Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SStanley

Do wyborców PO

Polecane posty

Gość SStanley

Piszę do ciebie, bo jesteś typowym wyborcą PO. Być może w 2005 r., podobnie jak ja, chciałeś POPiS-u. Kiedy okazało się to niemożliwe, uwierzyłeś mediom i widziałeś w PO zbawienie dla Polski, a w PiS-ie samo zło. Spokojnie patrzyłeś, jak do służb specjalnych wracają starzy esbecy, zwłaszcza wojskowi, a także jak próbowano zastraszyć IPN oraz niepokornych naukowców i dziennikarzy. Za twoim przyzwoleniem walkę z korupcją zamieniono w farsę. Popierałeś kręcenie lodów w służbie zdrowia i nie protestowałeś, gdy Miro i Zbycho grali za nasze pieniądze po nocnych rozmowach na cmentarzu. Kiedy zginął prezydent, na którego wprawdzie nie głosowałeś, ale był również twoim prezydentem, nie przyjechałeś na jego pogrzeb. Widziałem kogoś podobnego do ciebie na ulicach Warszawy w dniu przywiezienia ciała Lecha Kaczyńskiego. Może wtedy jeden raz byliśmy razem. Od tej pory jednak popierałeś wszystkich, którzy obrażali pamięć poległych i szydziłeś z każdego, kto próbował się dowiedzieć, co naprawdę stało się w Smoleńsku. Miałeś do tego prawo, bo przecież to twój wybór, czy będziesz mógł spokojnie patrzeć w lustro, czy też dasz radę patrzeć tam tylko po założeniu zamglonego Szkła kontaktowego. Dzisiaj jednak nasze rozrachunki mają inny charakter. Wybrany przez ciebie rząd postanowił wyciągnąć z naszych kieszeni po kilka tysięcy złotych, by dopłacać do emerytur Greków i przywilejów Włochów. Ja się na to nie godziłem. Jeżeli masz w nosie naszą suwerenność, to twoja sprawa. Jednak jako zwolennik liberałów powinieneś szanować pieniądze. Chcesz dać się ograbić proszę bardzo. Jednak ja za twoje wybory nie muszę płacić. Nie żądam, byś odpracowywał za mnie dwa dodatkowe lata do wieku emerytalnego. Za kilka lat i tak może tu nie być żadnej sensownej pracy. Jednak trzy tysiące, które w przyszłym roku oddasz z mojej kieszeni na ratowanie euro, to czyste złodziejstwo. I nie mów mi, że rezerwy NBP, które na to pójdą, nie mają nic wspólnego z moją i twoją sytuacją. Jeżeli można nimi płacić na strefę euro, to pewnie też można było np. spłacić nasze długi albo podwyższyć emerytury.

Gość a teraz weź leki
robie w majtki z radości podczas wystą pien Stefana Niesiołowskiego

dziękuję, przyjęłam. A teraz może jakieś proszki na paranoje? Albo na trzeźwe myślenie, boś przeżarty przez hasełka rodem z Faktu

Gość a teraz weź leki
Mogłeś się bardziej wysilić, SStanley. :) Ale nie zaczerniam nicka. Może Ci się uda coś ciekawego wymyślić.

Gość a teraz weź leki
Nocami rozbudzona ze snu zakradam się do domu baby jagi niczym jurne zwierzę pokonując góry, pola i lasy. Gdy docieram na miejsce wyciągam po kolei dzieci z kociołka i szybko oraz wiedziona wodzami fantazji każę im śpiewać niemiecką piosenkę o panu Tusku. Majne Tuskajne ja chcieć pobzykajne!

Gość a teraz weź leki
Jak co roku w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego zabieram harmoszkę, czapkę uszatkę, trybunę ludu, słoninę i butelkę wódki a następnie udaję się na główny plac miejski gdzie rozpoczynam odświętna konsumpcję przezywaną odgrywaniem bolszewickich pieśni rewolucyjnych i wywijaniem hołubców :classic_cool:

Gość a sPiSkowcy wciąż to samo...
to już zaczyna być nudne...

... penetruję dokładnie wnętrza kontenerów na śmieci na zapleczu Zajazdu Pod Pieprzniętą Żyrafą na przedmieściach Bukaresztu, licząc że niezwykłym zbiegiem okoliczności znajdę tam zabytkową muszlę klozetową, która niejeden raz poczuła na sobie ciężar potężnych pośladków Angeli Merkel

Odkąd mamusia za karę nurzała mnie w wychodku głową na dół, mam gównogłowie i sram ustami :classic_cool:))

Gość SStanley
...................................................... Za twą miłość do Polski nazwą cię faszystą I czerwone przykryją niebieskim i złotym Bo teraz złote gwiazdy będą ci świeciły I szumiała niewolą chorągiew wspólnoty I zadepczą granice oborane krwawo Kiedyś przez naszych Przodków w imieniu wolności Zboczeńcy będą wspólne ustanawiać prawo Szydzić z polskie historii wiary i miłości Ci którzy już stracili instynkt narodowy Pójdą na krótkiej smyczy kłamstwa i mamony W karnawale pozorów już nikt nie odróżni Kto niebieski zielony biały czy czerwony Ja też jestem faszystą bo Cię kocham Polsko ! I Tyś jest dla mnie pierwsza w modlitwie i czynie Przyjmij więc Panie Boże tę publiczną spowiedź Jeśli miłość jest grzechem niech mnie sąd nie minie! Pójdziemy Bracia razem w marszu ku wolności I nikt nie będzie szydził z Boga i Honoru A jak wyglądał faszyzm mamy wypisane W Oświęcimiu Katyniu w fabrykach terroru I z lękiem się oglądamy na Zachód i Wschód Bo to nie myśmy Krzyżom łamali ramiona I właśnie w imię Krzyża dziś bronimy Polski Bo Krzyż i miłość Ojczyzny - to nasza obrona !

Gość nie rozumiem dlaczego tak
co tatuś był w jednosce SS Stumbafurer, autorze?

jak na katofaszyste to ładnie sie reklamujesz.

W każdy czwartek zakradam się w Biedronce do półki w garnkami i zostawiam na pokrywce drobną strugę nasienia w nadzieji, że również Pan Władysław (zastepca kierownika działu marchwi) oraz Gienio (kasjer) zauważą moje dzieło i tym samym zdobędę ich zaufanie, a może nawe głębsze uczucie :D

Regularnie przywdziewam zaokrąglone, płaskie nakrycie głowy nabyte w drodze dziedziczenia po osobie legitymującej sie przynależnością do Ochotniczych Rezerw Mielicji Obywatelskiej i będącej ojcem jednego z moich rodziców

dobre, ale nudne