Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbanowane Kciukiem

KTO UWAŻA, że Sacryficial Suicide to najwiekszym przystojniacha na kafe?

Polecane posty

Gość Eliksirkaaa
Pracuje jako ochroniarz

No i jaki sens ma ta dyskusja. Jakaś popaprana laska zakłada topik bez wiedzy gościa i robi mu oborę. Owszem koleś jest przystojny i nie powiem żeby nie imponował mi swoim życiem, ale bez przesady. smutna dziewczyna z ekipy cafe takimi komentami stajesz się żałosna.

Gość sdfrtgyhuj
starterka trzeba przyznac, ze strasznie sie malujesz i widać , że do zbytnio urodziwych nie nalezysz

sdfrtgyhuj starterka trzeba przyznac, ze strasznie sie malujesz i widać , że do zbytnio urodziwych nie nalezysz ale za to jak potrafi szaleć na drzwiach ;)

Gość sdfrtgyhuj
no widac ze tanczy z drzwiami, szkoda, że nie z lustrem co by sie lepiej pomalowała:P

Gość Gość
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5057802&start=0 Proponuję się stąd przenieść. Irytuje mnie tytuł tego topiku :D To ja wolałabym się przespać z jednym z jego psów Nie wiesz co mówisz:D Gdyby Cię Wolf dopadł, biorąc pod uwagę że waży około 120 kg :D.

Gość sdfrtgyhuj
starterka wlasnie pisze o twojej nieudolnej kresce na powiece! nie wygladasz nawet po oczach atrakcyjnie. Uwierz nie mam czego zazdroscic:D

Gość gość
w góre bo ważne

Gość gość
KU‪RWA.... a Najlepsze jest że 50% nicków z tego topika należało właśnie do Kobry :O Psychol przez 10 stron praktycznie gadał sam ze sobą:(:(:(:O:O:O