Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotychconieida

zalujecie ze nie idziecie na bal sylwestrowy ?

Polecane posty

Gość dotychconieida

a inni beda tancowac i lansowac sie ?

Gość nie kupie go wiec 300zeta w ki
zaoszczedze na gajerku :classic_cool:

Nie :D Dla mnie to byłaby kara gdybym musiała iść na jakiś bal sylwestrowy i męczyła się całą noc zamiast spokojnie z lampką szampana przywitać nowy rok. Ale skoro inni lubią takie atrakcje, niech bawią się.

Gość Nigdy, przenigdy
nie załowałam i nie będę załowała. wolę prywatki we własnym domu lub u znajomych. ZAdnych sztywniackich wstrętnych bali. Bleee...

Gość nigdy,przenigdy
Jak patrzę na te wszystkie damy wystrojone i wyszykowane,te szpilki i natapirowane wlosy....to az mnie załośc na ich widok ogarnia.

Hej:) bale sylwestrowe nie muszą być wcale "sztywne" ;) dużo zależy od własnego podejścia i towarzystwa z jakim się idzie. Ja w tym roku tak samo z reszta jak w zeszłym wybieram się na takowy bo było fantastycznie i bardzo wesoło,więc mam nadzieję,że będzie powtórka z rozrywki:D ale jesli ktoś lubi spędzać sylwestra w inny sposób to why not?:) zasadą - nic na siłę:) pozdrawiam

Dla mnie sylwester to normalny dzień. Lubię Boże Narodzenie, Wielkanoc itp. I oczywiście nie żałuję. Co ja miałbym robić na balu? Tańczyć nie lubię, głupich rozmów nie lubię.

Gość aha ii ach
jak co roku, moja droga, jak co roku. i tak od prawie 30 lat :o

Ja tez wybralabym sie na mega wielka impreze :D Ale niestety, w tym roku pozostaje mi siedzenie w domku, przed tv :)

Ja bym chciała iść na taki bal, na który trzeba się pół dnia szykować i ekscytować się:). Na bal, gdzie jest ogromna sala i mnóstwo tańczących par, panowie są w garniturach, a panie w sylwestrowych kreacjach. Domówki też lubię, ale raz na rok taki bal, to byłaby przyjemna odmiana:).

Gość edrtyujhgvfhjkl
ide do teatru z moim dr hab prof n

Ja rowniez nie zaluje, ze Sylwestra spedze w pracy. mam taka prace a nie inna i niesety ale nie zaluje bo w takie swieta placa wiecej :)

Gość bony nie wzobrayam sobie siebi
na takim balu. To jakas zenada, mam wrazenie ze te bale sa dla starszych malzenstw ktore sie ze soba nudza. Ja nowy rok powitam z mezem w lozku i na pewno nie bedziemy spac, umowlismy sie ze to wieczor niespodzianek i kazde ma czyms zaskoczyc druga osobe., a ze moj maz jest profesjonalnym masazysta.......aaaaaaach nie moge sie doczekac

Gość sylwester zwykly dzien
z ta roznica ze za pare godzin czlowiek jest o rok starszy nie ma z czego sie cieszy :O🖐️

Gość sylwester zwykly dzien
bredzisz :O🖐️ wszystko jest raz w roku i co z tego? wszystko jest takie same jedynie okolicznosci miejsca i ludzie sie zmieniaja zadna nowosc 🖐️

Gość odsasadolasa
3 lutego też jest tylko raz w roku. I na przykład 16 sierpnia też. I co, z tego powodu też się tapirujesz i lecisz na bal??? Idiotyzm jakiś