Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzna

muszę schudnąć, ale nie daję rady, coi jak robić?

Polecane posty

Gość bezzna
z jakim? z takim, że zauważyłam jak się spasłam i chcę to zrzucić? najpierw drastycznie, później zdrowo się odżywiać. a czytałam, że na diecie kefiorowej można w ciągu 2 tyg zrzucić z 10 kg i wiele osób potwierdzało to

Gość bezzna
Koniec tego dobrego!! OD jutra planuję być przez 2 tygodnie na diecie kefirowej...zoabczymy ile wytrzymam.

uwazaj na siebie bo ja zaczeam sie odchudzac i jak doszlam do poziomu fajnego to nie moglam przestac i czuje sie coraz grubsza , chociaz nie grubne, 175 cm wzrostu 47 kg. dziewczyny nie glodzcie sie , cwiczcie naprawde , byle zdrowo i z glowa

Gość bezzna
Drugi dzień diety kefirowej, czuję się dobrze i lżej mi na żołądku :) Wczoraj wypiłam ok. 1 litr kefiru. Stwierdziłam, że dodam mleko ewentualnie max 2%, bo uwielbiam ciepłe mleko pić, a w chłodne dni nie ma nic lepszego :)

Gość bezzna
Po dzisiejszym porannym ważeniu było 2,3 kg mniej :))) Następne ważenie dopiero za jakieś 9 dni, wcześniej nie będę miała takiej możliwości.

Gość gość
EB694WCQxHIc7KI1jeNLEm9w

Gość gość
Możesz spróbować naturalnego rozwiązania ze zbijaniewagi.pl . Wiele dziewczyn go sobie chwali:)