Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oranyboskiejuzniewiem

Wygladam jak potwor! :( pomocy

Polecane posty

Jestem na "ostatniej" tabletce anty. Odkad je biore, a to juz 3 lata, mam dosyc dobra cere. Sporadycznie mala krostka. Jednak wczoraj wyskoczyly mi dwie male krosty na czole. No dobra igla i wyciskam i juz nie widac po godzinie. Zawsze tak bylo. Ale dzis.... No nie moge :( wielki krosty nad brwia ze dwie mniejsze na policzku kilka na czole, kilka sporych na dekolcie. :(((( ospa to nie jest bo juz za mna wiele lat... Wyciskalam kolo 6 jak wstalam.. Znowu jakies wyskocYly a "stare" znowu maja rope Co zrobic? Nie mam nic na pryszcze od wielu lat....

A najorsze ze mam czerwone plamy naokolo nich i tam gdzie nie ma krostek. Wyglada jak alergia ale nue wiem na co- wczoraj nic nie jadlam dziwnego...

Gość fgfdgfhfgjkhkl
no coz jak jest sie szmatą i bierze pigulki zeby jakis ruchacz mogl zakisic to cos za cos....

Gość Bożenaaaaaaaaa
Candida albicans napewno zamieszkuje Twój organizm, przejdz na diete antygrzybicza a zobaczys ze twoje problemy znikna po nie długim czasie jej stosowania, oczywiscie jesli w szybkim czasie wrocisz do poprzedniego odzywiania problem wroci poczytaj o grzbie candia i diecie.

Gość a może to jakies zakazenie od
tej igły?Była sterylna? Na Twoim miejscu poszłabym do dermatologa.

Gość a może to jakies zakazenie od
wlaśnie,pryszczy nie powinno się wyciskać więc to równie dobrze może być od wyciskania. Marsz do dermatologa!