Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcony loczek

Mój wymarzony pierścionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość zakręcony loczek

Cześć:D Słuchajcie w niedalekiej przyszłości planujemy z chłopakiem się zaręczyć. i Tu mam problem dot. pierścionka zaręczynowego:( Jakie są obecnie najmodniejsze i na "topie" wzory pierścionków Może macie jakieś zdjęcia pierścionków lub strony warte polecenia mi:) A może lepiej zdać się na chłopaka, niech sam coś kupi? Czekam na Wasze propozycje:)

Gość kropka w w
ja bym chciała jakiś brylant, może być kolorowy:)bo teraz podobno w modzie są kolorowe diamenty.

Gość lalai
to Ty przy wyborze pierścionka będziesz kierowała się modą?? a co jak dana moda przeminie to przestaniesz nosić pierścionek?! naprawdę Cię nie rozumim

Gość brylanncik
Ja zawsze marzyłam o prostym, klasycznym pierscionku z białego złota z brylantem i taki dostałam :) Taki pierscionek nigdy nie wyjdzie z mody.

Jasne, taki z dużym brylantem. Będzie pasował do moich perłowych tipsów. A duży brylant żeby wszystkie koleżanki widziały.

Gość o w dupeee
Haahaha odezwała się zawistna pinda co dostała srebrny z cyrkonią :D:D:D:D

Gość upupppppppppppppppppppppppppp
:)

Gość Przecież to jasne
Najważniejsze, żeby był zaręczynowy. Inne rzeczy się liczą już znacznie mniej. A jaki będzie, taki będzie. W sumie bogaty kawaler może sobie pozwolić na wszystko, ale co zrobić, jeśli serce wybrało kawalera powiedzmy "liczącego się z pieniędzmi"? Odmówić byle jakiego pierścionka i szukać gościa z kasą?

Gość zakręcony loczek
Chodziło mi o modny pod względem takim, jakie obecnie są najczęściej kupowane, o których najczęściej się teraz mówi. A co do dużych brylantów to nie podobają mi się. wolałabym jakiś mniejszy, lub klika mniejszych brylancików, na pewno nie cyrkonii!!! Ostatnio widziałam pierścionek z czarnymi brylantami http://www.ellitediamonds.pl/product.php?id_product=36 co o nim myślicie?

Gość nie będę julią o nie !
"najmodniejszy" i "na topie" zakrztusiłam się poranną kawą. A narzeczony topowy ? ma nowoczesny desing ?

Gość nie będę julią o nie !
dziewczyno chcesz miec taki pierscionek jak 3/4 populacji żeńskiej - szukaj dalej modnych i takich które sie teraz kupuje

Widząc na palcu kobiety taki piersionek jak pokazałaś nigdy nie pomyslałabym,że jest zaręczynowy... Zaręczynowy to przeważnie "obrecz z główką", najczęściej z brylantem a nie takie coś...Takie wybierane są najczęściej http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=5&gs_id=f&xhr=t&q=pier%C5%9Bcionki+zar%C4%99czynowe&rlz=1W1ADFA_plPL450&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1366&bih=543&wrapid=tljp132436677400906&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wDvwTpnsHsPKtAbf1cX3Dw

Coś ten mój link nie wchodzi tak jak miał... po kliknięciu trzeba wybrać galerie google, wtedy wyskoczą ci zdjęcia "topowych" :) :) Z takim podejsciem chyba jesteście za młodzi na ślub... Co to znaczy "modny"?

Gość matacz..-.
ja piernicze , juz za malo ze sie dostanie pierscionek , własciwie za nic , to jeszcze musi byc jakis wymazony ! z brylantem ! porypało e kobiety dzisiejsze .

Gość upek-_-dupk:)
:P

Gość jhnjhjhnjhn
ja piernicze , juz za malo ze sie dostanie pierscionek , własciwie za nic ----> ale z ciebie dupa wolowa, kobiety trzeba obdarowywać, nawet zwykła różyczka dana bez święta z dużym buziakiem mmmm a odnosnie pierścionka, nie patrz na mode, tobie ma się podobać

Gość ewaa24
Ja mam pięknego "klasyka " z Apartu, złoty z brylantem. Nie wiem czy jest "topowy", ale dla mnie najpiękniejszy i na całe życie :)

Gość a kto powiedział
że pierścionek zaręczynowy musi "obręcz z główką"? Ja np bardzo nie lubie "obręczy z główką" bo zaczepiają się o każdą tkaninę. Mnie podobają się płaskie jak ten http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Manhattan,5851 Mało zaręczynowy co nie Dainty :P ?

Gość a kto powiedział
cos sie je**e

Gość a kto powiedział
apart->diamenty->Manhattan->Manhattan

Gość zakręcony loczek
Zgadzam się z Tobą a kto powiedział. Wg mnie każdy ma swój gust i podobają mu się inne rzeczy to samo dotyczy pierścionków, mi sie podobają takie płaskie jak pokazałam, te z jednym brylantem w ogóle mi nie podchodzą i dlatego zadałam pytanie na tym forum by poznać inne gusta i podpowiedzi co do wyboru pierścionka..

Gość megggaaa
Mi ten z czarnymi brylantami podoba się bardzo bardzo!!!! Patrząc na moje koleżanki coraz częściej decydują się one na wybór i zakup płaskich pierścionków zaręczynowych jak ten z ELLITE (podobnych do obrączek). tym samym przeczy to temu, że piers. zar= z 1 oczkiem! Mi się podoba mega!!!! na pewno zachowam link na przyszłość jak sama będę wybierała pierścionek.