Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka ;-)

słowa piosenki- jak byście to odebrali?

Polecane posty

Gość zapytajka ;-)

hyh... juz zameściłąm ten temat na ogólnym, ale zero odzewu- a to w sumie sprawa uczuciowa, więc spróbuję tutaj :P http://www.tekstowo.pl/piosenka,kardinal_offishall,numba_1__tide_is_high_.html to link do piosenki i słów/ tłumaczenia- tłumaczenie nie jest idealne, ale zawsze 'ułatwia' odbior, jak ktoś nie kojarzy wszystkich słów ;-) i moje pytanie- zakładając, że ja jestem kobietą i chciałabym ja 'skierować' do jakiegoś faceta- jak on mógłby to odebrać? :P mam pewną intencję, ale chciałabym wiedzieć jak inni odbierają to bez 'nakierowania', bo w końcu jego nie będę naprowadzać na to, jak ja to widzę ;-) dzięki za jakiekolwiek głosy w sprawie 🌻 :-)

Gość .....ignor.....
wiekszych problemow nie masz?

Gość zapytajka ;-)
mam, ale akurat o to chcę spytac na kafeterii- szkoda, że niektórym tak trudno to zrozumieć :O a link sie nie wkleja inaczej to piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=DvznomizYnw&ob=av3e a to słowa z 'tekstowo.pl' -najpierw po polsku, potem wersja oryginalna Kardinal Offishall: Wszystko jest lekko wygórowane Kardinal jest wygórowany Wszystko jest lekko wygórowane Jest lekko wygórowane Keri Hilson: Fala jest wysoko, ale trzymam się Będę twoim numerem 1 Numerem 1 Kardinal Offishall: Ona jest moją czasową kochanką, Piękna mała rzecz Nic, ale piękna kobieta, którą rzuciłbym Ona wie, że chce być królową mojego królestwa Ona nie jest nigdzie, ale zawsze tam gdzie ja Ktoś, kogo mógłbym uzyć żeby mnie pokierował Nawet by nie wiedziała Ona Na lewo z reszta, w mojej głowie numer 2 Nie ma możliwości, żeby mogła być moją dziewczyną Ale ona jest gotowa, żeby wejść w mój świat Keri Hilson: Fala jest wysoko, ale trzymam się Będę twoim numerem 1 Numerem 1 Kardinal Offishall: Ona jest częscią mojego trofeum Tylko ja, Nigdy nie zechcę do niej zadzwonić Nigdy nie przyprowadze jej posród moich znajomych Płakałaby przez telefon, ale wie kim jestem Głos do ludzi Rodzina mówi, żebym ją zostawił Nie mam czasu na gry Ona jest fajną laską, ale jestem ożeniony z... Połączony z... połączony z papierem Próbując wziąć moje imie i wywiecić na dramaczu chmur nie ma szans zeby była moją żoną Ale ona jest gotowa żeby wejść w moje życie Keri Hilson: Fala jest wysoko, ale trzymam się Będę twoim numerem 1 Numerem 1 Te inne dziewczyny nie są jak ja Tylko daj mi szanse, a chłopcze zobaczysz to Nie jestem typem dziewczyny, która się tak poniża Kardinal Offishall: Na obręczy nie wyprzedzę Cie W tym pudle z psami gonczymi Jesteś pchnięciem jesteś artystką ale nie jesteś tym czego chcę Chcę spróbować wkręcić się w ten biznes Próbuję przyjść z wizytą Nie ma szans żebyś odebrała ten telefon Ale słyszę tą miejsce Keri Hilson: Fala jest wysoko, ale trzymam się Będę twoim numerem 1 Numerem 1 Fala jest wysoko, ale trzymam się Będę twoim numerem 1 Numerem 1 (Kardinal Offishall) Light it up, everybody Light it up, fi Kardinal Light it up, everybody Light it up (Keri Hilson) The tide is high but I'm holding on I'm gonna be your numba 1 numba 1 nu-u-u-u-u-umba 1 (Kardinal Offishall) Kardinal! She's just my part time lover Pretty little thing Nothin i would ever think about givin no ring Nothin but a pretty little overnight fling Even though she wanna be the queen to my king She ain't nothin but a work for my ginseng Someone I would use to buss mi backspring She woulda be numba one at the badda bing Bad man nah go badda wid di wife wife ting She gotta know she's the girl on the side On the left are the rest numba 2 on my mind There no way she could be my girl And she's steady tryin to come into my world (Keri Hilson) The tide is high but I'm holding on I'm gonna be your numba 1 numba 1 nu-u-u-u-u-umba 1 (Kardinal Offishall) Yow, She's just my trophy piece Mi hot hot gal Never ever woulda call her Mrs. Offishall Never ever woulda bring her around my fam She'd be cryin on the phone but she knows who i am I'm Mr. Kardinal voice to the people Black J's family and verses are lethal I dont have time for the play play She a good chick yo but i'm married to the game Married to the fame, related to the paper Tryin to get my name put upon a skyscraper There's no way she could be my wife But she's steady tryin to come into my life (Keri Hilson) The tide is high but I'm holding on (i ain't going nowhere) I'm gonna be your numba 1 numba 1 nu-u-u-u-u-umba 1 Those other girls ain't nothing like me.(done know Keri) Just give me the chance and boy you will see that I'm not the kind of girl who just gets down like that Oh no (Kardinal Offishall) On the real I ain't gonna front Your the fox to a lotta hound dogs on the hunt You the push to a lotta cush rolled in the blunt You the hottest in the dance but you aint what i want I'm a business man tryin to get the business Just tryin to walk out you physical fitness There's no way you could get that ring But i hear all the hottie hotties in the place sing (Keri Hilson) The tide is high but I'm holding on(the tide is high baby) I'm gonna be your numba 1 (numba 1) numba 1 nu-u-u-u-u-umba 1 The tide is high but I'm holding on I'm gonna be your numba 1 (i'm gonna be your) numba 1 (numba 1) nu-u-u-u-u-umba 1 (Kardinal Offishall) Kardinal, Keri Hilson, Linda P Light it up, everybody light it up (music fades)

Gość zapytajka ;-)
wiem, ze to takie jedno na drugim, ale nie umiem wkleić poprawnie linka do tego 'tekstowo.pl', bo tam wyskakuje spacja przed przecinkiem, a nie wiem jak tego uniknąć

Gość zapytajka ;-)
a nie wypowiadaj sie za wszystkich O 🖐️ oby Tobie ttez nikt nie pomógł :O

Gość zapytajka ;-)
rozumiem, że 'normalnych' osób tu nie ma inni olewają ;-) a resztę przerasta jakakolwiek interpretacja czegokolwiek :O cóż...