Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StopingStupid

Nauczyciel powiedzial do mnie...

Polecane posty

Gość StopingStupid

Na lekcji tu cytat : 'Sloneczko ty moje':-o,usmiechal sie itp. pozniej kazal mi przyjsc po lekcjach zebym zdala zalegle sprawdziany ,boje sie ..czy to normalne,isc to zdac?

Gość sadfgersf
Idź, zrobisz raz pałe i masz spokój no chyba że w szkole chujowo Ci idzie to bedziesz częsciej robiła loda.

Gość sadfgersf
Bierz przykład z 12skizto ona cełe gimnazjum tak zaliczyła, dobrze że miała nauczycieli facetów hehe

Gość StopingStupid
Ale ja nie chce nikomu ee obciagac,dla mnie to oblesne..boje sie ale pojde szybko napisze i uciekne

Gość StopingStupid
Ale ja nie chce nikomu ee obciagac,dla mnie to oblesne..boje sie ale pojde szybko napisze i uciekne

Gość sadfgersf
Nie bój się po pierwszym razie twoje obawy miną- spytaj 12skizto jak to dokładnie było, ona Ci wytłumaczy co i jak.

Gość myszaaaaaaaaaaa
"sloneczko ty moje"? wielkie rzeczy... niektórzy tak po prostu sobie gadają.nie szukajcie wszędzie podtekstów

Gość sadfgersf
12skizto Sama się ogarnij, było się tutaj takimi ekscesami nie chwalić :P

Gość StopingStupid
Ogolnie On jest jakis dziwny ..nawet jak ostatnio szlam przez korytarz to gapil mi sie w oczy :-o

Gość studentka11
hehe gdyby moj jeden wykladowca kazal mi przyjsc po zajeciach do niego to od razu bym poleciala :D :D

Gość studentka11
sadfgersf moze tak od razu to nie:P ale z checia bym go poznala. na razie nie mam okazji

Gość StopingStupid
To isc or not?

Gość sadfgersf
studentka11 sadfgersf moze tak od razu to nie ale z checia bym go poznala. na razie nie mam okazji No widzisz ty chciałbyś go poznać a on pewnie z chęcią wyruchałby cie raz bez zobowiązań gdyby był pewny że mu koło dupy nie narobisz.

Gość studentka11
hmm no nie wiem.. co prawda nie wyglada na takiego ale nigdy nic nie wiadomo, ale przeciez gdybym go miala okazje poznac blizej to przeciez bym to wyczaila zanim by to sie stalo:P

Gość StopingStupid
Co do Studentki ...on tez sam kiedys byl studentem ;-)

Gość sadfgersf
studentka11 hmm no nie wiem.. co prawda nie wyglada na takiego ale nigdy nic nie wiadomo, ale przeciez gdybym go miala okazje poznac blizej to przeciez bym to wyczaila zanim by to sie stalo No nie wiem,skoro jesteś zajarana nim to pewnie wysterowałby tobą jak bura suką i zrobił co chciałby.

Gość StopingStupid
Ten nauczyciel powiedział jeszcze, raz na korytarzu, przyciskając mnie do ściany, że mu się podobam i dał mi białą różę. o co chodzi?

Gość StopingStupid
Podszyw ogarnij:-o

Gość studentka11
watpie:) choc przyznaje jeszcze tak zauroczona nie bylam:O glupie to wiem, i calkowicie nie w moim stylu, twardo stąpam po ziemi wg wszystkich a tu cos takiego;) na razie mam z nim niewiele zajec, musze poczekac do przyszlego roku:( aha ale zeby nie bylo on chyba tez nie jest obojetny:P

Gość sadfgersf
studentka11 watpie choc przyznaje jeszcze tak zauroczona nie bylam glupie to wiem, i calkowicie nie w moim stylu, twardo stąpam po ziemi wg wszystkich a tu cos takiego na razie mam z nim niewiele zajec, musze poczekac do przyszlego roku aha ale zeby nie bylo on chyba tez nie jest obojetny Ja pierdole aż zali mi coś pisać innego niż to co napisałem-żenada z patologią.