Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uffaszam

Dziewczyny jak nanowo rozkochać swojego chłopaka???

Polecane posty

Gość uffaszam

Jesteśmy razem 3 lata. Zrobiło się tak zwyczajnie. Lekko się 'zapuściłam', ale czas to zmienić. Widzę,że ogląda się za innymi na ulicy. Kurcze..jak rozbuchać ponownie związek,żeby była namiętność, fascynacja i nie wiało nudą. Przytyłam 10 kilo, przestałam dbać o włosy, chodziłam z paznokciami z poskrobanym lakierem, marudziłam, narzekałam. Chciałabym się zmienić :) Chcę żeby znowu mnie pożądał. Macie jakieś triki??

Gość a ja poznałam
fajnego faceta,ale on mowi ze z jego strony raczej nic nie zaiskrzyło. Z mojej tak. Czy jest szansa jakaś? Spotykac sie czy odpuścic,zalezy mi. Moze to przyjdzie z czasem?

Gość uffaszam
Wątpię czy ktoś coś podpowie, ale spróbować warto :)

Gość uffaszam
a ja poznałam- koleżanko załóż oddzielny temat. Ten dotyczy zupełnie czegoś innego

hej dobry topik założyłaś jak na nowo rozpalić faceta ? U mnie jeszcze jest taka sytuacja że luby nie lubi zmian wszystko ma poukładane i tak ma być nawet jak włosy pomalowałam na inny kolor niż zwykle to wytrząsał się nade mną hehe. Ja natomiast nie chcę by wiało nudą w związku i coś kombinować trzeba

Gość o miasoa
no to moze któraś zdradzi te sposoby?

Gość zdradzę wam starą prawdę
sprzedała mi ją moja babcia - 56 lat w małżeństwie, szczęśliwym dodam i to nie na pokaz tylko. otóż ten sekret: baba musi umieć robić dobrze chłopu przy jajach. wtedy do żadnej innej nie pójdzie. cała tajemnica :D

Gość potwierdzam twoja babcia
miała rację. jestem facetem. tak na marginesie.