Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balba2345

Jak można mówić, że do samotności można się przyzwyczaić???

Polecane posty

"a jednocześnie szwecja za "gwałt" uważa sytuację gdy facet nie użył prezerwatywy" tylko współczuć tym ludziom, skoro uprawiają seks tylko przez lateks :o "gwałtem też jest jeżeli kobieta "nie wyraziła zgody" - czyli nie protestowała ale też nie powiedziała "zerżnij mnie mój ogierze"" a nawet jak powiedziała, to trzeba to nagrać, a w ogóle najlepiej cały stosunek, bo on mógł dopuścić się w trakcie jakichś czynów zabronionych :D

"tylko współczuć tym ludziom, skoro uprawiają seks tylko przez lateks" Jak pigułki za drogie dla nich to jakie inne wyjście? :D

gumki wychodzą drożej, chyba że ktoś uprawia seks bardzo rzadko albo pierze i suszy :D :D :D był taki motyw na topiku o skąpcach :D lizaki też pewnie wpierdzielają przez papierek. :P

Nie wiem, nie znam się. Nie wiem na ile jedna starcza ani ile w opakowaniu etc.

Gość balba2345
BSA coś mocno trzyma Cię temat kobiety siedzącej z tyranem. Mnie krytykowałeś, że jestem sama. Chyba sam nie wiesz o co Ci chodzi...

no wiesz co Darker, zamiast zawsze nosić ze sobą paczkę "na wszelki wypadek", to Ty się nawet nie rozeznałeś :P topik zszedł na złe tory :D

Gość A wszystko to...
Przez pierdolone feministki. Gdyby baby były tam gdzie ich miejsce od zarania dziejów czyli przy garach i dzieciach to każdy facet miałby pracę i dobrze płatną i byłoby nas stać na utrzymanie rodziny. Ale się kurwa w dupach poprzewracało pizdom jednym

"no wiesz co Darker, zamiast zawsze nosić ze sobą paczkę "na wszelki wypadek", to Ty się nawet nie rozeznałeś" A na co mi to? :D I tak pewnie skończę jako samobójca i do tego prawik.

Gość piramidalna
A wszystko to... Bidulek, niedaje se rady z babami.

"A na co mi to?" na wpadek spotkania jakiejś ładnej i łatwej :P " I tak pewnie skończę jako samobójca i do tego prawik." e tam, pewnie wyrwiesz jakąś pannę z kafe, a potem będziecie żyć długo i szczęśliwie, a przy tym napłodzicie piątkę małych Darkerków ;)

Gość piramidalna
nie daje sorka

Gość piramidalna
BSA Masz romans?

Gość A wszystko to...
Radę daje sobie doskonale. Dostają wszystkie "kopa na ryja" jak już narobią sobie nadziei na wspólną przyszłość. Cudowna satysfakcja po tym jak traktowały mnie gdy byłem biedny. Teraz mam hajsu w chuj i mam wszystko czego chce i niepotrzebna mi żadna kurwa do wydawania moich pieniędzy. Samotność jest dla mnie błogosławieństwem. Żyje już niemało i ani jednej nie spotkałem która bezinteresownie by patrzyła na zasobnośc mojego portfela. Robię im to samo co one mi kiedyś nadzieję a potem kop na ryj. A poruchać to se można w burdelu i tak wyjdzie taniej niż utrzymywanie jakiejś blerwy na stałe

Gość piramidalna
A wszystko to... Pogadałes sobie? OK Czytając cię sądzę że tylko twój portwel ma osobowość.

Gość piramidalna
Ćpać to niećpam, ale jem zupkę grzybową.

Gość balba2345
BSA - to o kobiecie siedzącej z tyranem to Twoje osobiste doświadczenia? Twój ojciec był tyranem?

"A wszystko to... Przez pie**olone feministki. " a ja uważam że to wszystko przez lenistwo facetów. my mamy takie same przewagi nad kobietami jak zawsze. nie ma takiej opcji żeby sobie baby same poradziły. to faceci wytwarzają PKB. no ale faceci są również leniwi. normalnie jest to cecha pozytywna bo skłania nas do rozwoju i postępu, gdyby nie lenistwo to byśmy się nadal uganiali za jedzeniem po lasach a tak to sobie zwierzęta udomowiliśmy i nie musimy za nimi biegać. no ale przez to lenistwo pozwoliliśmy kobietom zająć stanowiska których one nigdy nie powinny mieć i na które się nie nadają. pozwoliliśmy żeby zamiast "ciałami doradczymi" stały się "ciałami decyzyjnymi". i mamy to co mamy.

"my mamy takie same przewagi nad kobietami jak zawsze. nie ma takiej opcji żeby sobie baby same poradziły" gdyby na świecie były same baby, to by się wzajemnie pozabijały i wyginęły :D