Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

jak oswoić kota z psem?

Polecane posty

Ja często wołałem Morales do siebie, kiedy kotka spała u mnie na kolanach i po prostu ją (Morales) głaskałem. Morales wąchała kotkę, kotka udawała, że nie zwraca na to uwagi i powoli się do siebie przyzwyczajały :) Najważniejsze, żebyś Ty była cierpliwa. Zwierzaki nauczą się żyć razem.

Gość htyjujkuy
Lomu... piękny pers ❤️

mam nadzieje, nie chce skrzywdzić psychiki mojemu maleństwu. jest możliwe, ze uciekłby z domu? Palła, no widzę :classic_cool: zaraz pewnie z pomarańczy zaczniesz do siebie pisać :D :))

U mnie jeszcze bywa tak, że kotka nie chce wejść do pomieszczenia, w którym jest Morales. Zwłaszcza, jeśli Morales ją zauważy. Wtedy muszę albo kotkę wnieść, albo zająć czymś Morales. Kotka najbardziej się stresuje, kiedy widzi, że Morales na nią patrzy :)

Lomu po jakim okresie zaczęli się tolerować? mam nadzieje, że takie napięcie nie będzie trwało całe 3 tygodnie?

Sporo czasu to zajęło, bo Morales była zadziornym szczeniakiem kiedy ją przygarnąłem, a że była wielkości kotki, kiedy się pojawiła, to ją zaczepiała :) Pies niestety na nią warczał z początku

Lomu, prowadzisz jakieś mini schronisko? :D ja planuje kupić sobie jakiegoś jaszczura jeszcze do kompletu :classic_cool:

Też kiedyś myślałem o jakimś gadzie, ale Morales to zawzięta łowczyni i chyba gad nie przetrwałby długo. Morales łapie ptaki, myszy, krety itd... Kiedyś zeżarła jeża. Została tylko ta skóra z kolcami. Nawet rybki mi z oczka wyłapuje.

znowu ta sama minuta 😴 to Ty się mnie wyparłaś :O też jesteś taka lubieżną przeciętna nastolatką? :classic_cool:

Gość Bambino nl
Przyniosę koksownik z ulicy i tym Cię ogrzeję :)

Gość fyff
Bimbał, a te twoje forum zdechło czy jeszcze działa?

Gość Paweł z Zamościa
lubię takie :classic_cool:

Gość paweł92 z tomaszowa
nie czepiaj się :classic_cool:

Gość Bambino nl
Po babci mam jeszcze Junkersa :classic_cool:

A co do pogody to u mnie tez strasznie wieje und leje deszcz ze sniegiem :o. Jutro ma byc to samo 😭:classic_cool: