Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem niveaaa

Jestem toksyczna i nienormalna.Ciezko mi z tym zyc.

Polecane posty

Gość autorko mam dokładnie tak samo
tez odpowiadam od razu i zastanawiam sie na co on czeka? dlatego wlasnie wydaje mi sie, ze nie jestem dla niego tak wazna jak on dla mnie.

Gość krem niveaaa
to jest tak ze ja to kontroluje,nie pisze,nie dzwonie,staram sie jak moge ale w srodku mnie az sciska,w takich sytuacjach najchetniej usiadlabym z telefonem w reku i gapiac sie w niego czekala na polaczenie badz wiadomosc od swojego partnera.

Gość lena #
hm... ja tez nie zawsze odpisuję ludziom na smsy od razu czasem nie mam czasu a czasem weny i jesli to nic pilnego, odpisuje póżniej ale to wcale nie znaczy, że ich nie lubię czy nie szanuję, po prostu - tak mi wygodniej ;)

Gość krem niveaaa
autorko mam dokladnie to samo - ciesze sie ze jest ktos kto choc po trosze mnie rozumie,ja tez wlasnie jak nie odpisuje nie narzucam mu sie ale w duchu ukladam najrozniejsze scenariusze,ze mnie juz pewnie nie chce,ze juz sie nie odezwie,ze zostawi,a te mysli dodatkowo poteguja to przerazenie.

Gość lena #
dziewczyny, ale po Wy się tak nakręcacie? co to da? nic tylko nerwy stracicie

Gość krem niveaaa
doskonale o tym wiem a i tak sie zawsze stresuje;-)

Gość ja3455883
autorko, dobrze ze tak nie robisz bo inaczej facet by Cie na pewno zostawil, ja dzis wlasnie zerwalam z chlopakiem, bo czulam sie osaczona, pisal non stop, nie dawal mi zyc, a nie odpisuje, bo akurat jest zajety badz po prostu nie ma ochoty pisac, ja tak mam, kontakt calym dniem jest meczacy, musisz jakos to przezwyciezyc, bo inaczej oszalejesz;)

Gość krem niveaaa
masz calkowita racje,staram sie nad soba pracowac ale niestety nie zawsze wychodzi,dziekuje za wszystkie komentarze;-)

Gość Eames_
miałem taką znajomą, co mi wypomniała, że nie odbieram, nie odpisuje w stosownym czasie. Może to Ty nive'o?

Gość autorko
oddalbym wiele aby ktos o mnie sie tak martwil ,mna interesowal....nie jestes nienormalna ,,moze domagasz sie uczuc od kogos ktorych nigdy nikt ci nie dal na tyle

Gość ogorek malosolny
Autorko mam to samo wiem jakie to uciazliwe uczucie, jak nie odbiera mam ochote dzwonic i dzwonic az wkoncu odbierze ten tel, ale walcze z tym bo to swiadczy o niepewnosci siebie a mezczyzni lubia pewne siebie kobiety.Sprobuj tez czasami byc na tyle ^zajeta^ ze nie masz jak odebrac lub odpisac zobacz jak on reaguje.Zauwazylam ze jak sama sie mniej odzywam do mojego chlopaka to wtedy zainteresowanie z jego strony jest wieksze.sprobuj moze tego:)

Gość dsfrefgretgr
mam tak samo. wariuje jak facet nie odpisuje, boje sie ze mnie zostawi, ze spodoba mu sie inna, ciezko mi uwierzyc,e mnie kocha