Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski typ z gdanska

facet może nie byc przystojny, ale jeśli

Polecane posty

Gość męski typ z gdanska

- jest zadbany (paznokcie, włosy, skóra) - jest dobrze, stylowo, oryginalnie i czysto ubrany - jest dowcipny, zabawny, inteligentny i błyskotliwy - ma pracę i snuje konkretne ambitne plany zawodowe - ma pewną dozę pewności siebie (nie mylić z zarozumiałością) - nie jest namolny i umie postępować z kobietami (zna ich psychikę) - sprawia, że kobieta czuje ciągły delikatny niedosyt takiego faceta zdobędzie KAŻDĄ, powtarzam: KAZDĄ kobietę wiem, co mówie, bo ja właśnie taki jestem

Gość dffesefe
tak,to prawda

Gość męski typ z gdanska
bo ja właśnie taki nieudacznik jestem

Gość Nie każdą
choćby do tego jeszcze był przystojny bo nie do każdej kobiety taki pasowałby. tyle jest przecież typów charakterów że nie można się zgodzić ze wszystkimi.

Gość mała MEGI włochy
autor ma racje

Gość zgadza się bez korekty
plus "odrobina" na koncie, ale nie każda wymaga czystej inwestycji

może nawet i tak jest ale czy dlatego że laski są głupie i lecą na wystrojonych fircyków mamy się wszyscy w nich zamieniać?

Gość męski typ z gdanska
nieudacznik to ty jestes, co się podszyłeś znaczy to tylko, że niczego z tego co napisałem nie zrozumiales co do kasy na koncie, nie popadajmy w przesadę w polsce ludzie sa przeważnie niezbyt zamożni, więc trudno wymagać od młodego mężczyzny oszczędności, gdyby polskie kobiety leciały tylko na kasę, to wszyscy faccei byliby kawalerami. Dlatego tak wazne są konkretne plany i ambicja. Ale nawet tego nie ma więkoszosć facetow w tym kraju.

na takie pajacowanie które ty proponujesz to niezbędne jest jedno: ustawieni rodzice i pusto we łbie.

Gość męski typ z gdanska
oczywiscie nastepują choc bardzo powolne- zmiany w kreacji swego wizerunku i osobowosci u polskich facetów. Chociaz ciagle 90 % ma zaniedbane pazury, chodzi w kurtce a nie płaszczu (kurtka jest dla nastolatków), ma zniszczone buty i brak pomysłu na fryzurę. No ale to się zmienia. Gorzej z intelektem, większosc nie czyta książek, nie ma sensownych zainteresowań, nie rozwija swojej osobowości. a to smutne. Pomijam juz kwestię dbania o sylwetkę, brzuchatych jegomości przed 30stką jest coraz więcej.

Gość męski typ z gdanska
zupelnie innym zagadnieniem jest bezmyślna agresja. Zaczyna ona zastepować pewność siebie. Widać to po gniewnych spojrzeniach bazyliszka na ulicy. facet polski, gdy się dlużej na niego patrzy - zaczyna mieć ochotę by rzucić: chcesz wpierdol? A to juz kompleksy i branie wszystkiego przeciwko sobie.

"Gorzej z intelektem" z twoim na pewno. ty tu kreujesz obraz wypicowanego gogusia rodem z "beverly hills 90210" i ośmielasz się bredzić przy tym o intelekcie i osobowości? weź mnie nie osłabiaj.

Gość męski typ z gdanska
zupelnie innym zagadnieniem jest bezmyślna agresja. Zaczyna ona zastepować pewność siebie. Widać to po gniewnych spojrzeniach bazyliszka na ulicy. facet polski, gdy się dlużej na niego patrzy - zaczyna mieć ochotę by rzucić: chcesz wpierdol? A to juz kompleksy i branie wszystkiego przeciwko sobie.

"Gorzej z intelektem" z twoim na pewno. ty tu kreujesz obraz wypicowanego gogusia rodem z "beverly hills 90210" i ośmielasz się bredzić przy tym o intelekcie i osobowości? weź mnie nie osłabiaj.

Gość męski typ z gdanska

Gość 1 z 3 synów pastora
zdobędzie KAŻDĄ, powtarzam: KAZDĄ kobietę jasne :P zwłaszcza cudzą zonę? :classic_cool:

Gość offuś skończ pieprzyć smuty
znasz się na facetach jak kobieta na spalonym

Gość offuś skończ pieprzyć smuty
znasz się na facetach jak kobieta na spalonym

Gość niestety koleś ale ja wolę
przystojniaka w kurtce i w zniszczonych butach, nawet pazury może mieć zaniedbane :D byleby nie śmierdział ;)

Gość męski typ z gdanska

Gość męski typ z gdanska
zupelnie innym zagadnieniem jest bezmyślna agresja. Zaczyna ona zastepować pewność siebie. Widać to po gniewnych spojrzeniach bazyliszka na ulicy. facet polski, gdy się dlużej na niego patrzy - zaczyna mieć ochotę by rzucić: chcesz wpie**ol? A to juz kompleksy i branie wszystkiego przeciwko sobie.