Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakukaracza

OKRES A CIĄŻA? ZAPRASZAM KOBIETY KTÓRE TAK MIAŁY

Polecane posty

Gość lakukaracza

Cześć dziewczyny. Mam takie pytanko w listopadzie kochałam się z mężem przed owulacja i w czasie całych dni płodnych ale dostałam okres w terminie czyli 24 listopada teraz okres przypada mi na 22 grudnia bo cykle mam co 28 dni. Ale jakoś wydaje mi się że mogę być w ciąży(oczywiscie bym sie bardzo cieszyła) ogólnie jestem bardzo szczupła a teraz brzuch mi sie tak zaokraglił nie mowie ze jest duży tylko nie jest wklesły jak zawsze. Wiem że jest wiele tematów ale chciałam żeby ktos obiektywnie spojrzał na Moja sytuacje. Bardzo bym prosiła o odpowiedz kobiety ktore miały normalny okres (bo moj był taki jak zawsze) i okazało sie że sa w ciązy

Gość no ro to
a test robiłaś może?

Gość lakukaracza
nie jeszcze

Gość no ro to
to zrób. a sam brzuch może być po prostu wzdęty.

Gość lakukaracza
no może byc ale nie maialm tak jeszcze może są kobiety ktore były w sytuacji ze mialy okres i byly w ciazy?

Gość no ro to
po pierwsze nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży. Bo żadne krwawienie w ciąży nie jest okresem. Może być tylko mylnie brane za okres. A co do objawów to że czegoś nie miałaś nigdy to nie znaczy że od razu jest ciąża -sama miałam coś czego nigdy w cyklu wcześniej nie miałam a ciąży nei było. kolejny cykl udało nam się a tu zero odstępstw od normy w standardowym cyklu. Zrób test jeśli uważasz że to ciąża.

Gość lakukaracza
raczej poczekam do okresu kolejnego

Gość no ro to
to powodzenia w dalszym wkręcaniu się w objawy. :O

Gość lakukaracza
nie pisalam ze mam jakies objawy bo ich nie mam chcialam porozmawiac z kobietami które były w takiej sytuacji