Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakochanyyyy

Czy można będąć brzydkim, biednym i głupim chłopakiem zamienić się jakoś

Polecane posty

Gość zaakochanyyyy

w przystojnego, bogatego i mądrego mężczyznę? No bo to warunek konieczny :(

Gość hjklghjkl
pytam po co???

Gość zaakochanyyyy
żeby nie być zaakochanyyym ale i być pokochanym da się czy nie? I jak miałaby wyglądać taka przemiana? Aha i zależy mi na czasie. Jestem w stanie poświęcić wszystko, życie moje... a nawet jak trzeba... to i jeszcze więcej...

Gość Looored
Baba ci tak w glowie zawróciła? Daj spokój nie poświęcaj sie dla zadnej bo fałszywe są. Tych wartych uwagi juz chyba nie ma,poza tym baba nawet jak sie fajna wydaje to moze kłamać

Gość Looored
I co to za seks bomba jak mniemam ze dla niej chcesz zmarnować sobie życie? Wyslij foto :classic_cool:

Gość zaakochanyyyy
Ta nie jest fałszywa. Warto zmarnować dla kogoś takiego życie.

Wszystkie 3 atrybuty (wygląd, majętność, inteligencja) możesz zmienić. Tylko, że Tobie się nie chce ...

Gość Looored
Nigdy nie mozesz miec pewności :-P juz jedna taka w moim zyciu byla co wydawała sie byc wyjątkowa a okazała sie taka jak wszystkie a jak chcesz juz rad bo juz nie wytrzymujesz psyhicznie to powiedz najpierw z czym dokladne masz problemy

Gość zaakochanyyyy
Próbuje jak mogę, ale póki co nie wychodzą mi te zmiany. Dlatego też zapytałem "czy w ogóle można" i "jak" to miałby wyglądać. Bo powoli zaczyna mi brakować doby... a efektów nie widać. Ja nie będę żył wiecznie a ona nie będzie na mnie wiecznie czekać, nawet nie wie, że na mnie czeka, co jeszcze bardziej pogarsza sprawę.

Gość zaakochanyyyy
Dobrze. Macie 23 lata. Jesteście na 3 roku studiów. Nie macie pieniędzy, wyglądu ani inteligencji. Jak to zmienić, konkretnie jak.

Gość Do autoraa tematu
nad czym teraz pracujesz ze zaczyna Ci brakować doby? Napisz co chcesz zmienic w sobie bo jak tego nie zrobisz to nie da ci sie pomóc choćbym nawet bardzo chcial

Gość zaakochanyyyy
Inteligencje się ma po rodzicach w genach. To czy ktoś jest mądry czy nie, nie ma żadnego znaczenia. Dalej nie widzę rad :(

Gość zaakochanyyyy
Nad czym? Nad sobą. Nie wiem co źle robię.

Gość drenażysta
"Próbuje jak mogę, ale póki co nie wychodzą mi te zmiany. Dlatego też zapytałem "czy w ogóle można" i "jak" to miałby wyglądać. Bo powoli zaczyna mi brakować doby... a efektów nie widać. Ja nie będę żył wiecznie a ona nie będzie na mnie wiecznie czekać, nawet nie wie, że na mnie czeka, co jeszcze bardziej pogarsza sprawę." Po pierwsze i najważniejsze. Jeśli chcesz się zmienić dla tej jednej jedynej kobiety to sobie odpuść - nie warto. Kiedy w końcu się do niej "zarwiesz" zostaniesz odrzucony, bo przemówi przez Ciebie desperacja, a następnie stracisz całą motywację. Nawet nie wiesz jaka ona jest tak na prawdę. Po drugie jeśli chcesz się zmienić zrób to dla siebie - tylko i wyłącznie dla siebie - wtedy odkryjesz, że nie warto się zmieniać dla tej jednej jedynej, ale będąc już "zmienionym" polepszyć jakość swojego życia i jakoś kontaktów z kobietami. Nie warto wywracać swojego życia dla jednej kobiety, bo to i tak nie prowadzi do jej zdobycia, co najwyżej do uległości wobec niej, a tego nie chcesz. Zacznij od właściwej postawy ciała i pracuj nad nią na co dzień. Ćwicz - basen, bieganie, siłownia - dla krzepy, lekkiego myślenia, gibkiego ciała i dobrego samopoczucia. Jak nie jesteś odrażający to wyglądem się nie przejmuj - kształtuj osobowość.

Po kolei: - wygląd Trzeba się ładnie ogolić, czyste ciuchy, ładny fryz, kupić jakiś elegancji ciuch (nawet w ciucholanadach są ekstra koszule męskie), umyć rece, przyciąć, przypiłowac i wyczyścić paznokcie, zadbać o miły zapach z jamu ustnej, przeczytać książkę - dobre wychowanie, savoir-vivre czy coś o dobrym zachowaniu, buty czyste, ubranie eleganckie, wesole optymistyczne kolor, poradź się kumpeli, jakiegoś geja jak się ładnie ubrać Ja nie jestem urodziwy z natury ale umiem się "odstawić" - naprawdę percepcja kobiet jest całkowicie odmienna w eleganckiej koszuli, marynarce i ogolony niż w smierdzących dresach i tłustych włosach - biedny Nie mam innej rady niż pójśc do urzędu pracy, zapytać jakie zawody są poszukiwane na rynku, uczyć się w kierunku gdzie jest praca, szukać pracy i zarabiać kase Pieniądze można zarobić, tylko trzeba chcieć. - głupi Poczytaj książki o inteligencji emocjonlanej, o asertywność, umiejętności negocjacji, o komunikacji (w biznesie), o samorealizacji, o sztuce konwersacji (retoryka) Jeśli poświęcisz na to trochę czasu - zobaczysz - wszyscy będą cię uważać za 2 razy mądrzejszego To jak - od kiedy zaczynasz?

Gość Do autoraa tematu
piszą ci tutaj przeciez ze musisz napisac o co chodzi z wyglądem bo co innego jak nie podoba ci sie twarz a co innego jak jestes otyły albo chociaz gruby albo niski albo masz trądzik. a kasa? Jesli ona rzeczywiscie taka jest ze warto zmarnować sobie dla niej życie to kasa nie bedzie sie liczyć dla niej tylko charakter. zeby sie spodobać kobiecie musisz byc uwodzicielski ale nie nachalny troche zadziorny ale nie cwaniakiem. liczy sie mowa ciała

Gość taka prawda....
Jak ktos jest na prawde glupi to nic nie zdziała, chyba ze wygra w totolotka i pojdzie do stylisty lub w skrajnym przypadku zrobi sobie operacje plastyczna, gorzej ze zmądrzeniem ale 2 z 3 bedzie miał z głowy:o

Gość zaakochanyyyy
JacekJ W zasadzie to spora część tego co napisałeś, została zaimplementowana do mojego życia. Ale wcale nie czuje się przez to lepszy.

Gość Do autoraa tematu
NAJWAZNIEJSZE! BĄDŹ MIŁY ALE ZAWSZE MIEJ WŁASNE ZDANIE NIE BĄDŹ ULEGŁY NIE ZGADZAJ SIE NA KAŻDA JEJ ZACHCIANKĘ. Kobiety lubią odrobinę niepewności nie lubią jak ktoś sie podlizuje. Facet musi miec własne zdanie i byc stanowczy. Pytałem o to kolezanki kiedys i KAŻDA BEZ WYJĄTKO POWIEDZIALA MI COS PODOBNEGO czyli ze MUSISZ byc uprzejmy ale jednocześnie musisz pokazac ze masz jaja ze Ty jestes mężczyzna i ze to ty a nie ona jestes ta silniejsza płeć jak bedziesz potulny i bez zadziornosci to zostaniesz przyjacielem a tego chyba nie chcesz prawda ?

@zaakochanyyyy Czy masz jakąś dobrą kumpelę która Ci powie czemu Ci nie wychodzi z kobietami? Bo w sumie, czemu chcesz być ładny, bogaty i mądry? Co byś wtedy miał w życiu?

Gość zaakochanyyyy
JacekJ nie, nie mam. Co bym miał? Wszystko czego chcę, o czym marzę, i wcale nie chodzi mi wyłącznie o materialne ujęcie... Psycholodzy, może psychiatrzy, mówią że ludzie mają skłonność w życiu dorosłym dążyć przede wszystkim do tego, czego brakowało im w dzieciństwie... ja jestem tego książkowym przykładem.

Gość Do autoraa tematu
bo ty masz rządzić. mam kilku kumpli ktorzy są inteligentni mądrzy nawet przystojni a nie maja laski bo są zbyt ulegli co panna powie poprosi to oni no oczywiście juz skarbie pojade na drugi koniec miasta i ci to kupie juz szybko zawale dla ciebie prace byleby spełnić twoje marzenie a mam takich co przystojni nie są(wyglądają duzo gorzej odemnie) leniwi i głupi a dziewczyny do nich lgna a wiesz dlaczego ? bo one lubią ten dreszczyk emocji nieprzewidywalnosc zastanawiales sie skad maczo maja takie powodzenie mimo ze to intelektualne dno? natury nie oszukasz kobiety lubią czuć dominacje i stanowczość w głosie bo wiedzą ze taki ktoś sie nimi zaopiekuje. to ważniejsze niz wygląd to jest latwiej zmienic i jeszcze musisz ja czarowac oczami zeby wiedziala ze nie chcesz byc kumplem ani przyjacielem co jak zle to przyjdzie sie wypłakac ale do łuzka to juz z innym pójdzie z maczo

Gość zaakochanyyyy
Akurat z tym nie będzie problemu, jeśli chodzi o poglądy i opinie to jestem stanowczy, czasami aż za bardzo, tylko solidna argumentacja może zmienić moje stanowisko. I też nigdy nie miałbym zamiaru zostać czyjąś służką.

Gość ej, przestań pieprzyć!
kobiety NIE LUBIĄ machos ani dominatorów, dlaczego robisz wszystko żeby on tę dziewczynę stracił? Pewnie twoje wszystkie związki były nieudane?

Gość Do autoraa tematu
Musisz patrzeć w oczy z zaciekawieniem zeby wiedziala ze jej słuchasz i cie to interesuje zeby byla skrępowana podniecona twoim wzrokiem bo inaczej staniesz sie przyjacielem do żalenia sie . Musi czuć ten dreszczyk i niepewność podniecenie twoim zachowaniem i głosem i mozesz niby przypadkowo dotknąć jej ręki jesli pójdziesz z nią na kawę bo o tym pewnie nie wiesz ale nie trzeba mowic kobiecie komplementów zeby sie zakochała jesli odpowiednio bedziesz modulował głos i patrzył na nią to zobaczysz bedzie twoja znajdz w internecie poradniki o tym NIE ZAPOMNIJ ZE TO MA BYC TYLKO DODATEK A NIE PODSTAWA TWOICH KONTAKTÓW Z NIĄ nie rob czegos co całkowicie do ciebie nie pasuje i nie stosuj tych rad na siłę bo ona to zauważy a juz masz plan jak ja poderwać ? masz jej numer albo wspólnych znajomych zeby to zdobyć ? bo jakos musisz do niej zrobic pierwszy krok umówić sie no chyba ze sie czesto widujecie to podejdz i zapros na kawę nie bądź ciotą bo cioty przegrywają to najwazniejsze miej jaja i kazdy facet ktory czesto dostaje kosza powinien tak robic kazdy by wtedy zobaczył ze ma szanse mysle ze pomogłem nie tylko tobie ale innym facetom warto zeby ten temat przeczytało duzo facetów niech sie uczą

Gość Do autoraa tematu
bo sam kiedys ciagle słyszałem zostańmy przyjaciolmi i wiem co to znaczy on ma nie byc maczo tylko ta dziewczyna ma wiedzieć ze spotyka sie z mężczyzna a nie z dzieckiem albo ciotą i natury nie oszukasz odkąd patrzę w inny sposob na kobiety w taki zadziorny i jest duzo lepiej nie mam niewiadomo jakiego powodzenia ale kobietę u swojego boku mam a o to chyba chodzi autorowi

Gość Do autoraa tematu
ja kilku dni bez niej wytrzymać nie moge nie widziałem sie dwa dni a juz tęsknie kiedys myślałem ze ona nigdy nie bedzie moja wyszlo inaczej i sie kochamy bardzo kilkanaście minut temu z nią rozmawiałem przez telefon i powiedziala mi ze mnie kocha juz nie wiem po raz ktory w zyciu. dzieli nas duza odległość ale to sie za trzy tygodnie juz zmieni :)

Gość ej, przestań pieprzyć!
że też ci się udało znaleźć masochistkę.

Gość ej, .......
znaczy, gratuluję że się udało. Zrób wszystko, żeby cię nie porzuciła :classic_cool: