Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zrobilam to...

Dziesiec lat temu usunelam ciaze...

Polecane posty

Gość tak zrobilam to...
ja nic nie pisalam o chlopaku. Z moim chlopakiem bylam 3 lata potem. On mysle, ze nie uniknalby odpowiedzialnosci, ale ja mu o ciazy nawet nie powiedzialam

Gość ojejejjjjjjjjjj
Wiesz wszystko się zmienia jak już masz dziecko... Jak je bardzo kochasz i wiesz że kiedyś mógł byc ktoś taki sam, gdyby nie ty i medycyna. I może się zmienic jak pewnego dnia zapragniesz byc matką, a tu niestety lata będą mijac i nic z tego...

Jestem taką samą katoliczka jak połowa Polaków ale nie dlatego jestem przeciw aborcji. Jestem matka i w głowie mi sie nie miesci jak mozna swiadomie zabic swoje dziecko. Ja mom swoje planowane i wiem ze dzieci mozna zaplanowac !!! poza tym swiadomosc konsekwencji uprawiania seksu to chyba nie wyzsza matematyka? Do tego Kciuka -> ulżyło Ci? Wolę byc Matką Polką niz kims takim jak Ty.

Gość tak zrobilam to...
ja teraz tez moge sobie zaplanowac dziecko, ale wtedy musiala nam peknac prezerwatywa, a on nic mi nie powiedzial. Nie wiem jak to sie stalo, bo sie zabezpieczalismy. Co do tego czy moge miec dzieci to moge takze nie straszne mi teksty o tym, ze bede chciala a nie bede mogla

no fakt, lepiej być rozpłodową maciorą. nie mam warunkow, nie rodze proste, gdyby każda tak robiła, to by sporo ludzi biedy nie klepało i by sie patologia nie szerzyła. to samo z chroymi i upośledzonymi. takich od razu powinno się usuwać, po co ma się ktokoliwek męczyć później żebrać kase, ktora powinna na co innego być przeznaczona. kurva. nie jestem matką teresą , moje żcyie

Tak - myslę ze porzadne dziewczyny dobieraja sobie facetów na poziomie i nie ida z byle kim do łóżka. Porządne dziewczyny jak zajdą w ciąże - nie usuwaja dziecka.

Gość tak zrobilam to...
ja sobie zawsze dobieralam facetow na poziomie i z byle kim do lozka nie chodzilam. Co do usuniecia ciazy to dla mnie to nie bylo jeszcze dziecko, a zarodek.

Matką Teresa to faktycznie nigdy nie będziesz. Uwazasz ze wszystkie chore dzieci powinny zostac usuniete w zyciu płodowym?

Gość Marzena W.
Do Belli katoliczki. Miałaś po prostu dużo szczęścia, że nie byłaś nigdy w sytuacji typu: olana przez faceta, w ciąży, bez pieniędzy i wsparcia, bez wykształcenia i perspektyw. Twierdzisz, że w życiu można wszystko zaplanować? widać, że jeszcze dziecko z ciebie. Pogadamy za 20 lat...

Faktycznie facet na poziomie ktoremu prezerwatywa pękła i nic ci nie powiedzial. Pewnie uznal ze to nie wazne bo przeciez ma mądrą i odpowiedzialna dziewczyne ktora w razie czego problem wezmie w swoje ręce i nie bedzie mu zawracac głowy duperelami.

Gość drynnn
Powiedzmy wprost. Kobiety które usunęły i nie zwariowały będą bronić swych decyzji, a te które zostały zmuszone do porodu i których życie zostało spaprane będą pluć jadem podpisując się sloganem "obrończyni życia"

Gość ojejejjjjjjjjjj
A ciekawe skąd wiesz że możesz miec dzieci? To bardzo interesujące, bo ja znam trochę osób, że pomimo na pozór wszystko ok, a jakoś nie mogą spłodzic.

Gość do tak zrobiłam to a skad
wiesz ze mozesz miec dzieci ??? to sie okazuje dopiero wtedy gdy chce sie je miec wiec nie badz taka pewna

Gość tak zrobilam to...
Bella... daruj sobie, nic o nim nie wiesz. Jestem pewna, ze nie uniknalby odpowiedzialnosci, bo nie raz z nim wtedy o tym rozmawialam. Nie wiem dlaczego nie powiedzial, moze sam nie zauwazyl, moze nie pekla tylko miala inna wade. Nie wiem i na dzien dzisiejszy malo mnie to obchodzi.

Gość tak zrobilam to...
bo jestem w ciazy:) stad wiem:P

bywa i tak ........... nie sądź by nie być sądzonym... zchp@poczta.fm

Wiesz - ja przede wszystkim siebie szanowałam. I kiedy juz szlam do łozka z facetem to bylam w pełni swiadoma ze moge zajsc w ciążę pomimo zabezpieczen ale ja sie zabezpieczalam: tabletka + prezerwatywa wiec marne szanse. Nie chodzi tu o szczęscie a myslenie głową - nie innymi czesciami ciała. Poza tym za seks sie wziełam dopiero na studiach. za 20 lat - będe miec prawie 50 i czy to cos zmieni w moim mysleniu?

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Ciekawa jestem co kieruje dziewczynami, które chodzą do łóżka z tak nieodpowiedzialnymi facetami. Może tylko tacy Was chcieli?

Jestes w ciąży - gratuluję :) Tylko nie zabij tego dziecka jesli znowu cos Ci w zyciu nie wyjdzie.

Gość tak zrobilam to...
Bella... jakbym mogla to pewnie tabletki tez bym brala. Wtedy nie moglam. Nie interesuje mnie kiedy rozpoczelas wspolzycie. Moja znajoma rozpoczela majac 23 lata i co? Ma 3 dzieci z wpadki. Wiek tu nie ma nic do rzeczy

Gość Kasieńka o błękitnych oczach
w Chinach usuwają ciążę nawet w 9 -tym miesiącu serio, kuzynka tam mieszka a żeby móc urodzic dziecko trzeba mieć pozwolenie z urzędu u być mężatką i wolno mieć tylko jedno - bo przeludnienie

Gość tak zrobilam to...
teraz jest inaczej, to planowana ciaza, jestem teraz dorosla i bardziej dojrzala. To wlasnie jest dla mnie odpowiedni moment na dziecko

Gość ojejejjjjjjjjjj
Powiem ci tak, nie jestem ani za aborcją ani przeciw. Nawet wiara mnie w tej kwestii nie interesuje. Co więcej to kiedyś byłam nawet za aborcją, więc wiem że poglądy się zmieniają.Byłam gówniarą i jak wszystkie gówniary myślałam co w tym złego? To tylko zarodek. Nigdy nie usuwałam, na szczęście. Teraz mam dziecko i widziałam swoje dziecko , swój zarodek, na usg, jak miało 6 tygodni i jak biło serduszko. I wiem że jakbym kiedyś usunęła to by mi to spokoju nie dało.

Ja uwazam ze wiek ma tu bardzo duzo do rzeczy, bo skoro w wieku 19 lat nie bylas gotowa na dziecko a teraz majac 29 lat jestes gotowa i jestes w ciazy to chyba jednak wazna sprawa w jakim wieku rozpoczyna sie współzycie. Trzeba bylo poczekac te 10 lat skoro nie bylas gotowa na dziecko a na seks owszem byłas. juz widze te teksty, ze seks nie słuzy jedynie prokreacji :)

Gość ojejejjjjjjjjjj
Jak już urodzisz i pokochasz swoje dziecko, to kiedyś napisz pod tym wątkiem, czy wciąż masz takie lajtowe podejście do aborcji i czy nie pojawiają się wyrzuty.... Dla mnie jesteś chora emocjonalnie, skoro jesteś w planowanej ciąży i z taką lekkością chwalisz się o usunięciu ciąży z przed laty.

Gość To tak jak w tej piosence
Zrobiło się bachora to trzeba usunąć nie? :o Powiem ci jedno jesteś zwykłą pustą laleczką i tyle .

Gość tak zrobilam to...
Bella... ale ja mam 26 lat:P i mialam 16 jak zaszlam w ciaze, a nie 19.

Gość Hmmmm...............
usuwajcię ciążę, jeśli nie chcecie dziecka po co mają rosnąć nieszczęsliwi ludzie? usunąć i po sprawie

Tym bardziej kochana to nie był dobry czas na seks :) Zmykam do mojego synka, bo sie obudzil. Corke urodziłam jak mialam tyle lat co Ty ...momo wszystko zyczę Tobie i dziecku wszystkiego dobrego.

Gość Hmmmm...............
albo oddać po uzrodzeniu ludziom, którzy chcą dziecka i je wychowają i dadzą rodzinę