Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UKańczyk

Co wy macie z tym UK

Polecane posty

Gość kad
i ja oczywiscie nie uogolniam ze polonia jest taka zla bo sama bede mieszkac w DE ale jednak wiekszosc ktorych spotkalam to byly chamy itp podobnie jest z turkami ktorzy masowo zjezdzaja sie do UK i DE, nikt ich nie lubi ale znajduja sie tacy turcy co sa naprawde super ( heh no moze nie do zwiazku ale jako koledzy) moj narzeczony ma w pracy 2 turkow ktorych poznalam i byli naprawde swietni ! :) bardzo ich polubilam i byli zadbani dobrze ubrani itp. takze nie kazdy turek to jakis brudas i wkurza mnie takie uogolnianie jak Ty to robisz modliszka widac ze to Ty jednak jestes zacofana i ( jak inni niektorzy polacy) wsadzasz wszsystkich do jednego wora.. mowisz na polakow a sama jestes nie lepsza

poza polsza odpierdol sie! jeszcze tego brakowalo zeby mi mama do chaty czarnucha przywlokla!! moj ojciec to anglik. poznali sie jak pracowal w polszy na kontrakcie w stolicy.

Gość E. Dabrowska83
Pani Dabrowska, ja sie nie obracam w towarzystwie polek. bo moje towarzystwo to Angielki. Ale poznaje polakow i widze po ich zachowaniu ze nie pasuje do nich. na forum czytam jak sie ciagle wyzywacie, zazdroscicie sobie i mscicie sie na sobie. wstyd mi za polske. wiesz, ciezko poznać fajnych i wartościowych Polaków w UK, to fakt. Nie znaczy to jednak że oni nie istnieją. o kafe już pisałam.... tutaj to tylko obraz polskiej frustracji i głupoty:) moc:) cieszę się że masz przyjaciół w UK, rodzinę i przyszłość. wierze ze i ja kiedyś poznam ciekawych Anglików i wartościowych, takich do przyjaźni... teraz to ciężko, ale nie wykluczam. w przypadkach jakie opisałaś też mi za Polskę wstyd

Gość czerwona jak cegla
To jak mówiłam EMO.... Po cholerę piszesz z polaczkami ? Pseudo angielko?

Gość E. Dabrowska83
emigracje dzielimy na: wartościową mniej wartościową mało ale jednak wartościową bezwartościową:) nie ważne jak biedny czy bogaty kraj, w każdym znajda się pracowici i lenie uczciwi i oszuści mądrzy i głupi

Gość poza polsza
Wiesz ona tez się nie przyznawała ze to Murzyn z angielskim obywatelstwem.... Tylko ze ANGLIK :D Pisz bajki dalej

Gość E. Dabrowska83
poza polsza wyzywanie i mieszanie w dyskusję matki i ojca tez nieco nie na miejscu:/

Gość czerwona jak cegla
I co? Jakbyś poznała taka osobę to nie przeszkadzałoby ci ze jest to polak? Przecież nienawidzisz polaków. Sa ze smierdzacego kraju. Co ty tu jeszcze robisz?

Gość kopertynga
Z takim nastawieniem jak twoje modliszka, to watpie aby znalazl sie ktos WARTOSCIOWY, kto chcialby sie blizej z toba poznac i kolegowac :D

Gość I tu sie mylisz modliszka
To UK, a nie Polska, ograbia inne kraje, dlatego ma tyle cudzoziemcow, nie tylko POlakow. Brtyjskie Tesco w Polsce placi kasierkom rownowartosc 400 funtow za miesiac pracy, te same Tesco w UK placi 200 funtow tygodniowo i tak robi wiele brytyjskich firm, nie placa podatkow w kraju, ktorym maja swoje zaklady, korumpuja rzadzacych zeby miec preferencyjne warunki do wyzysku ludzi. Swoja droga swoj rodzimy kraj tez ograbiaja, bo chca zeby Brytyjczycy kupowali ich produkty, jednoczesnie nie dajac im pracy tylko przenoszac swoje zaklady do biedniejszych krajow (Polska, Słowacja, Chiny, Indie). Juz ten blad zauwazyli brytyjscy ekonomisci, jak w centrach miast pelno jest pustych witryn spowodowanych tym, ze sklepy zbankrutowaly na wsutek malej sprzedazy spowodowanej zmniejszeniem dochodow Brytyjczykow. Zreszta jak niedawno bylam w Polsce to tez to zauwazylam, mniej sklepow, glownie monopolowe, sklepy ktore pamietalam sprzed mojego wyjazdu z Polski padly, mniej samochodow na drogach (wczesniej parkingi byly zawalone, nie bylo gdzie zaparkowac). Ogolnie bieda i nedza, ktora jeszcze Polacy probuja tuszowac, ale kto ma dobre oko wie gdzie patrzec to widzi co trzeba. UK tez idzie w tym kierunku, chciwosc rzadacych i biznesu daje o sobie znac. Z Polska to bylo do przewidzenia juz 10 lat temu ze tak bedzie, UK 3 lata od kryzysu zauwaza bledy, narazie probuja jak zwykle to zalatwiac jak wszystko @na plaster i gume do zucia" i moze wskutek tego osiagna poziom Polski, czyli biednienie spoleczenstwa, a wszystko bedzie tuszowane w mediach. Tylko, ze przypuszczam, ze Brytyjczycy raczej nie beda takie pipki jak Polacy i wczesniej najpierw upieka swoje wlsne dzieci w kominkach (jak zabiora im benefity na te dzieci) w living roomach, a potem gdy juz nie bedzie co piec, powywieszaja rzadzacych na kazdym drzwie jakie tam bedzie. Brytyjscy rzadzacy wiedza, ze ich spoleczenstwo jest do tego zdolne mimo, ze troche lizneli luksusu, to odznaczaja sie sporym poziomem zdziczenia. Co na zasadzie " Jestem huj i fuck off". Takze modliszka najpierw poucz sie historii, ekonomii i poogladaj troche wiadomosci, a potem jazdgotaj, jak to te twoje UK jest okradane przez Polakow. Twoja mamuska tez brala benefity na ciebie, jak bylas dzieckiem, biedactwo powiem ci tylko tyle, ze gorzka prawda o twoim ukochanym UK bedzie bardzo bolesna za pare lat, jak na skutek niepochamowanej chciwosci lordow UK bedzie dziadem, brudnym, mrocznym, bez tradycji, z motlochem, zapijaczonym dziadem...

Gość poza polszaa
A co na tym forum jest na miejscu? :)

Gość poza polszaa
Czyli co? Mam rację? Oj sciemniaro. Ojczym nie czyni.cie jeszcze angielka .

i tu sie mylisz modliszka, ma Pani duzo racji i widac ze zna Pani historie. dziekuje za ten post bo jest w nim duzo racji. gardze tym swiatem. czy ja kiedys znajde sobie miejksce zeby mieszkac i zyc gdzies? na pewno nigdy nie zamieszkam w europie wschodniej. Anglia tez odpada bo za duzo emigrantow i nie czuje sie tu jak w domu. nigdzie nie czuje sie jak w domu przez to.

Gość czy ty jestes nacpana?
"E. Dabrowska UK miejsce jak każde inne w UE." Oj nieee... UK jest duzo gorsze ( pod wzgledem higieny) Takich brudasow nigdzie w EU nie widzialam.

Gość E. Dabrowska83
rozmowa na ogólnym "czy można zatruć się jedząc kobiecą kupę";p chill out;p

Gość kopertynga
Modliska, zostaja ci zawze kraje muulmanskie :D Tam malo imigrantow :D Cala Europa jezt dzisiaj "przemieszana" - UK, Niemcy, Francja, Holandia. USA to w ogole kraj wielokulturowy, tam tez bys sie nie nadawala.

Gość E. Dabrowska83
oooo wyjazd do jakiegos lasu w Burmie:) tyle że tam też będziemy emigrantami:/

gratuluje poczucia humoru. namawialam jeszcze rodzicow na przeprowadzke do jakiegos mniejszego angielskiego miasta jak York bo tam bylam na wycieczce klasowej i bardzo mi sie spodobalo i nie widzialam tam emigrantow na ulicy. ale nie chca. :(

Gość poza polsza
Parobkiem to moglabys być ty dla mojej rodziny kundlu bez własnej tożsamości. Ale wiesz co ja nie bede się chwalić obywatelstwem moich starych tylko po to zeby zyskać w czyis oczach. A na pewno nie twoich gowniaro :D

Gość mr antonius
Przecież ty sama jestes emigrantka. Nie widzisz jaka z ciebie hipokrytka :D

tak, ja jestem emigrantka bo sie urodzilam w polsce mimo ze rodzice juz kilka lat przed moimi narodzinami mieszkali w anglii. ale mama wolala mnie urodzic w takim spoleczenstwie niestety i chciala tam mieszkac. dobrze ze ojciec nas stamtad zabral.

Gość stella23
buhahaha nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie. Tak masz w dupie,. ze az wszystko sie w tobie gotuje. Hipokrytka

Gość mr antonius
Jak się przeprowadzisz z rodzicami gdziekolwiek ( nawet tam gdzie nie ma emigrantów ) to automatycznie dodajecie swoimi osobami 3 emigrantów I to znaczy ze musicie się wyprowadzić bo przecież nie będziesz mieszkać tam gdzie sa emigranci ???