?) i teraz próbuje znowu zwrócic na siebie jego uwagę... Wierzycie ze ktoś może być AŻ TAK DURNY zeby przez 4 LATA nic z tym nie zrobić, nie powiedzieć rodzicom chociażby???

Gość pokazuje konto
myspace, zagranica , nie dzwońcie

Gość śniety moikołaj
teraz autorka bedzie m iała kuku, robie screeny na wszeli wypadek i powiadamiam tego pana :) bedzie sprawa w sądzie :) dziękuję dobranoc :)

Gość śniety moikołaj
gdzie tam na tym my space masz numer podany? :o