Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

jak pomoc kolezance? zdrada...

Polecane posty

nasi mezczyzni pracuja obok siebie..my jestesmy zatem kolezankami ..jak na razie nie przyjaciolkami...jej maz zdradzil ja...duzo by tu mowic i tlumaczyc ale zdradzil ja ze szmata (bo inaczej jej nazwac nie mozna)ktorej facet siedzi w wiezieniu i ktora ma dwoje dzieci...rznie sie z kazdym -w czasie okolo 3 miesiecy przerobila jak policzylismy okolo 5 facetow....no i jej maz rowniez sie zalapal..kolezanka wyrzucila go z domu ..ale wlasciwie to nic nie dalo bo spi na warsztacie..wiec dla niego zadna kara..tyle ze zaczyna smierdziec z niemycia.... ona mnie dzis zaprosila do siebie bo wczoraj bylismy swiadkami-ja z moim facetem -jak kurwa sie do niego skradala a zona byla w srodku w warsztacie -pojechalimy za szmata i dalismy jej popalic(hmm...mojego faceta tez chciala skusic na siebie ale jej sie nie udalo)...CO JA MAM RADZIC TEJ BIEDNEJ DZIEWCZYNIE????? ma z nim 1.5 rocznego synka...co sadzicie?

Gość dekoldcsx
ty lepiej sobie pozmoz :o

Gość Szymuś
Nie mogła wybierać uważniej sobie faceta na męża ?

Gość kunde
Sytuacja jak z programu "Dlaczego ja?"

Gość o kuuu...
ale szmacisko :-0 Nic , po prostu badz prz niej i wspieraj , a tego niedomytrego niech moze pogoni :-0

skupiasz się na "szmacie", a przecież masz na uwadze los koleżanki, na niej się skup, zaproś ją na kawę, dotrzymaj towarzystwa :) to na marginesie to wina faceta, że na to poszedł (seks) a nie prowokacyjnej kobiety.

Gość .masd
zapomnial wol jak cieleciem byl juz nie oddajesz sie za paczke kawy?:D:D:D:D:D:

Gość o kuuu...
no nie da sie ukryc ,ze polecial na towar uzywany , niejednokrotnie , jak stare skarpety noszone przez kilku facetow . Grzybice mozna zlapac .

Gość rosjaneczka
racja, idz do kolezanki i spedzaj z nia czas.... moze wyjdzcie gdzies do lokalu na jakies winko- o ile ma z kim zostawic dziecko- tak zeby na chwile odciac sie od tego wszystkiego :) niech nie siedzi w domu i nie wspomina...